Stijlvol en klassiek realiseer je met een kimono in Rotterdam

Op het moment dat je als een klassieke vrouw over straat wilt gaan, dan moet je al snel een stukje comfort inleveren. Klassiek en elegant is vaak namelijk ook oncomfortabel. Denk bijvoorbeeld aan een mantelpakje. Een dergelijke outfit ziet er professioneel en zakelijk uit, maar lekker comfortabel is het zeker niet. Toch zijn er wel degelijk kledingstukken die het midden houden tussen comfortabele vrijheid en toch een klassiek uiterlijk. De kimono is een dergelijk kledingstuk. Als je een kimono rond het lichaam van een vrouw  ziet wapperen, dan denk je niet direct dat het er heel slordig uitziet. De kimono in Rotterdam straalt juist een bepaalde vrouwelijke elegantie uit. Dat is mooi, want je kunt daardoor dus een normale comfortabele outfit dragen met een simpele spijkerbroek bijvoorbeeld in combinatie met een relatief simpel shirt. Maar als je daar dan een kimono in Rotterdam overheen draagt, dan verander je die simpele vrijetijdskleding meteen in iets klassieks of iets elegants. En dat doe je dus zonder dat je je comfort opoffert, want een kimono in Rotterdam is alles behalve oncomfortabel. Ook het gevoel van vrijheid is bij een kimono in Rotterdam optimaal. De lichte stof voel je nauwelijks en dartelt vrij rondom je lichaam. Als je over straat loopt in de lente met een zomerse Kimono in Rotterdam, dan heeft de wind vrij spel. Dat alles accentueert de vrije ongedwongen uitstraling. Naast al deze voordelen is het ook nog eens zo dat elke kimono een uniek kledingstuk is. De lengte, de stof, de dikte van de stof, de kleuren, de doorzichtigheid, et cetera, het is bij elke kimono in Rotterdam weer anders. Als je dus echt een fan bent van dit kledingstuk, dan kun je er bij wijze van spreken 100 van in je kast hangen zonder dat 1 van deze hetzelfde is als alle anderen. Dit zorgt er ook voor dat dit kledingstuk bij uitstek geschikt is om je vrije en onbevangen persoonlijkheid uit te dragen. Je kunt je wel voor stellen dat je heel anders overkomt wanneer je een strak mantelpakje draagt. Juist door een kimono in Rotterdam te dragen blijf je dichter bij je vrije onbevangen karakter, maar dat doe je zonder de stijl en elegantie op te offeren. Zo blijf je dan ook dichter bij jezelf en offer je niet je ware karakter op. Het is niet voor niets dat een mantelpakje van de vrouwen of een kostuum bij mannen zo oncomfortabel zit. Dit is als het ware een teken dat deze kleding je ware aard verbloemt. Daarom zien mantelpakjes en kostuums er ook altijd hetzelfde uit, want er is geen ruimte voor je eigen karakter. Bij een kimono in Rotterdam is dat nu juist wel het geval, want er is alle ruimte voor je eigen karakter.

Waar koop ik een mooie kimono in Rotterdam?

Mocht je op zoek zijn naar een mooie kimono in Rotterdam, dan kun je terecht bij Miri Floores. Bij Miri Floores kun je terecht voor de zogenaamde Hippie Massa Kimono’s. Dit zijn de unieke kimono’s waarbij je de bovengenoemde vrijheid optimaal kunt ervaren. Zodra je deze Hippie Massa kimono’s aantrekt, dan voel je het effect vrijwel meteen. Daardoor treed je de wereld ook met een zeker gevoel van zelfvertrouwen tegemoet. De Kimono’s worden gemaakt van hoogwaardige materialen zoals:

  • Velvet
  • Burnout
  • Viscose
  • Zijde

Bestel online via de site

Wil je graag online bestellen, dan kun je terecht op de site. Via mirifloores.com kun je toegang krijgen tot de pagina waar je de verschillende unieke kimono’s online kunt bestellen.