Gebruikte trucks gezocht: Een spelt in een hooiberg of appeltje eitje?

Het leer van het stuurhoes in mijn handen, de klompjes naast me op het treeplankje. Op de achtergrond klinkt zacht de muziek van de Transportradio. Ik ben met mijn Scania op weg naar Düsseldorf om fruit te lossen. Onderweg heb ik met collega truckers afgesproken om samen te eten bij truckstop ‘Malden’. Het is altijd erg gezellig om even met elkaar te eten en over ons vak te praten. Als asfalt vretende chauffeur, werkend voor een baas, droom ik al een tijdje van een eigen vrachtwagen, maar trucks zijn duur. Vooral nieuwe vrachtwagens kunnen een aanslag zijn op mijn startersbudget. Als ik even later de afrit neem naar het restaurant waar ik met de andere collega’s heb afgesproken, zie ik de meeste vrachtauto’s van hen al staan. Het is een mooi gezicht al die trucks op een rijtje. We hebben allemaal één ding gemeen en dat is dat we gek zijn op ons vak en gek zijn op onze trucks. Als we met zijn allen aan de braadworst en schnitzel zitten, gaat het gesprek uiteraard over onze trucks en komt het algauw ter sprake dat ik graag een eigen vrachtwagen wil. Maar waar moet ik beginnen met zoeken? Een collega trucker geeft mij de tip om eens op een zaterdagmiddag, na het wassen van de vrachtwagen, richting Saasveld te rijden. Daar zit het bedrijf Hesselink Trucks. ‘Ze verkopen allerhande soorten gebruikte vrachtwagens,’ vertelt hij tussen twee happen braadworst in.

De juiste weg naar de juiste trucks

Als ik op een zonnige zaterdagochtend mijn vrachtwagen weer glimmend en schoon op de oprit heb staan, besluit ik eens langs te gaan bij Hesselink Trucks in Saasveld. Twente is een aardig eindje rijden, maar mijn collega heeft mij verzekerd dat het de moeite waard is. Voor de zekerheid bel ik even van tevoren of het uitkomt en een aardige man aan de andere kant van de lijn verteld mij dat ik welkom ben en dat de koffie klaar staat. Dat belooft veel goeds en als ik na een uurtje aankom, staat de koffie inderdaad klaar. Met de koffie in de hand lopen we langs de occasions. Mijn collega had gelijk toen hij zei dat ze veel soorten vrachtwagens hadden. Bijna alle bekende merken zijn vertegenwoordigd:

 • Daf
 • Scania
 • Mercedes
 • Ginaf

Het kiezen van een vrachtwagen gaat veel verder dan het uitkiezen van een mooi kleurtje, want bij het kopen van een vrachtwagen gebruik je al je zintuigen. Je moet erin gaan zitten, het stuur in je handpalmen voelen, de geur opsnuiven en er natuurlijk een stukje mee rijden. Dat kan hier allemaal. De man van Hesselink Trucks vertelt een hele hoop over de vrachtwagens waar ik interesse in toon. Hesselink Trucks verkoopt nog veel meer dan alleen maar gebruikte vrachtwagens. U kunt, onder andere, ook bij hen terecht voor:

 • Grasmaaiers
 • Kranen
 • Heftrucks

Zoveel meer dan alleen verkoop vrachtwagens

Met een visitekaartje op zak rijd ik even later terug naar huis. Ik heb veel gehoord, gezien, gevoeld en geroken. Alle zintuigen staan weer op scherp. Naast de verkoop van vrachtwagens zijn ze ook RDW erkent, regelen ze exportkentekens, verzorgen ze het vervoer van de vrachtwagen naar de haven van voorkeur en hebben ze een werkplaats. Twee dagen later zit ik een kop koffie te drinken en kom ik mijn collega trucker weer tegen en bedank hem voor de tip om mij naar Hesselink Trucks te sturen. ‘Het was het ritje meer dan waard,’ vertel ik hem. ‘Ik kan het iedereen aanraden.’ Loodijk 1 | 7597 NV Saasveld | Tel: 0031 74 349 42 55 | Fax: 0031 74 349 47 79 | info@hesselink-trucks.nl

Zoekt u een goede loodgieter? Amsterdam heeft hem!

Toen ik vorige maand ontdekte dat mijn riolering niet meer goed functioneerde, moest ik op zoek naar een goede loodgieter. Amsterdam is de stad waar ik woon en ik kende helaas geen enkele goede loodgieter. Amsterdam heeft er echter heel erg veel binnen haar stadsmuren wonen, maar ik wilde niet zomaar met de eerste de beste in zee gaan. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken op het internet of ik via deze weg iemand kon vinden die mijn probleem voor mij zou kunnen oplossen. Ik heb dat toen gewoon even via Google gedaan, ik ben namelijk niet iemand die snel de telefoon oppakt en willekeurig gaat bellen met een loodgieter. Amsterdam is namelijk niet de plaats waar ik geboren ben dus ik ben niet uit hetzelfde hout gesneden als de meeste mensen hier. Afijn, het doet er verder ook niet veel toe hoe de vork bij mij in de steel zit, wat belangrijk is, is dat ik uiteindelijk een bedrijf heb gevonden dat mij heel goed heeft weten te helpen met het oplossen van mijn probleem. In deze korte tekst wil ik daar graag even wat meer over vertellen omdat ik denk dat heel veel mensen daar iets aan zouden kunnen hebben. Vandaar dat ik ook maar meteen van wal steek omdat ik denk dat ik heel veel goede tips en trucs kan geven.

