Geen stress en geen gedoe meer met payroll van Repay HRM

Het leven van een ondernemer is niet altijd even gemakkelijk. Helemaal als je zelf overal voor verantwoordelijk bent. Als je immers niets uitbesteedt, dan moet je zelf alles regelen. Mocht je het wel uitbesteden, dan ben je uiteraard nog wel eindverantwoordelijk, maar je bent niet meer zelf verantwoordelijk om de uitbestede taken uit te voeren. Daardoor houd je tijd over voor andere zaken. Mocht je alles toch zelf willen doen, dan brengt dat een hoop stress met zich mee. Stel dat je een horeca zaak bezit en je bent dus niet alleen de eigenaar, maar je bent ook altijd aanwezig in de zaak om het personeel aan te sturen. Tevens ben je gastheer. Dat betekent dat je de gasten ontvangt en uiteraard maak je her en der een praatje met de mensen die vaker langskomen. Dit zijn de leuke kanten van de horeca. Maar als je alles zelf wilt doen, dan moet je daarnaast ook aan de slag met alle minder leuke aspecten.  Je hebt inkomsten en uitgaven. Dus je zult de boekhouding bij moeten houden. Je moet belasting betalen en dus heb je maken met de belastingaangifte. Als ondernemer is dat een zeer ingewikkelde zaak. Tevens heb je personeel. Personeel moet je eerst aannemen. Dus je moet sollicitatiegesprekken doorlopen. Daarna moet je contracten opstellen, afspraken maken en je moet ze uiteindelijk uitbetalen. Dus je hebt te maken met een salarisadministratie. Al dit soort taken vragen enorm veel tijd. Als je ook nog eens in de zaak aanwezig wilt zijn, dan heb je daar dus geen tijd voor. Het is daarom beter om bepaalde zaken uit te besteden. Maar daarom gebruik van payroll. Via payroll kun je namelijk de volledige salarisadministratie uitbesteden aan een extern bedrijf. Maar het is niet alleen de salarisadministratie dat je uitbesteedt als je gebruik maakt van payroll. Ook het werkgeverschap is niet langer jouw verantwoordelijkheid. Al je werknemers weken dus in principe in jou bedrijf, maar technisch gezien werken ze voor het payrollbedrijf. Dat betekent dat ze bij jou de taken uitvoeren die uitgevoerd moeten worden, maar zaken als uitbetaling en het opmaken van een arbeidscontract, dat wordt allemaal geregeld door het payrollbedrijf. Je kunt je wel voorstellen hoe veel tijd je daarmee kunt besparen. Je hoeft zelf immers geen loonadministratie meer bij te houden. En werknemers die bij je komen met vragen over hun contract, het loon of de uren die ze maken, kunnen vervolgens altijd terecht bij het bedrijf dat de payroll verzorgt.

Kies voor payroll van Repay HRM

Als je op zoek bent naar een goed payrollbedrijf, dan kun je terecht bij payroll van Repay HRM. Dit is een bedrijf waar je zowel terecht kunt voor payroll als salarisadministratie en uitzendkrachten. Mocht je dus een horecabedrijf runnen, dan is het altijd fijn als je een bedrijf als Repay HRM achter de hand hebt. Als het immers druk is omdat het terras opeens vol zit, dan kun je wel wat extra hulp gebruiken. Aangezien je al contact hebt met Repay en gezien dit bedrijf toch al je salarisadministratie regelt, is het een eenvoudige stap om ook van dit bedrijf gebruik te maken wanneer je een uitzendkracht nodig hebt.

Neem contact op met Repay HRM

Wil je gebruik maken van payroll van Repay HRM of wil je meer informatie, dan is het verstandig om even contact op te nemen. Dit kun je doen op verschillende manieren: