Vocht in muur oplossen

Vocht kan je een hoop schade opleveren in je woning of pand. Hoewel we het soms niet doorhebben, doet vocht stilletjes zijn werk met het resultaat dat je muren en wanden beschadigen. Je kunt met een theedoek het optrekkende vocht in je woning helaas niet verwijderen en bovendien zal vocht in de muren trekken waardoor je een blijvende oplossing moet vinden. Vocht in de muur oplossen doe je met het Koster Crisin Muurtap systeem. Door middel van een drukloze applicatie zal het vocht in de muur worden opgelost en dat niet alleen; de muur zal blijvend beschermd zijn tegen vocht. Vocht in de muur oplossen is op deze manier zeer eenvoudig! We vertellen je graag meer over vocht in de muur oplossen de voordelen die aan ons systeem verbonden zijn want veel mensen ondervinden hinder van vocht en niet zelfden zijn mensen ten einde raad en weten zij niet goed wat ze aanmoeten met dit probleem. Vocht in de muur oplossen met ons systeem zal voor blijvend droge muren zorgen en dat is alles wat je wilt als je met dit probleem te maken hebt. Ons systeem wordt toegepast met een boorgat en dat boorgat is horizontaal. In de praktijk betekent dit dat er sprake is van een kortere boorweg. Bovendien kunnen wij met deze oplossing de boordiepte precies uitmeten en kom je dus niet voor verrassingen te staan. Er zullen geen open ruimte blijven bestaan en ook bij zeer dikke muren zal ons systeem zeer goed functioneren en zul je vocht in de muur oplossen. De hars die wij gebruiken voor vocht in muur oplossen heeft een flexibele kwaliteit. Hoe veel vocht zich ook in jouw muren vreet, ons product kan altijd worden toegepast om vocht in de muur te bestrijden. Er is met andere woorden geen maximum aan vocht. Ons product is altijd effectief bij vocht in muur oplossen. Een ontzettend belangrijk voordeel van ons product is bovendien dat het niet verouder. Je hoeft de muren dus niet keer op keer opnieuw te behandelen. Dat levert je niet alleen het voordeel van de droge muren op maar ook het grote voordeel dat je maar een keer hoeft te investeren om het probleem aan te pakken. De belangrijkste voordelen hebben we voor de duidelijkheid nog even voor je op een rijtje gezet. Lees ze even op je gemak door:

  • Makkelijk toe passen
  • Duurzame oplossing
  • Minimale boorlengte

Vocht in muur oplossen; hoe herkennen we vocht?

Niet iedereen weet direct dat er sprake is van vocht in de muur of gevel en daarom is het belangrijk om te weten hoe je vocht in de muur eigenlijk kunt herkennen. Vocht heeft de eigenschap om op te trekken en van onderaf in de muren te trekken. Schade die ontstaan zal dus altijd onderaan beginnen. Een kenmerk van vocht in de muren is een zoutlijn die ontstaan op de grens waar het optrekkende vocht niet verder stijgt. Wanneer een grauwe lijn zich onderaan jouw muur aftekent, weet je dat er sprake is van vocht en dat vocht in muur oplossen iets is wat je op de agenda moet zetten. Daarbij is het zaak om snel actie te ondernemen.

Neem contact met ons op

Heb jij het onprettige genoegen van vocht dat omhoog trekt in je woning? Dat is niet leuk. Zorg dat er snel iets aan doet. Voor vocht in de muur oplossen ben je bij ons helemaal aan het juiste adres. Wil je meer weten over onze duurzame oplossingen om vochtproblemen permanent te bestrijden? Neem dan contact met ons op of bestel onze producten direct online. Ga naar koster-afdichtingssystemen.nl.