Een deskundige loodgieter? Amsterdam heeft het!

Toen ik ging googelen op ‘loodgieter Amsterdam’ kwam ik al heel snel uit op de site Loodgietersbedrijf-Amsterdam.nu. Ik had meteen in de gaten dat ik hier met een bedrijf te maken had dat wist waar ze het over had. Er werken, zo zag ik al heel erg snel, namelijk alleen maar vaklieden bij deze onderneming. Dat vond ik natuurlijk heel fijn om te merken omdat ik graag met vaklieden werk. Ik ben namelijk iemand die het belangrijk vindt dat ik mensen in de arm neem die weten waar ze het over hebben. Dat was helemaal het geval bij deze loodgieter. Amsterdam kan er maar trots op zijn om zo’n specialist binnen haar stadsmuren te hebben! Ik heb deze specialist gevraagd of hij voor mij iets kon betekenen en ik kreeg te horen dat hij dat kon, zo zei deze loodgieter. Amsterdam, dat moet u weten, heeft een heel oud rioleringsstelsel en er gaat bij veel mensen dan ook vaak van alles mis. Goed om te weten is dat er specialisten zijn die u kunnen helpen en ik kan u zeggen dat ik bij dit bedrijf heel erg goed geholpen ben door de loodgieter. Amsterdam en alle inwoners ervan; neem contact op met dit bedrijf!

Wilt u meer weten?

Ik ben geholpen door een heel vakkundige loodgietersbedrijf Amsterdam kan er maar blij mee zijn dat ze de beschikking hebben over zo’n goede specialist. Ik ben heel erg blij met het werk dat geleverd is door deze loodgieter. Amsterdam is een stad waar je altijd over de beste vaklieden kunt beschikken. Vandaar dat ik ook graag even in de pen wilde klimmen om over mijn ervaringen te schrijven. Ik kan u dus zeggen dat:

 • Ik heel erg tevreden ben over de geleverde diensten
 • Ik dit bedrijf aan iedereen aan zou willen raden
 • Ik weer met een veilig gevoel naar het toilet durf te gaan

Wilt u meer informatie hebben? Dan raad ik u aan om eens even op de site van dit bedrijf te gaan kijken. Hier kunt u namelijk alles vinden wat u graag zou willen weten. Het adres van de website kunt in de voorgaande alinea’s heel eenvoudig vinden.

Geen stress en geen gedoe meer met payroll van Repay HRM

Het leven van een ondernemer is niet altijd even gemakkelijk. Helemaal als je zelf overal voor verantwoordelijk bent. Als je immers niets uitbesteedt, dan moet je zelf alles regelen. Mocht je het wel uitbesteden, dan ben je uiteraard nog wel eindverantwoordelijk, maar je bent niet meer zelf verantwoordelijk om de uitbestede taken uit te voeren. Daardoor houd je tijd over voor andere zaken. Mocht je alles toch zelf willen doen, dan brengt dat een hoop stress met zich mee. Stel dat je een horeca zaak bezit en je bent dus niet alleen de eigenaar, maar je bent ook altijd aanwezig in de zaak om het personeel aan te sturen. Tevens ben je gastheer. Dat betekent dat je de gasten ontvangt en uiteraard maak je her en der een praatje met de mensen die vaker langskomen. Dit zijn de leuke kanten van de horeca. Maar als je alles zelf wilt doen, dan moet je daarnaast ook aan de slag met alle minder leuke aspecten.  Je hebt inkomsten en uitgaven. Dus je zult de boekhouding bij moeten houden. Je moet belasting betalen en dus heb je maken met de belastingaangifte. Als ondernemer is dat een zeer ingewikkelde zaak. Tevens heb je personeel. Personeel moet je eerst aannemen. Dus je moet sollicitatiegesprekken doorlopen. Daarna moet je contracten opstellen, afspraken maken en je moet ze uiteindelijk uitbetalen. Dus je hebt te maken met een salarisadministratie. Al dit soort taken vragen enorm veel tijd. Als je ook nog eens in de zaak aanwezig wilt zijn, dan heb je daar dus geen tijd voor. Het is daarom beter om bepaalde zaken uit te besteden. Maar daarom gebruik van payroll. Via payroll kun je namelijk de volledige salarisadministratie uitbesteden aan een extern bedrijf. Maar het is niet alleen de salarisadministratie dat je uitbesteedt als je gebruik maakt van payroll. Ook het werkgeverschap is niet langer jouw verantwoordelijkheid. Al je werknemers weken dus in principe in jou bedrijf, maar technisch gezien werken ze voor het payrollbedrijf. Dat betekent dat ze bij jou de taken uitvoeren die uitgevoerd moeten worden, maar zaken als uitbetaling en het opmaken van een arbeidscontract, dat wordt allemaal geregeld door het payrollbedrijf. Je kunt je wel voorstellen hoe veel tijd je daarmee kunt besparen. Je hoeft zelf immers geen loonadministratie meer bij te houden. En werknemers die bij je komen met vragen over hun contract, het loon of de uren die ze maken, kunnen vervolgens altijd terecht bij het bedrijf dat de payroll verzorgt.

