Ga efficiënt te werk met Office 365 business essentials

Nu het thuiswerken zeer waarschijnlijk de nieuwe manier van werken wordt, ook nadat het coronavirus voorbij is, is het belangrijk dat de medewerkers aan de slag kunnen vanuit huis. Een ander om gegevens met anderen te delen vanuit huis is via Office 365 business essentials. Via de Online Desktop wordt thuiswerken dus een heel stuk plezanter! Office 365 is ook te verkrijgen via een derde partij: via Desktop To Work. Het is dan niet meer nodig om zelf te investeren in de nodige licenties en hardware en er zijn ook extra mogelijkheden beschikbaar. Desktop To Work is een Online Desktop reseller en een toonaangevende ICT-partner.

Office 365 business essentials

Met Office 365 is het over het algemeen bekend dat medewerkers altijd over actuele e-mail, documenten en agenda’s kunnen beschikken. Ook maakt het natuurlijk niet uit op welk apparaat deze programma’s staan, want ze werken overal op. Het pakket Office 365 business essentials van Desktop To Work zal ervoor zorgen dat er nog meer gehaald kan worden uit Offie 365 en dat het bedrijver nog productiever zal gaan werken. Dit komt doordat de gebruikers informatie kunnen delen via een cloud. Er zijn dus geen e-mails meer nodig om documenten te delen op deze manier. Een groot voordeel is ook dat Office 365 business essentials ervoor zorgt dat er kosten worden bespaard. Dit komt doordat er niet meer geïnvesteerd hoeft te worden in het onderhouden van dure servers. Het systeem wordt door Microsoft zelf onderhouden en de updates kunnen automatisch worden uitgevoerd. Op deze manier is het systeem altijd up-to-date. 

Naast Excel, Word en PowerPoint geeft Office 365 business essentials ook de mogelijkheid om applicaties te gebruiken die het samenwerken bevorderen tussen team. Zo kan er gebruik worden gemaakt van Microsoft Teams en OneDrive. Doormiddel van OneDrive zal elke medewerker binnen uw bedrijf een opslag hebben in de cloud van 1 terabyte. Als u uw data wil combineren is dit ook mogelijk, hier is namelijk een applicatie voor: Power BI. 

Verschillende abonnementen van Office 365 business essentials

Office 365 business essentials wordt afgenomen als een abonnement. Dit is erg handig omdat het afrekent naar het aantal gebruikers. Dit aantal is gelukkig nog altijd op te schalen of af te schalen. Normaal gesproken wordt Office 365 business essentials gebruikt op de computer van degene wie het abonnement heeft, maar het is toch ook nog mogelijk om het abonnement te delen. Dit is vooral erg handig wanneer er iemand is die thuis geen eigen computer heeft, maar wel dezelfde hardware deelt. In dit geval wordt er gebruik gemaakt van het zogenoemde Shared computer activation. Deze stand zorgt ervoor dat Microsoft toestaat dat er meerdere mensen gebruikmaken van de hardware. Binnen Microsoft Office 365 business essentials zijn ook een heel aantal abonnementen beschikbaar zodat er in elk geval eentje is die bij uw organisatie past. Hier zijn een paar opgesomd:

  • Office 365 business premium
  • Office 365 E1
  • Office 365 E5

De cloudoplossing van office 365 business essentials kan dus maar net zijn wat u nodig heeft. Neem dus snel een kijkje bij DesktopToWork.com voor Office 365 business essentials en andere tools!