Je zoekt een begrafenis ondernemer in Arnhem?

Moet je afscheid nemen van een naaste in de regio Arnhem en ben je daarvoor op zoek naar een fijne begrafenisondernemer in Arnhem? Dan moet je absoluut bij Ilya Uitvaartzorg zijn. Ook wij kwamen bij hen terecht toen we het afscheid van onze moeder moesten organiseren, en we zijn ontzettend tevreden over hun services en persoonlijke aanpak. Het idee achter hun diensten is dat iedereen een persoonlijk afscheid verdient, hoe jong of oud iemand ook is geworden. Deze begrafenisondernemer kenmerkt zich door een hele persoonlijke aanpak, wat wij erg prettig vonden. Er werd actief met ons meegedacht over hoe we het afscheid van onze moeder zo mooi mogelijk konden maken, en ze waren niet te beroerd om daar wat creatiever in mee te denken. We wilden bijvoorbeeld een bijzondere auto in plaats van de standaard rouwwagen, en dat werd allemaal geregeld. Daarnaast hebben ze ons simpelweg heel erg ondersteund in het regelen van alle zaken. We wisten namelijk niet waar we moesten beginnen en als je om iemand rouwt dan is het sowieso al moeilijk om helder na te denken. Deze begrafenisondernemer in Arnhem zorgt ervoor dat je alles op tijd geregeld hebt en dat je makkelijker knopen doorhakt, bijvoorbeeld betreft het ontwerp van de rouwkaart, het vervoer, hoeveel mensen je uitnodigt, etc.

Begrafenisondernemer in Arnhem tijdens corona

Het grote verschil met de begrafenis van onze moeder en die van onze vader enkele jaren geleden is natuurlijk dat het tijdens de corona-periode gebeurde. We mochten daarom veel minder mensen uitnodigen en dat vonden we ontzettend jammer. Er was echter daardoor meer ruimte voor een creatievere aanpak een een hele bijzondere plechtigheid. Deze begrafenisondernemer heeft ons zeer goed geholpen met het organiseren ervan. Ze hebben er bovendien voor gezorgd dat iedereen afstand hield, dat de stoelen ver genoeg uit elkaar stonden en er toch voor iedereen plek was. Ook tijdens de koffietafel was dit belangrijk, er werd constant op gelet, hoe cru dat ook is dat het nodig is. Deze begrafenisondernemer in Arnhem neemt dus de verantwoordelijkheid op zich en zorgt ervoor dat alles corona-proef gebeurt, iets wat we zelf niet hadden kunnen regelen.

Wat maakte deze begrafenis bijzonder?

Het afscheid van onze moeder was ondanks dat we minder mensen konden uitnodigen toch heel erg bijzonder, mede dankzij deze begrafenisondernemer in Arnhem. Dit komt door:

  • Het bijzondere vervoer wat we konden regelen
  • De mooie speeches van meerdere mensen
  • De aparte, creatieve kist die onze moeder kreeg
  • De mooie muziek die ons aan vroeger deed denken

Uiteraard zijn sommige van deze dingen zaken die iedereen normaal vindt voor een begrafenis. Echter als je verdriet om iemand hebt dan is het heel erg moeilijk om inspiratie te vinden om dit soort dingen te regelen. Deze begrafenisondernemer uit Arnhem heeft ons erg goed geholpen en heel vaak suggesties gedaan waardoor we ineens precies wisten wat we wilden. Super fijn dat ze actief met je meedenken, want het organiseren van een begrafenis (of crematie) blijkt nog lang niet zo makkelijk als het lijkt. Je moet met zoveel dingen rekening houden, zeker nu in tijden can corona. Gelukkig is het allemaal super goed verlopen, dus we zouden ze zeker opnieuw inhuren.