Kies voor payroll van Repay HRM

Als je op zoek bent naar een goed payrollbedrijf, dan kun je terecht bij payroll van Repay HRM. Dit is een bedrijf waar je zowel terecht kunt voor payroll als salarisadministratie en uitzendkrachten. Mocht je dus een horecabedrijf runnen, dan is het altijd fijn als je een bedrijf als Repay HRM achter de hand hebt. Als het immers druk is omdat het terras opeens vol zit, dan kun je wel wat extra hulp gebruiken. Aangezien je al contact hebt met Repay en gezien dit bedrijf toch al je salarisadministratie regelt, is het een eenvoudige stap om ook van dit bedrijf gebruik te maken wanneer je een uitzendkracht nodig hebt.

Neem contact op met Repay HRM

Wil je gebruik maken van payroll van Repay HRM of wil je meer informatie, dan is het verstandig om even contact op te nemen. Dit kun je doen op verschillende manieren:

De perfecte bruidsmode voor een perfecte bruiloft

valkengoed - Bruidsmode

Je komt iemand tegen en een paar jaar later sta je met deze persoon voor het altaar om elkaar het ja-woord te geven. Het leven kan soms opeens een wending nemen en voor je het weet leef je een heel ander leven met iemand die je en paar jaar geleden nog nooit had gezien. Een enkele ontmoeting, een persoon die toevallig jou levenspad betreedt, het is voldoende om alles te veranderen. Natuurlijk geldt hetzelfde voor die persoon. Beide levenspaden lopen als het ware over elkaar heen. Maar de impact is van te voren nooit te overzien. Je komt immers zoveel verschillende mensen tegen, maar je trouwt in principe maar met 1. Al die andere mensen komen en gaan en verdwijnen na een tijdje weer van het toneel. Ze verdwijnen uit je gedachten en later kun je de namen niet eens meer herinneren. Maar dan is er opeens een persoon die alles verandert. Om één of andere reden is deze ene persoon de liefde van je leven en iemand waar je dus ook echt de rest van je leven bij wilt blijven. Om die gevoelens te tonen en om te laten zien dat je onvoorwaardelijk voor deze persoon kiest, vraag je de ander ten huwelijk. Hiermee toon je aan dat je de rest van je leven alleen nog maar bij hem/haar wilt zijn. Wie later ook je levenspad betreedt, het maakt niet uit. Je weet dat niemand een vergelijkbare impact op je leven zal hebben als je huidige partner. Trouwen is daarom een logische keuze. En daar hoort bruidsmode bij en mode voor de bruidegom. Maar als we eerlijk zijn is de bruidsmode wel even iets belangrijker dan de mode voor de bruidegom. Een man heeft immers enkel een mooi pak nodig. Je kunt een beetje variëren met de kleur, maar een pak is een pak. Een bruidsjurk daarentegen is een waar kunstwerk. Een jurk waarmee elke bruid zich een dag lang als een princes voelt. Daarom is het voor de bruid altijd goed om eens goed te kijken naar de mogelijkheden binnen de bruidsmode. Daarvoor kun je terecht op valkengoed.nl. Hier vind je namelijk alles op het gebied van bruidsmode. Hierbij kun je onder andere denken aan:

 • Bruidsjurken
 • Bruidsschoenen
 • Bruidslingerie
 • Sieraden
 • Accessoires

Wil je meer weten over de bruidsmode van Valkengoed Wedding Fashion, kom dan eens langs op de website van valkengoed.nl.

Bekijk de website om de bruidsmode van Valkengoed Wedding Fashion te bekijken

Het mooie aan het winkelen via een webwinkel is dat je rustig het assortiment kunt bekijken. Je kunt dus naar de website van valkengoed.nl gaan en daar de verschillende bruidsmode artikelen bekijken. Ben je op zoek naar een mooie trouwjurk, dan kun je via de site alvast een voorselectie maken. Vervolgens kun je via de website een pasafspraak maken om de jurken te passen. Een bruidsjurk kun je natuurlijk niet zomaar even online bestellen. Het is echter prima om online alvast te browsen voordat je de jurken gaat passen. Meestal ligt de datum van het huwelijk in ieder geval een aantal maanden in de toekomst. Dus je hebt alle tijd om in de begindagen van je verloving rustig te browsen zonder dat je al keuzes hoeft te maken.

