Kerstballen met logo tijdens de kerstperiode

Reclame maken is vaak erg contextgevoelig. Daarnaast heb je te maken met perioden. Zo is het bijvoorbeeld handig om zonnebrillen te bedrukken tijdens de zomerperiode. Maar in de winter is het natuurlijk niet zo zinvol om zonnebrillen als promotiemateriaal in te zetten. Hetzelfde geldt voor een product als de paraplu. Dit is op zichzelf genomen een ideaal promotieartikel. Het grote oppervlak van de paraplu leent zich perfect voor logo’s en bedrijfsnamen. Maar de paraplu is wel een extreem seizoengebonden product. Het regent in Nederland vooral erg veel in de herfst. Hoewel het in Nederland vaak nat is, zien we toch niet veel paraplus in de zomerperiode. De hoeveelheid regen in de zomer is aanzienlijk minder dan in de herfstperiode. Een perfect middel dat inzetbaar is voor reclamedoeleinden is het zadelhoesje. Maar ook hier zie je dat de inzetbaarheid van een dergelijk promotiemiddel afhankelijk is van het seizoen. Mensen gebruiken immers vooral zadelhoesjes tijdens nat weer. Als je dus bezig gaat met het promoten van je bedrijf, je bedrijfsnaam of je eigennaam, dan is het altijd goed om te kijken naar de periode van het jaar. Vervolgens kun je daar dan een geschikt promotiemiddel bij zoeken. Als het zomer is, dan kun je kiezen voor zonnebrillen en als het herfst is dan kun je kiezen voor zadelhoesjes en paraplus. Er zijn dus geschikte promotiematerialen voor in de herfst en in de zomer. Maar wat als je in de winter een promotieartikel wilt gebruiken? Zijn er geschikte opties voor het winterseizoen? Die zijn er zeker. Zo kun je kiezen voor kerstballen met logo. Je kunt namelijk eenvoudig kerstballen bedrukken. Je kunt dus kerstballen met het logo van je bedrijf laten bedrukken of de naam van je bedrijf. Het voordeel van kerstballen met logo is ook dat je de naam of het logo van je bedrijf verbindt aan een positief gegeven. Kerst is iets waar mensen altijd blij van worden. Het is een periode vol nostalgie en behagen. Dat betekent dat je met de kerstballen met logo allerlei positieve associaties kunt oproepen. Dat is waar het bij reclame maken om draait. Daarnaast kunnen mensen tijdens de kerstperiode altijd wel een paar extra kerstballen gebruiken.

Kerstballen met logo kopen en kerstballen bedrukken regel je via promoboer.nl

Als je besluit om kerstballen te bedrukken, dan moet je natuurlijk een bedrijf vinden dat dit voor je kan regelen. Als je kerstballen met logo wilt bedrukken, dan kun je dit voor een zeer voordelige prijs regelen via promoboer.nl. Kerstballen met logo bedrukken via promoboer.nl komt met de volgende voordelen:

  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Gratis proefdruk
  • Zeer snelle levering
  • Levering mogelijk vanaf 500 stuks

Als je voor het eerst aan de slag gaat met kerstballen, dan is het wel fijn als je eerst een indruk krijgt van het eindresultaat. Daarom biedt promoboer.nl de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis proefdruk. Via deze proefdruk kun je zien hoe de kerstbal eruit komt te zien en of de kleuren passen bij het logo. Mocht je niet helemaal tevreden zijn, dan kun je het ontwerp ook aanpassen. Een proefdruk is dus altijd verstandig, want zo weet je zeker dat het uiteindelijke eindproduct voldoet aan je wensen.

De bestelprocedure van de kerstballen

Als je gaat bestellen, dan start er een bestelprocedure. Tijdens deze procedure kun je eerst aangeven hoeveel kerstballen je wilt bestellen. Mocht je een grote bestelling plaatsen dan is er staffelkorting mogelijk. Vervolgens kun je aangeven hoe je de kerstballen met logo wilt laten bedrukken. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en je kunt ook onbedrukte kerstballen bestellen. Tot slot kun je de gewenste levertijd aangeven. Spoedbestellingen zijn ook mogelijk.