Een afzuigmotor voor horeca is wel zo functioneel

horecaventilatieshop - Afzuigmotor horeca

Een afzuigmotor voor horeca is heel iets anders dan een afzuigkap in uw eigen keuken. Hebt u een restaurant en daarom een afzuigmotor nodig? Horeca ventilatoren kunt u kopen bij de horecaventilatieshop.nl. Neemt u eens een kijkje als u de keuken van uw horecagelegenheid opnieuw wilt indelen. Misschien is uw keuken oud en aan vervanging toe. Het kan ook zo zijn dat uw restaurant erg goed loopt en dat u daarom moet uitbreiden. Het maakt ons uiteraard niets uit, zolang u maar weet dat u hier alles kunt kopen voor het afzuigen van de rook die vrijkomt tijdens het koken. En dat is belangrijker dan u denkt. Stelt u zich een afzuigkap voor zonder afzuigmotor! De horeca zoals u die nu kent zou niet kunnen bestaan. Een keuken vol rook is niet bepaald een vruchtbare werkplek. Ventilatie is niet alleen erg prettig, het is simpelweg verplicht. Zonder een dergelijke afzuigmotor voor horeca kunt u aldus niets beginnen. Wij verkopen diverse modellen van gerenommeerde merken. U wilt immers investeren in uw keuken. Dat betekent wel dat u een aardige som kwijt bent. Maar u bent bij ons bedrijf in ieder geval geen dief van uw portemonnee.

Op zoek naar een afzuigmotor? Dit horeca artikel koopt u bij ons!

Hebt u gebruik gemaakt van de zoekterm “afzuigmotor horeca”? Bent u dankzij “afzuigmotor horeca” op onze website terechtgekomen? Dan heten we u van harte welkom. U vindt er een afzuigkap met ingebouwde motor in diverse prijsklassen. Al beginnend bij 649 euro loopt de prijs op naar mate de zuigkracht en grootte van de afzuigkap toeneemt. Hebt u geen idee welke afzuigmotor voor horeca in de keuken u moet gebruiken? Dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Sterker nog, het is verstandig om eerst een offerte aan te vragen. Hadden we al vermeld dat u geen verzendkosten betaalt? Maar u wilt misschien wel dat de kap direct wordt geplaatst door onze monteurs. Voor een kleine meerprijs kunnen onze monteurs uw afzuigkap direct na levering plaatsen. Denkt u dat u dit zelf kunt? Geeft u dat dan aan bij uw offerteaanvraag. Wij zorgen ervoor dat alle bevestigingsmaterialen worden geleverd. Is uw huidige afzuigmotor kapot? Horecagelegenheden moeten dan waarschijnlijk een avondje dicht. U wilt uw personeel en al helemaal niet uw restaurantbezoekers opzadelen met de rookvorming die kan ontstaan zonder goede afzuiging en ventilatie. U kunt daarom niet alleen gehele afzuigkappen bestellen maar ook diverse losse onderdelen zoals

  • Wervelstroomfilters,
  • Stangen en roosters,
  • Gegalvaniseerd kanaalwerk
  • En diverse andere onderdelen van uw afzuigkap.

Als u het vandaag bestelt dan hebt u het morgen al in huis

Hebt u hier nog vragen over? Wilt u graag direct een offerte in de mail hebben? Schroom dan niet langer maar klim in de pen. We sturen u deze middag nog een overzichtelijke offerte. Nadat u akkoord bent gegaan zullen we leveren en monteren. Wij van HVS weten als geen ander hoe belangrijk een afzuigmotor voor de horeca is. Als u een restaurant hebt dan kan het niet gebeuren dat u op een drukke avond moet sluiten. Dat is niet alleen slecht voor de omzet, ook uw imago krijgt een deuk. Dat is de reden dat er een 24-uurs service paraat staat. Als u er bijvoorbeeld overdag al achter komt dat er iets met uw afzuigkap aan de hand is, dan moet u ons direct opbellen! Wij komen dan langs zodat u in de avond toch open kunt gaan. Ons kantoor bevindt zich in Almere, dat is mooi centraal gelegen in het land zodat we iedereen snel van dienst kunnen zijn.