Gebruik valkengoed.nl om inspiratie op te doen

Op de website van valkengoed vind je allerlei foto’s op locatie. Je kunt de website dus ook heel goed gebruiken om alvast inspiratie op te doen. Bruidsmode is ook afhankelijk van de mode, dus als je niet precies weet wat het moderne aanbod is, dan kun je altijd even een kijkje op de site nemen om je kennis op te frissen.

Alles wat u moet weten over de Xerox Phaser 7800

Een aantal maanden geleden moest ik van mijn baas op zoek naar een nieuwe printer. De enige eis die hij aan dit apparaat stelde, zo vertelde hij mij, was dat het apparaat ook kon kopiëren en dat er een wifi-verbinding op zat. Dat leek mij niet een gemakkelijk eis die hij aan een dergelijk apparaat stelde maar ik besloot er maar het beste van te maken. Omdat ik niet iemand ben die graag de straat opgaat, ben ik mijn zoektocht begonnen op het internet. Al heel snel kwam ik op de site van Beat-It.nl terecht en daar zag ik de Xerox Phaser 7800. Deze Xerox Phaser 7800 leek mij meteen een heel goed apparaat en daarom wil ik er in deze korte tekst graag iets meer over vertellen. Om meteen maar even de conclusie te geven; ik heb namelijk besloten om de Xerox Phaser 7800 te kopen. Ik denk namelijk dat je met de Xerox Phaser 7800 alles in huis haalt waar je naar op zoek bent als ondernemer met een eigen kantoor. Ik denk dat ik dit wel goed kan beoordelen omdat ik zelf ook alle dagen op kantoor zit. Bij ons wordt intensief gebruik gemaakt van de printer en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alleen een hoogwaardig product zou aanschaffen. Ik meen te kunnen zeggen dat ik goed geslaagd ben en ook mijn baas was heel erg tevreden over mijn aankoop. In de volgende alinea’s zal ik nog wat meer informatie geven.

Waarom is de Xerox Phaser 7800 de beste keus?

Dat je als consument streeft naar de beste producten voor de laagste prijs, lijkt mij iets wat heel erg vanzelfsprekend is. Toch zie je in de praktijk vaak dat de bedrijven vooral voor de laagste prijs gaan en dat dit vervolgens ten koste gaat van de kwaliteit van het product. Dat is heel jammer om te merken want als consument blijf je uiteindelijk met de gebakken peren zitten. Vandaar dat ik ook altijd even kijk wat er op het internet geschreven is over, in dit geval dus, de Xerox Phaser 7800. Ik las heel positieve recensies van allerlei mensen en ook zag ik dat men heel erg tevreden was over het bedrijf waarmee ik in zee wilde gaan. Dat was heel fijn om te merken. Het was voor mij dan ook niet heel moeilijk om te beslissen dat ik graag zaken wilde gaan doen met deze firma. Veel mensen waren mij namelijk al voorgegaan en dat leek mij een heel goed teken. Om u een goed en compleet beeld te geven van wat mijn precieze indruk was van deze firma, wil ik in het laatste deel van mijn recensie nog even nader ingaan op de service die mij door dit bedrijf geboden is. Op die manier hoop ik u ook van dienst te kunnen zijn.

Zoek niet langer verder

Inmiddels staat de Xerox Phaser 7800 al een paar weken op ons kantoor en ik kan u zeggen dat de sfeer aanzienlijk verbeterd is. Vroeger hadden wij vaak veel problemen met de printer en dat was heel vervelend. De Xerox Phaser 7800 is een zeer betrouwbaar apparaat en ik weet zeker dat het ons nooit in de steek zal laten. Vandaar dat ik ook graag zou willen concluderen dat:

 • Je met dit apparaat hoogwaardige kwaliteit op kantoor haalt
 • Je voor weinig geld een fantastisch product hebt
 • Je er zeker van kunt zijn dat het apparaat jaren mee zal gaan

Kortom, wilt u meer weten over de Xerox Phaser 7800 dan raad ik u aan contact op te nemen met Beat IT.

