Heeft u een goede kluis nodig?

Vorige maand kregen wij een brief van de verzekering dat wij onze premie aanzienlijk naar beneden konden krijgen wanneer wij meer zouden investeren in de beveiliging van ons bedrijf. Wij hebben toen gemerkt dat het voor ons heel goed uit zou kunnen om een aantal kleine investeringen te doen want het geld dat wij bespaarden op onze premies zou de kosten van dergelijke investeringen gemakkelijk kunnen dekken. Ik heb toen gekeken wat wij het beste zouden kunnen kopen en ik heb gemerkt dat wij het beste een keer naar de site van allesveilig.nl konden gaan. Ik heb namelijk van de verzekering te horen gekregen dat wij een goede kluis zouden kunnen aanschaffen. Tot op dat moment hadden wij namelijk nog geen kluis en dat was niet altijd verstandig. Wanneer je namelijk geen kluis hebt, kunnen waardevolle documenten niet alleen maar gestolen worden, maar bij een eventuele brand zijn je papieren allesbehalve veilig. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om een goede kluis te kopen en vandaar dat wij dus naar de site van allesveilig.nl zijn gegaan. Deze site is heel interessant voor mensen die graag een goede kluis willen kopen omdat je op deze site heel veel goede dingen kunt kopen. Wij hebben gekeken welke kluis voor ons het meest geschikt zou zijn en wij hebben toen gekozen voor de grootste kluis. Wij hadden namelijk veel spullen die in de kluis opgeborgen zouden kunnen worden en daarom hebben wij ook maar gekozen om de grootste kluis te kopen die er was. Wij zijn blij dat wij dat via allesveilig.nl zo eenvoudig konden doen en wij waren ook blij om te merken dat wij hier echt heel goede inkopen konden doen. De kluis die wij besteld hebben werd al heel snel geleverd en ik kan u zeggen dat ik blij was dat wij deze kluis gekocht hadden. Nog geen twee weken nadat wij onze kluis gekocht hadden, sloeg het noodlot namelijk al toe. 

Deze kluis heeft zich meteen bewezen 

Wij hadden de kluis nog geen twee weken in huis en geĂ¯nstalleerd toen wij werden bezocht door inbrekers. Deze waren op zoek naar geld, maar gelukkig lag dat allemaal in de kluis net als alle andere waardevolle dingen. Zij zijn toen heel boos geworden en hebben toen brand gesticht in ons kantoor. Gelukkig konden wij dit op tijd blussen en viel de schade mee. Omdat wij een kluis hadden, is er niets van waarde meegenomen en wij waren daarom heel blij dat wij een kluis gekocht hadden. 

Wilt u ook aan uw veiligheid werken? 

Als u ook aan uw veiligheid wilt werken, dan raad ik u aan om:

  • Even naar Allesveilg.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan producten kunt vinden 
  • Een bestelling te plaatsen want de goederen van deze site zijn van zeer hoge kwaliteit 

Ik hoop dat u hier goede zaken kunt doen. Ik ben blij dat wij hier onze inkopen gedaan hebben want wij hebben kwaliteit voor een goede prijs mogen ontvangen.