Hoe het online domein de wereld verandert

De komst van internet heeft onze wereld veranderd. We kopen online, we bellen online, we daten online en we doen onze zaken online; en doen dat de komende jaren naar verwachting alleen maar meer. Op de blog van Dagelinks lees je precies hoe je al deze ontwikkelingen optimaal integreert in zowel jouw persoonlijke als zakelijke leven.

Mobiel is de nieuwe standaard

De sterke opkomst van het internet betekent dat je tegenwoordig écht niet meer zonder website kunt. Of je nu een particulier bent met een persoonlijke blog of een grote retailer met een corporate website en webshop; een professionele online aanwezigheid is vereist om met jouw boodschap zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Tegelijkertijd met de opkomst van internet neemt ook het aantal smartphones en gerelateerde gadgets toe. Mensen gebruiken hun telefoon inmiddels de hele dag door en het gevolg is dat meer dan de helft van de websitebezoekers afkomstig is van een mobiel apparaat. Dat verandert ook de eisen die worden gesteld aan webdesign.

Webdesign en linkbuilding is een vak apart

Een website moet optimaal worden weergegeven op de kleine schermen van mobiele devices en het inhuren van een kundig webdesignbureau is dan ook een absolute noodzaak. Alleen dan ben je verzekerd van een website met een stevig technisch fundament waarmee je vele jaren vooruit kunt. Een goed responsive webdesign zorgt er daarnaast voor dat de site zich onder alle omstandigheden automatisch aanpast aan de schermgrootte van het gebruikte apparaat. Zo presenteert jouw bedrijf zich online altijd op professionele wijze, ongeacht het device dat de bezoeker gebruikt.

Beschik je al over een responsive website maar krijgt deze te weinig bezoekers? Dan kun je een gespecialiseerd bureau inhuren om door middel van technieken als zoekmachine optimalisatie en linkbuilding hogere posities in Google te verwerven. Dit zijn allemaal zaken waar we bij Dagelinks dagelijks over schrijven.

Nieuws dat relevant is voor jou

Want daar waar Dagelinks van oorsprong begon als een platform om nieuws van verschillende bronnen te verzamelen, is er in essentie nog altijd weinig veranderd. Er is echter één belangrijk verschil: tegenwoordig brengen we het nieuws helemaal zelf. Je leest op onze blog daarom alleen nieuwsfeiten die relevant zijn voor jou en jouw interessegebieden.

Wij behandelen alle onderwerpen die te maken hebben met zaken zoals het bedrijfsleven, internet en technologie. De scherpste acties op het gebied van cloudopslag en de laatste tips op het gebied van internet marketing lees je dan ook bij ons. Bezoek regelmatig onze blog om te profiteren van de laatste aanbiedingen.