Verzorg je woning met Gira schakelmateriaal

Een woning dien je in principe net zo goed te verzorgen als een auto of een huisdier. De kunst is om gelijk vanaf het begin te kiezen voor het beste materiaal. Op deze manier hoef je je huis niet contant te ‘verzorgen’. Verzorgen betekent bij een woning natuurlijk zoiets als onderhouden of in goede staat houden. Als je zaken gaat verwaarlozen, dan leidt dat al snel tot mankementen. Op den duur krijg je dan last van grotere problemen en voor je het weet is je huis geen stuiver meer waard. Als je het schilderwerk op orde houdt en als je mankementen direct repareert, dan kun je in principe vele jaren genieten van je eigen woning. Het loont dus de moeite om goed na te denken over verschillende onderdelen van het huis. Sommige onderdelen zijn groot. Denk aan zaken als de dakbedekking, muurisolatie, dakkapellen, zonnepanelen, et cetera. Andere onderdelen zijn heel klein, maar net zo belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan het Gira schakelmateriaal. Je wilt natuurlijk wel voldoende stopcontacten in je woning. Stel je voor dat je in de keuken maar twee stopcontacten hebt, hoe ga je dan koken? Je kunt dan enkel een waterkoker en een koffiezetapparaat aansluiten, maar wat ga je doen met alle andere huishoudelijke apparaten? Dus als je een huis laat bouwen, denk dan goed na over het Gira schakelmateriaal. Het gaat hierbij om de hoeveelheid, de locatie en natuurlijk ook het schakelmateriaal zelf, want je wilt uiteraard wel kwaliteit. Voor kwaliteit ben je Sander Vunderink Elektromaterialen aan het juiste adres. Je kunt hier schakelmateriaal kopen van verschillende merken zoals:

 • Busch Jaeger
 • PEHA
 • JUNG
 • Gira

Schakelmateriaal van Gira is een zeer goede keuze. Je kunt zowel basiselementen als opbouwelementen van Gira bestellen. Het is altijd verstandig om direct een complete bestelling te plaatsen met zowel de basis- als de opbouwelementen. Dan ben je in ieder geval direct klaar. Het is echter mogelijk om eerst de basiselementen van Gira te bestellen. Je kunt dan later altijd nog kijken welke opbouwelementen je wilt. De opbouwelementen moeten immers wel bij de rest van het interieur passen. Voor buitenshuis kun je ook schakelmateriaal van Gira bestellen. Voor buiten is de TX44 bijvoorbeeld uitermate geschikt. Voor de verschillende opties kun je natuurlijk altijd de website bekijken.

Het schakelmateriaal van Gira bestel je snel en gemakkelijk via sandervunderink.nl

Mocht je schakelmateriaal willen bestellen van Gira of een ander merk, dan kun je dat heel gemakkelijk doen via de website. Je kunt de site gebruiken om je een alvast te oriënteren. Je krijgt dan al vrij snel een indruk van de verschillende opties. Als je eenmaal weet wat je nodig hebt, dan kun je de artikelen van je keuze toevoegen aan de winkelwagen. Je kunt de verschillende elektromaterialen zoals schakelmateriaal dus toevoegen aan de winkelwagen. Maar daarnaast kun je via de site ook het nodige gereedschap kopen zoals:

 • Dozenboren
 • Wiha Tangen
 • Knipex tangen
 • Striptangen
 • Schroendraaiers

De webwinkel van Sander Vunderink is dus zeer compleet. Je kunt daardoor direct alles wat je nodig hebt in één keer bestellen. Wel zo gemakkelijk natuurlijk en zeer voordelig, want bij Sander Vunderink vind je de laagste prijzen. Kwaliteit en lage prijzen, wat wil een mens nog meer?

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?

De snelheid van de verzending hangt af van de grootte van het te verzenden pakket. Heb je een kleine bestelling geplaatst die per briefpost verzonden kan worden, dan heb je de bestelling de volgende dag vaak al in huis. Voor Palletvervoer en langvervoer gelden andere tijden. Palletvervoer duurt echter vrijwel nooit langer dan 2 dagen. Lees meer..

Toneelacademie volgen

Behoor jij tot de mensen die graag op het podium staan, die houden van toneelspelen en die uiteindelijk graag naar de toneelacademie zouden willen gaan? Dan vraag jij je waarschijnlijk af wat nu het beste traject is om dit te behalen. De eerste stap die je moet zetten is je aanmelden bij de toneelschool of theaterschool bij jou in de buurt. Daar krijg je de kans om met anderen op het toneel te staan, je moet regelmatig teksten leren en je kunt af en toe een voorstelling spelen. Op die manier krijg je als het ware een voorproefje van de toneelacademie en krijg je een idee van of dit echt iets is wat jij na wilt streven. Je kunt zo ontdekken of je enigszins talent hebt, of het leren van teksten jou goed lukt en of je het ook echt leuk vindt om dit te doen. De docenten kunnen jou helpen bij je leerproces, ze kunnen je vertellen hoe het gemakkelijker is om de teksten te onthouden, hoe je met je medespelers om moet gaan en al dat soort zaken die komen kijken bij toneelspelen. Als je uiteindelijk naar de toneelacademie wilt, dan is dit dus een heel goede voorbereiding en een manier om de nodige ervaring op te doen. Bekijk snel de website : https://www.toneelhuisamsterdam.nl/.

