Onmisbare tips voor het bedrijfsleven

In Nederland bestaat een lange traditie van ondernemerschap. Van de handel in specerijen in het VOC-tijdperk tot de huidige pioniersrol op het gebied van technologieën als 3D printing: onze ondernemersgeest vormt het kloppende hart van onze nationale economie. En daar mogen we best een beetje trots op zijn!

Recordaantal ondernemers in Nederland

Meer dan ooit vertolkt het bedrijfsleven een belangrijke rol in onze maatschappij. Inmiddels staan er bijna 2 miljoen ondernemingen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dit aantal neemt nog elke dag toe. Dit zorgt niet alleen voor een bloeiend midden- en kleinbedrijf, maar ook voor een stijging van het aantal ZZP’ers en startende ondernemers in ons land.

Met name de laatstgenoemde groep merkt dat het succesvol runnen van een bedrijf nogal wat voeten in de aarde heeft. Het inhuren van een webdesigner voor een professionele website, het doen van acquisitie middels flyers, netwerkborrels en zoekmachine marketing en het uitzoeken van een geschikt kantoorpand; het zijn allemaal uitdaging waar de ambitieuze ondernemer vroeg of laat voor komt te staan.

De voordeligste producten en diensten

Gelukkig is er altijd nog Dagelinks, het platform waar je alles leest over de beste producten en diensten voor jouw bedrijf. Het goedkoopste drukwerk, de betrouwbaarste makelaarskantoren en de grootste internetmarketingspecialisten vind je bijvoorbeeld allemaal op onze website. Zo hoef je niet eindeloos te zoeken naar geschikte groothandels en dienstverleners en kom je regelmatig interessante acties en spectaculaire aanbiedingen tegen.

Het uitgavenpatroon van de gemiddelde ondernemer beperkt zich echter niet tot eenmalige investeringen. Voor een continue groei van een onderneming zijn ook continue investeringen vereist. En dan zijn er nog de zaken die jaarlijks terugkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe bedrijfskleding, mooie relatiegeschenken en kerstpakketten die in de smaak vallen bij het personeel. En beland je onverhoopt in een juridisch conflict met een werknemer of een zakelijke concurrent? Dan is het onmisbaar om te weten waar je terecht kunt voor goed juridisch advies.

Even ontspannen op zijn tijd

Als ondernemer zijn er dus genoeg zaken waar je je druk over kunt maken. En daarom moet er ook ruimte zijn voor ontspanning op zijn tijd, zo vinden wij. We geven je daarom tips over de hipste vakantiebestemmingen en de leukste bedrijfsuitjes. Is er een last-minute aanbieding voor een unieke safari of een spetterend personeelsfeest? Dan zorgen wij er via onze blog voor dat jij de eerste bent die het weet! Ook als particulier kun je natuurlijk gebruik maken van deze handige adviezen.