Dankzij een bandenstelling kunt u snel van band verwisselen

Bij europe-racking.nl kunt u stellingen vinden. Dit zijn in principe stellingen van metaal zoals staal, aluminium of een ander element dan wel legering. En u gebruikt ze uiteraard in uw magazijn, werkplaats of misschien zelfs wel in uw winkel. Want grote winkels zoals bouwmarkten en tuincentra gebruik ook dergelijke stellingen zodat ze in het groot hun producten kunnen verkopen zonder het al te vaak te hoeven bijvullen. In deze tekst willen we graag hebben over een uniek product: de bandensteling. Zoals de naam natuurlijk al zegt gebruikt u de bandenstelling om de banden van auto’s, vrachtwagens, fietsen of een ander vervoermiddel mee uit te stallen. Misschien bent u fietsverkoper, autodealer, garagehouder of verkoopt u in uw hobbyzaak tevens banden aan autoliefhebbers. Er zijn aldus genoeg redenen om een bandenstelling te kopen. Niet in de laatste plaats omdat u nu niet langer uw voorraad banden hoeft te stapelen. Koop één of meerdere stellingen die u kunt stapelen zodat de banden niet onder elkaars gewicht geplet worden. Natuurlijk kan een band wel tegen een stootje. Maar stelt u zich voor dat u net de onderste van een hoge stapel nodig hebt, dan bent u wel eventjes bezig. Ook cosmetisch gezien is het een stuk overzichtelijker om uw voorraad banden in een bandenstelling aan te prijzen.

Voor elke garage bieden we de perfecte bandenstelling aan

Zoals we daarnet al zeiden kunt u de bandenstelling opstapelen zodat u ruimte kunt besparen maar de verschillende modellen niet door elkaar hen op een stapel komen te liggen. Hebt u juist een magazijn met vele banden voor hetzelfde merk en type? Dan kunt u ze bijvoorbeeld in setjes van vier op elkaar stapelen en ook daar bieden we een passende oplossing voor. Dus voor bedrijven die een bandenstelling zoeken voor horizontale als verticale doeleindes bent u bij ons aan het juiste adres. Verder variëren de verschillende stellingen onder andere qua:

  • Framediepte,
  • Framehoogte,
  • De liggerlengte,
  • En kunt u naast de standaard kleur RAL 5009, de bandenstelling ook in een andere kleur opvragen.

U leest het, op het gebied van de bandenstelling zijn we van alle markten thuis en we mogen wel stellen dat we een tamelijk uniek product aanbieden dat u elders niet zo snel zult vinden. Het is dan ook door onszelf ontwikkeld waarbij de gelaste profielramen en de liggers voorzien zijn van een handige inhaakverbinding. U kunt dus blijven uitbreiden, de stelling snel afbreken en ook opbouwen tot maar liefst 3 verdiepingen. Om uw dure vloer te vermijden bieden we naast de bandenstelling ook alle belangrijke accessoires aan zoals houten vloeren, draadroosters, balustrades en trappen.

Hebt u hier nog vragen over? Klim dan snel in de pen

Wilt u graag een bandenstelling op maat laten maken zodat u extra ruimtebesparend kunt werken? Of wilt u graag weten hoe u zo snel mogelijk een bandenstelling kunt bestellen? Dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Bel ons tijdens kantooruren even op of stuur een e-mail met daarin al uw prangende vragen. Neemt u eens een kijkje op de website want daar vindt u onze portfolio een overzicht van de recente stellingen die we voor onze klanten hebben opgebouwd. Ook bandenproducenten en garagehouders hebben we veelvuldig geholpen om hun magazijn efficiënt te maken dankzij onze bandendragers. Terwijl u er niet een speciale heftruck of lift voor nodig hebt. Komt u eens langs bij ons in Culemborg als u graag met ons rond de tafel wilt zitten. Hebt u ook bedrijven in het buitenland? We werken namelijk binnen Europa en hebben kantoren in Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, België, Denemarken en Engeland. Lees meer..