Voorbereiding op toneelacademie

Wil jij echt naar een professionele toneelacademie, dan is een lidmaatschap van een plaatselijke toneelvereniging of theaterschool vaak niet voldoende. Hoewel dit een goede manier is om ervaring op te doen en je te ontwikkelen, komt er meer kijken bij je echt dusdanig ontwikkelen dat je goed genoeg bent voor een professionele opleiding. Wat moet je dan nog doen? Het is zeker aan te raden om als voorbereiding op de HBO toneelacademie je in te schrijven bij Vooropleiding Theater Nederland. Er zijn maar vier instellingen in Nederland waar je uiteindelijk op HBO-niveau met toneelspelen aan de slag kunt gaan en het spreekt voor zich dat het daardoor niet echt eenvoudig is om daar toegelaten te worden. De concurrentie is groot en je zult dan ook zeker door auditierondes heen moeten komen om uiteindelijk een plek te bemachtigen op de opleiding. Een goede voorbereiding is dan van belang, een cursus of toneelopleiding waarbij je nog meer leert over acteren en waarbij je talenten nog meer ontwikkeld worden. Op die manier maak jij de kans zo groot mogelijk dat je uiteindelijk tot de professionele toneelacademie van jouw keuze terecht kunt.

Vooropleiding Theater Nederland biedt gedegen voorbereiding

Wat maakt Vooropleiding Theater Nederland nu tot een echt goede voorbereiding op de toneelacademie? Dat zijn verschillende punten, te weten:

 • het vakmanschap dat zij hoog in het vaandel hebben staan
 • de mogelijkheid om je in verschillende disciplines te ontwikkelen
 • de ervaren docenten
 • de goede begeleiding die je zult genieten

Er wordt echt op een serieuze manier met je aan de slag gegaan en men zal hier echt al jouw talenten ontdekken. Je komt er zo snel achter of jij echt over de noodzakelijke eigenschappen beschikt om het uiteindelijk tot de toneelacademie te schoppen. De docenten die hier lesgeven zijn allemaal zelf ervaren regisseurs of acteurs, waardoor zij ook echt het klappen van de zweep kennen. Zij weten wat ervoor nodig is om te slagen en zij kunnen jou met hun passie al het nodige hiervoor bijbrengen. Wil jij de kans zo groot mogelijk maken dat jij met succes de audities voor de HBO toneelacademie zult doorlopen, dan is het dus zeker aan te raden om je aan te melden voor een van de cursussen of opleidingen van Vooropleiding Theater Nederland.

Op zoek naar pennen met logo?

Neem dan eens een kijkje op de reklameshop.nl. De Reklameshop heeft een zeer uitgebreid assortiment pennen, waaronder pennen met logo, Bijvoorbeeld:

 • Goedkope budgetpennen
 • Houten schrijfwaren
 • Kunststof pennen
 • Laserpointers
 • Luxe pennen
 • Markeerstiften
 • Meerkleuren pennen
 • Metalen pennen
 • Parker pennen
 • Potloden en waskrijt
 • Stylus pennen
 • Vulpennen

Zelf heb ik een lade vol met allerlei pennen. Van zeer fijne balpennen tot luxe parkers, felle markers en af en toe een geweldig mooie vulpen. Eens gekregen als relatiegeschenk. Ook bij de Reklameshop zijn pennen als relatiegeschenk al jaren het meest verkochte product. Of dit nu pennen met logo zijn of een pennen met een kleurtje. Het grote voordeel van pennen is dat we altijd wel iets op moeten schrijven en pennen dus bij uitstek zeer geschikt zijn om altijd bij ons te dragen. In de auto, de tas, het pennenbakje op het bureau of in het borstzakje van je colbert. Waarom pennen, bijvoorbeeld pennen met logo, zo geliefd zijn? Daar kunnen we kort over zijn. Een pen is niet alleen handig, maar heeft ook een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij de Reklameshop selecteren ze hun pennen op eigenschappen als kwaliteit en duurzaamheid. Dus ook voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan zijn er ‘penmogelijkheden’.  Zij verkopen namelijk  ook biologische afbreekbare kartonnen pennen.

Pennen met logo als effectief promotiemiddel of cadeau

Pennen dienen als promotiemiddel, relatiegeschenk of cadeau. En, ondanks dat ze niet uniek zijn, kunnen bedrijven ze uniek maken. Door ze te laten bedrukken met het logo of de huisstijl van het bedrijf. Dan wordt de pen toch een bijzonder gebruiksartikel. Naast de pennen met logo als promotieartikel zijn pennen ook te bedrukken met een persoonlijke boodschap. Bijvoorbeeld Of een voor een jarige collega, een collega die vertrekt of een collega die een jubileum heeft. Als aandenken worden pennen zeer gewaardeerd. Vooral als deze persoonlijk zijn gemaakt en zijn voorzien van een luxe fluwelen etui, een kartonnen doosje of een mooie luxe pennendoos. Pennen, of dit nu pennen met logo zijn, of niet vallen bij iedereen in de smaak.  Bovendien zijn ze niet duur en volledig te bedrukken zoals het bedrijf dat wil. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat heeft de Reklameshop nog meer te bieden?

