Toe aan wat vrolijke afleiding?

goochelaarjordi - afleiding

De kunst van het goochelen zit ‘m vooral in het afleiden van het publiek. Je vestigt ergens anders de aandacht op en ondertussen gebeurt er van alles dat je je niet voor kunt stellen. Goochelaar Jordi is de nummer één als het gaat om afleiding. Hij is vandaag de dag echt de grootmeester hierin. En het leuke is, iedereen kan eigenlijk op z’n tijd wel wat afleiding gebruiken. Wilt u even afgeleid worden van het werk? Wilt u de dagelijkse zorgen even parkeren om helemaal ergens anders in op te gaan? Met ons kan het allemaal! Wij staan te allen tijde voor u klaar om uw professionele afleiding te verzorgen tijdens:

  • Een zakenborrel
  • Een kinderfeestje
  • Bruiloften en partijen
  • In het ziekenhuis, waar dit ook zeker nodig is
  • En tijdens andere gelegenheden.

Ons is werkelijk niets te gek en wij draaien nergens onze hand voor om… of juist wel? Kijk, dat is de truc! Wordt u al meteen blij tijdens het lezen van deze tekst? Wilt u eigenlijk niet meer verder lezen, maar gewoon direct wat afleiding boeken voor tijdens uw vrijgezellenfeest, om maar eens een voorbeeld te noemen? Aarzel dan niet langer en hak vandaag nog de knoop door om dit ook daadwerkelijk te doen.  Daar zult u beslist geen spijt van krijgen! Boek dus snel via goochelaarjordi.nl. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen.

Professionele afleiding tijdens feesten en partijen

Als u voor ons kiest, dan zit u goed. Met Goochelaar Jordi zorgen wij namelijk altijd voor een spectaculaire show voor jong en oud. Wij weten iedereen te vermaken, dat staat vast. Wij zorgen voor professionele afleiding tijdens een kinderfeestje of op kantoor. Ook is het mogelijk om ons in te huren als publiekstrekker op een beurs. Het staat als een paal boven water dat het ontzettend lastig is om de aandacht van bezoekers te trekken en vast te houden op beurzen. Er komt al zo veel informatie op de mensen af, dat ze geen nieuwe meer kunnen behappen. Als u dan een goochelaar inhuurt voor afleiding op het hoogste niveau, dan weet u zeker dat u in de belangstelling zult staan. Mensen willen namelijk wel eens wat anders dan al die schreeuwerige reclame op een beurs. Ze willen gewoon afleiding, ze willen vermaakt worden, verrast worden. Wij kunnen het allemaal. Wij hebben bovendien erg veel ervaring hiermee en dat is goed te zien. Goochelaar Jordi weet in elke situatie het publiek aan zich te binden. Dat blijkt wel uit de reviews op onze website!

Aanvullende informatie aanvragen

Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst nog even van de hoed en de rand weten? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. U kunt ons bereiken door een mailtje te sturen, even te bellen of het contactformulier op goochelaarjordi.nl in te vullen. Onze vriendelijke medewerkers zijn u graag van dienst! Verder is het ook een goed idee om de recensies van andere klanten eens te lezen. Daar wordt u namelijk ook veel uit gewaar. U leest dan wat voor een fantastische shows met veel afleiding wij hebben kunnen geven tijdens andere feestjes. Afleiding verzorgen is onze passie en daarom hebben wij er onze professie van gemaakt. Al met al heeft u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Wij hopen u dan ook binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe bezoeker op onze site en natuurlijk tijdens een show!