Heerlijk fris en koel water op kantoor met een leidingwaterkoeler

Leidingwater kun je in Nederland drinken, maar het is niet de beste optie als je op zoek bent naar fris en gezond bronwater. Leidingwater bevat altijd de nodige kalk en de hoeveelheid daarvan hangt weer af van waar je je bevindt in Nederland. In Groningen zit er vrij weinig kalk in het water, maar in Amsterdam kan dat weer anders zijn. Het is uiteraard wel te drinken, maar zoals gezegd doe je er beter aan om bronwater te drinken. Daarnaast wordt water uit de kraan ook niet gekoeld. Je hebt de optie tussen koud en warm water uit de kraan, maar als het zomer is, dan kun je het water niet lekker koel uit de kraan laten stromen. Er is 1 minimum en daar heb je het mee te doen. Daarom is het voor op kantoor een idee om een leidingwaterkoeler te kopen bij aqua-beans.nl. Met een leidingwaterkoeler wordt er gebruikt gemaakt van het leidingwater. Je hoeft dus niet in de weer met die grote vaten water. Het leidingwater wordt door de leidingwaterkoeler gefilterd en gekoeld. Dus het water dat jij uiteindelijk zult drinken is lekker koel en vergelijkbaar met bronwater uit de fles. Maar het voordeel is natuurlijk dat het water gewoon uit de kraan komt. Alleen zit er een leidingwaterkoeler tussen, waardoor de kwaliteit van ditzelfde water omhoog gaat. Zo kun jij op je werk eenvoudig genieten van een koud glaasje water en is erg belangrijk, want we hebben als mens dagelijks flink veel water nodig. Denk ook niet dat je genoeg water binnen krijgt omdat je de hele dag door koffie drinkt. Koffie droogt je lichaam uit, dus hoe meer koffie je drinkt, des te meer water je ook nodig hebt. Koffie bestaat uit water natuurlijk, maar als je per dag 2 liter koffie drinkt in plaats van water, dan doe je je nieren geen plezier. Daarom kun je bij aqua-beans.nl terecht voor koffiemachines, koffiebonen en waterkoelers. Zodra je een koffiemachine installeert, dan is het eigenlijk wel zo verantwoord om daar een leidingwaterkoeler of gewone waterkoeler naast te zetten. Zo kan men voor elk bakje koffie ook even een glaasje water nemen om te voorkomen dat men uitdroogt. Met een leidingwaterkoeler heb je meteen ook het voordeel dat je geen water hoeft te kopen. Dus na de installatie koopt de leidingwaterkoeler logischerwijs op leidingwater. Dat maakt een dergelijke waterkoeler ook makkelijk in gebruik en makkelijk te onderhouden. Dus als je de mogelijkheid hebt om deze te installeren, dan is dat zeker het overwegen waard.

Bestel jouw leidingwaterkoeler bij aqua-beans.nl

Je kunt bij aqua-beans.nl terecht voor de koffie en het water. Vandaar de naam die bestaat uit aqua en beans. De beans zijn er voor de koffie en aqua is er uiteraard voor het water. Dat betekent dat je ook meteen voor al je koffiebenodigdheden terecht kunt bij aqua-beans.nl.

Wat kan ik zoal kopen bij aqua-beans.nl

Je kunt bij aqua-beans.nl terecht voor verschillende apparaten, producten en accessoires. Hieronder vind je alvast een greep uit het assortiment voor een indruk: 

  • Bronwater
  • koffiebonen
  • Necta Koffieautomaten
  • Thee

Kijk gerust eens op de site voor het volledige aanbod.