Kleding bedrukken we met de textieldruk

vkprint - textieldruk

Op uw werk hebt u waarschijnlijk het liefste dat uw werknemers werkkleding dragen met gegevens van uw bedrijf. Denk aan een logo, het websiteadres en natuurlijk uw bedrijfsnaam. Met de textieldruk van vkprint.nl kunt u alle kanten op. Vrijwel elk gedeelte van het te bedrukken kledingstuk kan door ons bedrukt worden met allerlei gegevens. Vindt u het niet erg belangrijk dat de resolutie van optimale kwaliteit is? Gaat het bijvoorbeeld om T-shirts die slechts een paar keer gedragen hoeven worden? Dan is textieldruk handiger dan vlakzeefdruk. Textieldruk heeft natuurlijk als groot voordeel dat het goedkoper is dan vlakzeefdruk en we kunnen met 8 drukpersen aan de slag zodat uw bestelling snel wordt afgerond. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan vooral eens op onze website onder het kopje “textieldruk”. Er zijn diverse voorbeelden te bedenken voor evenementen waarbij kleding slechts tijdelijk gedragen wordt. De medewerkers op een festival wilt u bijvoorbeeld uitdossen met herkenbare shirts zodat bezoekers hen kunnen aanspreken en ze elkaar kunnen herkennen. Een festival durft meestal niet langer dan een week of 2 en daarna worden dergelijke kledingstukken of gerecycled of gebruikt als pyjama. Dit is dan ook een goed voorbeeld waarbij textieldruk als geroepen komt. Andere voorbeelden zijn bepaalde festiviteiten in het onderwijs, conferenties of jaarbeurzen. Overigens is de textieldruk niet alleen te gebruiken voor T-shirts maar voor diverse kledingstukken waaronder:

  • Veiligheidshesjes,
  • Bedrijfskleding,
  • Tasjes,
  • Jassen,
  • Caps
  • En schorten.

Maar natuurlijk ook op allerlei andere kledingstukken, mits de afbeeldingen niet te klein zijn.

Textieldruk is een bijzondere vorm van de zeefdruk

Textieldruk komt voornamelijk goed tot zijn recht als de door u gekozen afbeeldingen niet te klein zijn. Dat heeft te maken met de maximaal haalbare resolutie die aldus lager is dan de vlakzeefdrukmethode. Gaat het om kleding dat vaak en lang gedragen moet worden zoals werkkleding? Dan kunt u beter voor de vlakzeefdruk kiezen. Uiteraard kunt u deze drukmethode ook aan ons overlaten. En dat is zeker niet het enige want naast de textieldruk en vlakzeefdruk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onder andere rondzeefdruk, tampondruk, blinddruk en sublimatie. Op onze website vindt u per drukmethode een uitvoerige beschrijving van de mogelijkheden en waar ze voor worden gebruikt. De textieldruk is geschikt om logo’s, teksten en afbeeldingen te drukken die niet al te klein zijn en kan in maximaal 6 kleuren tegelijkertijd uitgevoerd worden. Neemt u vooral even contact met ons op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden en de prijzen. Op basis van uw wensen, het aantal en de snelheid waarin uw bestelling klaar moet zijn kunnen we berekenen wat de kosten zijn en hoe lang we hier over doen.

Ook diverse andere drukmethodes beheersen we tot in detail

U vindt onze drukkerij in Harfsen, een klein plaatsje in Gelderland nabij Zutphen. U bent van harte welkom om alle machines eens met eigen ogen te bekijken. Dit is natuurlijk niet nodig als u kleding wilt bedrukken met deze drukmethode. Neem dan contact op door te bellen tijdens kantooruren of stuur een e-mail naar de klantenservice. Bent u benieuwd wat voor werk we hebben verricht, dan raden we het u aan om even op het kopje “portfolio” te klikken. Daar vindt u diverse impressies van textieldruk en alle andere beschikbare druktechnieken. Met meer dan 20 jaar ervaring mag u er wel vanuit gaan dat we snel en secuur te werk gaan. Overigens is het voor ons geen probleem als u slechts 10 shirts of maar liefst 10.000 shirts wilt bedrukken, wij kunnen het allemaal aan dus daagt u ons vooral uit! Lees meer..