Ambachtelijke dakbedekkingen

Bent u op zoek naar een specialist in dakbedekkingen? Dan bent u bij JVK Daken aan het juiste adres. Wij hebben passie voor daken en werken graag met u aan de meest uiteenlopende projecten. Ons specialisme is het renoveren en vernieuwen van oude daken die zijn gemaakt met oudere technieken die bijna niemand meer beheerst. Maar ook nieuwbouw behoort tot de mogelijkheden, voor als u opzoek bent naar een unieke uitstraling voor uw gebouw. Heeft u dus een monumentaal pand, een oude of nieuwe villa, landhuis of landgoed, of ontwerpt u nieuwbouw waar u een uniek dak aan toe wilt voegen? Bij JVK Daken kunnen we alles leveren waar u naar vraagt. Wij hebben verschillende specialisten voor verschillende opdrachten, dus u krijgt altijd het beste werk geleverd.

Het renoveren en onderhoud van ambachtelijke dakbedekkingen

Een van onze specialismen is dakrenovatie, een belangrijk onderdeel van ambachtelijke dakbedekkingen. Omdat renovatie vaak een ingewikkelde zaak is kunnen wij voor u alles regelen. Dat betekent dat we het dak goed onderzoeken, waarna we de juiste materialen inkopen voor u. Op deze manier weet u zeker dat de uitstraling en sfeer van het oude dak bewaard blijven. Als we het juiste materiaal hebben uitgekozen gaan we bezig met het verwijderen van het oude dak. Vaak komt hier meer bij kijken dan alleen het dak, want er is veel verbonden aan het dak. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van dakspanten en schoorstenen, die we uiteraard weer terugplaatsen of voor u worden vervangen. Ook is dit het ideale moment om onderhoud te plegen aan het houtwerk dat zich op het dak bevindt, wat wij natuurlijk ook voor u kunnen doen. Wij zijn beschikbaar voor al het hout- en timmerwerk en het schilderwerk dat daarbij komt kijken. Renoveren van uw ambachtelijke dakbedekkingen wordt zo heel gemakkelijk, want eigenlijk regelen wij gewoon alles voor u. Uiteraard heeft u slechts te maken met één contactpersoon binnen JVK Daken, die alles voor u regelt. Voor allerlei ambachtelijke dakbedekkingen kunt u dus bij ons terecht. Naast dat wij volledige ambachtelijke dakbedekkingen doen specialiseren wij ook in dakonderhoud.
Wij onderhouden ieder daktype, waarbij u kunt denken aan:

  • zinken ambachtelijke dakbedekking
  • koperen ambachtelijke dakbedekkingen
  • loden ambachtelijke dakbedekkingen
  • en andere types.

U kunt dus met een gerust hart bij JVK Daken een onderhoudscontract afsluiten, want wij kunnen omgaan met ieder dak. Want naast dat wij een dakbedekkingsbedrijf zijn werken wij ook veel in de loodgietersbranche. Daarom kunnen we ook naar de overige dakonderdelen kijken en hebben we de nodige kennis en kunde in huis om uw gehele dak te onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan uw hemelwaterafvoer, de dakgoten en ander hout- en schilderwerk. Door dit goed te onderhouden verkleint u de kans op lekkages ook significant, want hier ontstaan de meeste lekkages. Goed onderhoud is dus essentieel als u een lekvrij dak wilt.

De juiste partij

Wat voor dak u dus ook heeft, of u particulier bent of niet, bij JVK Daken hebben wij altijd de juiste expertise in huis in ambachtelijke dakbedekkingen. Wij hebben ervaring met de meest uiteenlopende ambachtelijke dakbedekkingen, van kathedralen tot kleine villa’s of boerderijen. Bij JVK Daken krijgt u direct één contactpersoon toegewezen, die gespecialiseerd is uw soort project. Deze contactpersoon voorziet van alle informatie die u nodig heeft, zodat u samen de juiste beslissingen kunt maken. Onze 30 jaar ervaring en de beste specialisten in het vakgebied doen dan de rest. Op deze manier weet u zeker dat uw dak goed wordt uitgevoerd en kunt u met een gerust hart gaan slapen. Heeft u interesse of vragen, schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Lees meer..