Biologische kruiden kopen?

Kruiden kopen, we doen het allemaal van tijd tot tijd om onze maaltijden lekkerder te kunnen maken. Met de juiste varianten in je keuken, heb je geen kant en klare pakjes en zakjes meer nodig, maar maak jij ieder gerecht zelf perfect op smaak. Voordeel is dat je precies kunt bepalen hoe mild of pittig je het kruidt en ook hoeveel zout  je toevoegt. Kies je voor losse kruiden kopen, dan heb je verschillende opties. Je kunt voor de potjes in de supermarkt gaan, maar dan heb je altijd maar kleine hoeveelheden die zo weer op zijn. Wil jij voordeliger inkopen, dan moet je eens een kijkje nemen bij naturaplaza!

Voordelig kruiden kopen naar eigen smaak

Een groot voordeel van het niet langer gebruiken van pakjes en zakjes voor het op smaak brengen van je eten, is dus dat je zelf helemaal de samenstelling van je kruidenmix kunt bepalen. Of je nu nasi wilt maken, Mexicaans wilt koken of een heerlijke lasagne op tafel wilt zetten, je maakt hier zelf eenvoudig de kruidenmixen voor. Je kunt precies die kruiden kopen die jij het lekkerst vindt, bijvoorbeeld een zoetere of juist een pittigere kerrie. Zo maak je ieder gerecht helemaal naar je eigen smaak. Een ander groot voordeel van eigen kruidenmixen is dat je al snel veel minder zout gebruikt. In kant en klare mixen zit standaard heel veel zout toegevoegd, veel meer dan nodig is. Kies je voor losse kruiden kopen en je eigen mix maken, dan kun je zelf in de pan naar wens zout toevoegen. Dit is voor ieders gezondheid beter, maar helemaal voor mensen die een hoge bloeddruk hebben. Kies je tot slot ervoor om geen pakjes en zakjes te gebruiken en ook niet de kruidenpotjes uit de supermarkt te kopen, maar in te kopen bij zaken waar je los kruiden kopen kunt, dan ben je over het algemeen ook nog eens veel voordeliger uit!

Biologisch bij naturaplaza

Dat dit voordeliger is, heeft te maken met het feit dat als je kiest voor losse kruiden kopen bij een zaak als naturaplaza, dit niet in potjes verpakt zit. Je kunt daardoor grotere hoeveelheden in één keer kopen en het zelf thuis vanuit de zakjes in je favoriete potjes overhevelen. Er zijn dus diverse voordelen:

  • voordeliger om in te kopen
  • minder zout
  • helemaal naar eigen smaak

Koop je bij naturaplaza, dan komt daar nog een vierde voordeel bij, namelijk dat ze helemaal biologisch zijn. Je kunt er alle soorten kruiden kopen die je maar in je maaltijden zou willen gebruiken en al die soorten zijn biologisch, net als al hun specerijen. Bovendien kiezen zij voor producenten die de beste kwaliteit leveren, zodat je er zeker van kunt zijn dat ieder kruid en iedere specerij zoveel mogelijk voedingsstoffen bevat. Dit is belangrijk, want kruiden en specerijen kunnen op die manier bijdragen aan een betere gezondheid! Stop daarom met pakjes en zakjes en stop ook met kruiden kopen in de supermarkt. Kies in het vervolg voor voordelig en biologisch van naturaplaza, om al je gerechten lekker op smaak te brengen!