Naast pennen met logo kunt u bij de Reklameshop ook terecht voor:

 • Duurzame artikelen zoals tassen, rekenmachines, notitieblokken en keycords.
 • Give aways zoals zonnebrillen, aanstekers en sleutelhangers
 • Home en Living artikelen zoals spaarpotten, wijnartikelen en badartikelen
 • Kantoorartikelen zoals boekenleggers, portfoliomappen en bureauaccessoires
 • Multimedia artikelen zoals oordopjes, computeraccessoires en powerbanks
 • Outdoor en vrije tijd artikelen zoals strandaccessoires, bidons- en drinkflessen en tennissets
 • Tassen en reisartikelen zoals sporttassen, strandtassen en toilettassen
 • Textiel artikelen zoals caps, zweet- en polsbandjes en vesten.

Naast schrijfwaren, waar de pennen met logo uiteraard ook onder vallen, dus een zeer ruime keuze in artikelen. De shop staat bekend om:

 • De mogelijkheden om na bestelling veilig te kunnen betalen
 • Het snel kunnen leveren van bijvoorbeeld goedkope bedrukte pennen. Dat wil zeggen
 • Scherpe prijzen voor alle artikelen
 • De mogelijkheden voor het bedrukken van artikelen wanneer u deze als promotie- of relatiegeschenk wilt gebruiken
 • Direct een offerte in uw mail

Zodra u besluit om te kiezen voor goedkopen bedrukte pennen of om een ander artikel te laten bedrukken, dan duurt het 8 tot 10 werkdagen voordat u het product in huis heeft. Dat betekent ook dat u na bestelling eerst een proefdruk krijgt. Zodra de proefdruk door u akkoord is bevonden en door u betaald is, maken wij het definitieve product en sturen we dit naar u toe. Voor onbedrukte artikelen geldt een levertijd van 2 tot 3 dagen na ontvangst van de betaling. Uiteraard zijn de levertermijnen indicatief. Leer meer….

Een kantoor huren in Amsterdam

Als je je eigen bedrijf hebt, dan is Amsterdam natuurlijk de stad waar je je heel erg goed kunt vestigen. Niet alleen is het heel erg centraal in Nederland, waardoor je niet alleen een breed netwerk om je heen hebt, maar ook een grote doelgroep van klanten, het is ook nog eens de stad waar het allemaal gebeurt. Een kantoor huren in Amsterdam lijkt misschien lastig. Veel mensen denken bijvoorbeeld dat het heel erg duur is of dat alles zelfs al verhuurd is en dat er voor jou dus geen beginnen meer aan is. Maar met de opkomst van flexibele werkplekken zijn er steeds meer mogelijkheden voor een kantoor huren in Amsterdam. Bijvoorbeeld bij de Tauro, waar je terecht kunt voor uiteenlopende zaken.

 • Kantoorruimtes
 • Vergaderruimtes
 • Flexibele werkplekken

Het complex bevindt zich aan de Teleportboulevard. Dit is direct naast het station Sloterdijk en op nog geen 15 minuten weg van Luchthaven Schiphol. Je ziet dus niet direct midden in de grote stad, wat het ook een stuk makkelijker maakt om de kantoorruimtes te bereiken. Niet alleen met de trein ben je er zo, het is met de auto ook geen enkel probleem om hier te komen. Je zit toch relatief dichtbij het centrum van Amsterdam, je kunt hier dus alle kanten uit.

Een kantoorruimte huren in Amsterdam om je klanten te ontvangen

Als ondernemer, en zeker als zelfstandig ondernemer, heb je vaak de mogelijkheid om thuis te werken. Zeker als je met jouw eigen bedrijf diensten aanbiedt waarvoor je geen voorraad hoeft bij te houden, is het zeer eenvoudig om al je werk vanuit huis te doen. Hier heb je meteen alles bij de hand en je hoeft niet eens de deur uit! Als je wilt kun je de hele dag in je pyjama werken zonder dat iemand hier ook maar iets van hoeft te merken. Het is echter niet de manier om nieuwe contacten op te doen, het is eenvoudig om afgeleid te worden door privézaken en het is lastiger om klanten te ontvangen. Er zitten een hoop voordelen aan thuis werken, maar ook zeker de nodige nadelen. Een kantoorruimte huren in Amsterdam biedt je dan ook veel meer voordelen. Je hebt echt je eigen werkplek, wat het makkelijker maakt om je te concentreren. Omdat je in een pand werkt met een heleboel andere ondernemers bouw je ook nog eens je netwerk uit, zonder dat je hiervoor heel veel moeite hoeft te doen. En je hebt daarnaast meteen een plek om je klanten te ontvangen. Natuurlijk vind je in het pand waar je de ruimte kunt huren alle dingen die je nodig hebt. Zo zit er op de begane grond een restaurant waar je heerlijk kunt lunchen bijvoorbeeld, maar hier heb je ook verschillende flexplekken waar je gebruikt van kunt maken. Kies jij voor een kantoorruimte huren in Amsterdam, maar heb je even een boost van inspiratie nodig? Dan kun je hier dus even plaatsnemen om weer helemaal geïnspireerd aan het werk te kunnen. Dit is ook de ideale plek om af te spreken met je collega’s.

