Waardig afscheid nemen van uw dier bij uitvaartverzorging in Utrecht

Is uw huisdier overleden of is de kans groot dat uw huisdier op korte termijn overlijdt? Dan kunt u bij Notre Repos, uitvaartverzorging in Utrecht terecht voor een waardig afscheid. Of het nu gaat om een hond, een poes, een konijn, een hamster, een slang of een paard, bij de uitvaarverzorging in Utrecht bieden we een uitvaart voor alle soort dieren. Wij snappen dat het verdriet groot is als u uw geliefde huisdier en beste maatje verliest. Daarom doen wij er alles aan om voor u en uw overleden huisdier een mooi afscheid te organiseren. Notre Repos is de enige uitvaartverzorging in Utrecht en zelfs in heel Nederlands waar u 6 dagen waardig afscheid kan nemen van uw huisdier. Wat kunt u verwachten van uitvaartverzorging in Utrecht? De uitvaartverzorging in Utrecht bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Het huisdier wordt opgebaard bij u thuis;
  • Begeleiding bij het wegbrengen van uw huisdier naar de begraafplaats of crematorium;
  • Fotografie voor, tijdens en na het afscheid;
  • Begeleiding bij het inslapen;

Afscheidsdienst.

Uiteraard kunt u er bij uitvaartverzorging in Utrecht ook voor kiezen om een van de diensten apart af te nemen. Zo kunt u ons bijvoorbeeld vragen om alleen te ondersteunen bij de afscheidsdienst voor uw huisdier of fotografie. U bent natuurlijk altijd welkom om te informeren naar de mogelijkheden. De uitvaartverzorging in Utrecht is flexibel en het streven is om een het afscheid te regelen die perfect aansluit op uw wensen. Notre Repos denkt ook graag met u mee over het afscheid. U kunt zelf wat zeggen of iets laten zeggen door een vriend als het voor u allemaal iets te zwaar en moeilijk is. U kunt foto’s van uw huisdier tentoonstellen. U kunt daarnaast muziek afspelen, want misschien heeft u wel een liedje dat goede herinneringen aan uw huisdier oproept. Eigenlijk alles wat mogelijk is bij een uitvaart voor de mens is ook mogelijk bij de uitvaart van uw huisdier. U kunt uw huisdier op laten baren bij u thuis. Van uitvaarverzorging in Utrecht kunt u daarbij professionele begeleiding verwachten. Uw huisdier kan tot wel 6 dagen opgebaard worden. Zo heeft u ruim de mogelijkeid om afscheid te nemen en afscheid te laten nemen door vrienden en familie. Het aantal dagen van de opbaring stemmen we in overleg met u af, daar zit een maximum aan van 6 dagen. Alle soorten dieren kunnen opgebaard worden, behalve paarden, pony’s en veedieren. U kunt uitvaartverzorging in Utrecht wel vragen voor begeleiding bij het inslapen en wegbrengen van uw paard of pony. Voor een blijvende herinnering aan uw huisdier kunt u Notre Repos foto’s laten maken van uw dier. Al jarenlang is Notre Repos gespecialiseerd in portret- en rouwfoto’s. U kunt voor, tijdens en na het afscheid foto’s laten maken van uw huisdier. De foto’s worden in hoge resolutie ontwikkeld. U kunt deze apart of in een album verkrijgen. Kijk op de website www.notre-repos.nl voor enkele voorbeelden.

Afscheid regelen

Wilt u meer weten over uitvaartverzorging in Utrecht voor uw huisdier? Neem dan contact op via e-mail info@notre-repos.nl of telefonisch via 06-14385042. Notre Repos is 24 uur per dag bereikbaar. Twijfelt u nog ergens over of wilt u advies? Dan kunt u gerust bij ons informeren. Op de website www.notre-repos.nl vindt u de tarieven. U kunt totale begeleiding boeken of kiezen voor enkel begeleiding, fotografie of opbaren bij u thuis. Notre Repos is gevestigd in Nieuwegein, maar Notre Repos is niet gebonden aan Nieuwegein. Vanuit het hele land kunt u bij Notre Repos terecht voor een uitvaartverzorging voor dieren.