Haartransplantatie met VIP

Na jaren toe te kijken hoe mijn vriend zijn haar verloor, is zijn droom eindelijk uitgekomen en dat is mogelijk gemaakt door Esteworld. Vanaf de leeftijd van 20 jaar begon mijn vriend zijn haar uit te vallen en gingen we opzoek naar de mogelijkheden om dit verder te kunnen vermijden.Zo veranderde hij zijn eetpatroon door middel van gezondere voeding te benuttigen, tot het nemen van supplementen en het gebruiken van verschillende shampoos. Helaas bleef het haarverlies standhouden en werd het elk jaar erger. Ik zag hoe het mentaal echt iets deed met mijn vriend en vond het vreselijk om te zien dat hij zijn zelfvertrouwen verloor.

Het resultaat na zeven jaar was dat hij bijna kaal is. Natuurlijk vind ik hem mooi met of zonder haar maar probeer jezelf eens in deze situatie te plaatsen. Je bent je hele leven gewend om veel haar te hebben en dan komt een enorme verandering die je uiterlijk veranderd maar ook je zelfvertrouwen schaad. We wisten dat hij alles had uitgeprobeerd en dat zijn haar niet meer terug zou groeien.Samen hadden we het over de mogelijkheid om een haartransplantatie te krijgen wat natuurlijk een hele ingreep zou zijn. Op een maandagochtend werd hij wakker en zei hij oké laten we opzoek gaan naar de beste kliniek wat betreft  die we kunnen vinden, want ik weet dat ik klaar ben om de ingreep aan te gaan. Zo begon dit avontuur. Na het lezen van vele referenties en het bekijken van vele websites kwamen we telkens keer weer terug bij Esteworld en besloten we een afspraak te maken voor een consult om te kijken wat een haartransplantatie nu precies inhoud.Een week later werden we geholpen door het professionele team van Esteworld en gaven ze alle informatie die je maar kon bedenken over de haartransplantatie. Hij werd er perfect geholpen en elke vraag en onzekerheid die hij had, werden beantwoord en weggenomen. Dit leidde tot de beslissing die hij later die dag maakte, zo werd er een afspraak gemaakt voor de haartransplantatie in Turkije. Twee weken later stapte hij het vliegtuig in wetend dat zijn leven na deze trip zou veranderen.

Perfecte zorg

Eenmaal gearriveerd in Turkije werd mijn vriend opgehaald vanaf het vliegveld en naar zijn hotel gebracht. Het hotel was een perfecte plek om tot rust te komen want een haartransplantatie is zeker niet niks. Later die avond werd hij opgehaald en kreeg hij alle informatie te horen hoe de ingreep zou plaatsvinden de ochtend erna. Mijn vriend was enorm zenuwachtig maar wist dat hij in goede handen was. De ingreep ging eindelijk plaatsvinden, het moment waar hij zo lang naar uit had gekeken was aangebroken en hij wist dat deze haartransplantatie veel zou gaan veranderen.Hij werd s’ochtends opgehaald en de ingreep ging erg soepel en voordat hij het wist was het voorbij.Het een kwestie van tijd om het uiteindelijke resultaat te gaan zien. Vanaf het moment van onze eerste ontmoeting met Esteworld tot na de ingreep van de haarinplantatie is mijn vriend op handen gedragen. Ook met betrekking de nazorg in Nederland is hij uitstekend geholpen. Wij kunnen Esteworld niet genoeg bedanken voor de geweldige service en het goed opgeleide team die er alles aan doet om de ingreep soepel te laten verlopen. Het resultaat ziet er na zes maanden al fantastisch uit en we kunnen niet wachten tot het uiteindelijke resultaat. Voor de mensen die nog aan het twijfelen zijn om deze haartransplantatie ondergaan. Twijfel niet langer. Ik zie hoe het mijn vriend zijn leven heeft veranderd en hoe gelukkig hij nu is. Je bent in goede handen bij Esteworld en ook jij verdiend om te gelukkig te zijn.