Meer weten over een kantoorruimte huren in Amsterdam

Bij Tauro heb je uiteenlopende mogelijkheden wanneer het aankomt op een kantoorruimte huren in Amsterdam. Er zijn verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Neem dus zeker eens contact op met Tauro voor meer informatie over een kantoorruimte huren in Amsterdam. Het is dan aan jou om te bepalen wat voor soort ruimte jou het meeste aanspreekt. Is een kleine ruimte voldoende voor jou of heb je iets meer nodig? Het is helemaal aan jou!

Uw sloopauto verkopen is nu wel heel eenvoudig

Uw auto is afgekeurd. Dat is slecht nieuws want dat betekent dat u zonder auto zit. U wilt natuurlijk nog wel wat geld overhouden aan uw sloopauto. Het verkopen van uw afgekeurde auto kan via onze website. Hebt u een oude auto en vreest u dat uw wagen niet meer door de apk-keuring komt? Ook niet als er diverse onderdelen vervangen zijn? Soms zit er niets anders op dan uw sloopauto te verkopen. Gelukkig weten wij hier wel raad mee en krijgt u een mooi bedrag van ons. Op basis van de gegevens van uw auto stellen we een aantrekkelijk bod op. Uiteraard bent u vrij om hier met ons over te onderhandelen. Wij zijn niet beroerd om een paar tientjes bij te leggen als u goede argumenten hebt. Een sloopauto verkopen is dankzij sloopautoverkopen.com een aangename aangelegenheid. Het kan immers behoorlijk emotioneel zijn als u decennia lang in deze wagen hebt rondgereden. Het is meerdere malen voorgekomen dat we bij het ophalen van de wagen de eigenaar een traantje zagen wegpinken. Het is niets om u voor te schamen, U zult er waarschijnlijk zelfs van schrikken als u uitrekent hoeveel tijd u van uw leven in deze wagen hebt doorgebracht. Uiteraard hopen we dat u uw sloopauto wilt verkopen omdat de auto is afgekeurd en niet omdat u er een tragisch ongeval mee hebt beleeft. Let wel dat we natuurlijk ook auto’s die door een ongeval total loss zijn verklaard willen opkopen.

Wacht niet te lang met het sloopauto verkopen

U kunt zowel uw sloopauto verkopen omdat uw auto is afgekeurd of omdat uw auto simpelweg kapot is gegaan door een ongeluk of door ouderdom. Vergeet niet om al uw waardevolle spullen uit uw auto te halen voordat we de wagen komen afhalen. Wij kunnen diverse dingen met uw sloopauto den:

 • Onderdelen die relatief nieuw zijn of weinig versleten demonteren we uit uw wagen en verkopen we aan garages en dealers.
 • Soms is het mogelijk om uw auto nog een beetje op te knappen zodat we het aan hulpbehoevende landen kunnen opsturen. Denk aan gebieden zoals Oost-Europa, Afrika en Azië.
 • Mocht dit allemaal niet het geval zijn dan brengen we de auto naar de sloperij. Wij krijgen geld voor de metalen die recyclebaar zijn. Het is ons doel om er voor te zorgen dat alles van uw auto kan worden hergebruikt.

We hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Gaat u uw sloopauto verkopen aan ons dan bestaat de kans dat u de gerecyclede materialen in uw nieuwe auto aantreft. De kans is wellicht niet zo groot maar het geeft u wellicht een goed gevoel.

Meldt u vandaag nog aan, dan staan we morgen bij u op de stoep

Hoe gaat het sloopauto verkopen precies in zijn werk? Gaat u allereerst naar onze website toe als u uw sloopauto wilt verkopen. U vindt daar ons speciale 06-nummer dat 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. Want het kan immers gebeuren dat u midden in de nacht een ongeluk krijgt en uw auto in de prak ligt. Ook dan mag u op ons rekenen, ongeacht de plek waar u zich bevindt. Zolang het in Nederland is gebeurd staan wij voor u klaar. Maar als er geen haast bij is dan kunt u gewoon overdag bellen, bijvoorbeeld tijdens kantooruren. We maken dan een afspraak en halen uw auto op de afgesproken dag op. U krijgt van ons een vrijwaringsbrief en we betalen u direct uit in contanten. Dat geld kunt u vervolgens gebruiken om te investeren in een nieuwe auto. Bekijk snel de website van Nationale Sloopauto Ophaaldienst.