Goedkope en eenvoudige domeinregistratie

Het is tegenwoordig heel normaal dat bijna iedereen in Nederland een eigen website heeft. Of je nu een ondernemer bent of gewoon als particulier, voor iedereen is het mogelijk om een domeinregistratie aan te vragen en hierbij de juiste hosting te kiezen en zo de eerste stappen van het maken van je eigen website te voltooien. Het hebben en ontwerpen van een website is tegenwoordig heel eenvoudig. Je hebt inmiddels uiteenlopende softwareprogramma’s die dit zelfs voor de mensen onder ons die absoluut geen verstand hebben van websites het makkelijk maken om dit te doen. Daarnaast vind je online natuurlijk uiteenlopende informatie over hoe je dit allemaal het beste kunt aanpakken. Het begint allemaal met de domeinregistratie en dit is al heel eenvoudig en snel te regelen via de website van Nitroserve.

  • Bestelling direct actief
  • Domein & mail doorsturen
  • Realtime DNS beheer
  • Hosting vanaf € 0,99

Voor de snelle domeinregistratie ben je op de hoofdpagina van Nitroserve meteen op de juiste plek. Hier vind je een balk waarin je kunt checken of het webadres dat jij in gedachten hebt nog niet in gebruik is. Je kunt daarnaast kiezen uit uiteenlopende domeinextensies. De tijden dat het simpelweg .nl, .com of misschien .net was zijn allang voorbij. Je kunt nu uit de meest vreemde dingen kiezen. Een ding blijft natuurlijk belangrijk: je potentiele bezoekers moeten je website natuurlijk wel makkelijk kunnen vinden.

Het kiezen van de beste naam voor je domeinregistratie

Het moeilijkste gedeelte van de domeinregistratie is nog wel het kiezen van de juiste naam en een goede domeinextensie. Als ondernemer wil je natuurlijk een domeinnaam hebben die overeen komt met je bedrijfsnaam. Soms is dit echter niet mogelijk omdat iemand anders dit domein al heeft. Moet je dan je domeinregistratie opgeven? Absoluut niet? Er zijn vele manieren om dit op te lossen. Soms kun je de eigenaar van de domeinregistratie vragen of hij of zij geïnteresseerd is om de naam aan jou te verkopen. Je kunt het echter ook eenvoudiger oplossen door bijvoorbeeld voor een andere domeinextensie te kiezen. Let er dan wel op dat het duidelijk blijft. Heeft degene met dezelfde domeinnaam, maar dan een andere extensie, eenzelfde soort bedrijf? Dan kan het in sommige gevallen verstandige gevallen verstandiger zijn om een andere naam te kiezen. Je kunt hier uiteraard je eigen onderzoek naar doen. Een goede domeinregistratie is daarnaast niet te lang. Je wilt dat de bezoekers van je website niet te lang bezig zijn met het webadres in de browser te typen. Hou het dus kort, maar krachtig!

De domeinregistratie en hosting in een pakket

Als je voor domeinregistratie gaat, dan heb je uiteraard ook hosting nodig. Je bent absoluut niet verplicht om deze dienst ook bij Nitroserve af te nemen, maar het behoort natuurlijk wel tot de mogelijkheden. Er zijn verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen op dit gebied. We raden je aan om ze eens allemaal goed te bekijken en gebaseerd op de informatie die je vindt, je keuze te maken. Bij de klantenservice van Nitroserve werken er verschillende mensen die je uitstekend kunnen helpen op dit gebied. Kom je er dus niet uit met de domeinregistratie of vind je het lastig om een goede keuze te maken als het aankomt op hosting? Neem dan gewoon contact op met de klantenservice. Hier ziet altijd iemand voor je klaar die je verder kan helpen. Ook kun je natuurlijk verder kijken op de website om te zien wat ze nog meer voor je in de aanbieding hebben. Daarnaast kun je de service ook voor 30 dagen uitproberen. Ben je er niet tevreden over? Dan krijg je je geld terug. Lees meer