Heeft u een vraag over uw emolumenten?

Mijn baas en ik liggen al heel lang met elkaar overhoop. Ik vind namelijk dat hij het bedrijf naar de afgrond leidt en dat terwijl dit allemaal niet zou hoeven. Er zijn nu al heel veel mensen vertrokken omdat hij zo’n onmogelijke man is en dat is zonde want wij hadden altijd een heel fijne sfeer binnen ons bedrijf toen wij nog een andere manager hadden. Onlangs moest ik een keer bij mijn baas komen omdat hij met mij wilde bespreken wat hij heel erg belangrijk vond. Ik ben toen gaan kijken wat hij te zeggen had en de boodschap was dat ik per volgend jaar ontslagen zou worden. Hij was namelijk niet tevreden over mijn prestaties en hij wilde graag van mij af. Dat laatste zei hij niet zo, maar dat was duidelijk op te maken. Ik had dit moment al zien aankomen en ik heb hem toen gezegd dat ik daar niet zomaar mee akkoord kon gaan. Ik wilde het namelijk graag nog even met hem hebben over de emolumenten. Ik heb namelijk heel veel werk voor hem gedaan wat niet direct tot mijn takenpakket behoorde en hij heeft mij altijd gezegd dat wij dit werk als emolumenten zouden krijgen uitbetaald, maar daar heeft hij zich nooit aan gehouden. Dat was heel vervelend om te merken want wij vonden het belangrijk dat wij deze emolumenten wel zouden krijgen. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om deze  emolumenten alsnog uitbetaald te krijgen, maar ik moet u zeggen dat ik geen expert ben op het gebied van emolumenten en daarom liep ik ook al snel vast. Ik had namelijk gezien dat er allerlei regels zijn wanneer het gaat over emolumenten maar dat het niet eenvoudig is om te achterhalen wat je moet doen om te krijgen waar je recht op hebt. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om advies in te winnen over deze emolumenten. Ik heb toen gezien dat ik het beste even naar de site van juridischplatform.nl kon gaan kijken. Deze site heeft namelijk veel informatie beschikbaar over de emolumenten. Ik heb deze informatie daarom met veel interesse doorgenomen en toen was het mij al snel duidelijk dat ik een keer om advies moest gaan vragen. 

Hier won ik advies in over mijn emolumenten

Ik ben op de site van deze organisatie gaan kijken om te zien wat de mogelijkheden waren wanneer ik meer over mijn emolumenten wilde weten en de uitbetaling ervan. Ik had al heel snel door dat ik recht had op mijn emolumenten en dat mijn baas geen reden had om mijn deze emolumenten niet uit te betalen. Ik ben daarom met deze informatie naar hem toe gegaan en toen wist hij ook dat hij geen poot meer had om op te staan. 

Wilt u ook juridisch advies inwinnen? 

Als u ook juridisch advies wilt inwinnen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar juridischplatform.nl te surfen 
  • Te bekijken welke mogelijkheden u hier krijgt aangeboden 
  • Een keer contact op te nemen met een van de experts van deze site 

Ik hoop dat u hier antwoord op uw vraag kunt vinden.