Well-Fair

Wonen is beleven, maar wanneer u ouder wordt is dit niet meer vanzelfsprekend. Wilt u ook lang thuis blijven wonen? Dan zijn oplossingen op maat soms onvermijdelijk. Well-Fair is gespecialiseerd in deze oplossingen en maakt langer thuis blijven wonen mogelijk. Dankzij de producten van Well-Fair kunt u niet alleen comfortabel in uw eigen omgeving ouder worden, maar blijft ook uw interieur mooi om te zien. Wilt u weten wat Well-Fair u te bieden heeft? Dan kunt u meer hierover lezen op de website of contact opnemen voor een oplossing op maat.

Hoe Well-Fair begon

Sinds 1992 is Well-Fair specialist op het gebied van comfortabel, zelfstandig ouder worden. Geschat wordt dat 26% van onze totale bevolking in 2040 65-plusser zal zijn. Dit heeft consequenties, bijvoorbeeld voor het aantal plekken in zorg- of verpleeghuizen. Niet alleen is het soms noodzakelijk om thuis te blijven wonen, ook is voor veel mensen de eigen omgeving een belangrijke plek, waar veel emotionele waarde aan gehecht wordt. Dat begrijpen wij bij Well-Fair en daarom maken wij het mogelijk om op een comfortabele manier op uw oude dag nog steeds thuis te kunnen wonen.

Het doel van Well-Fair is niet alleen om comfort te vergroten. Wij begrijpen ook dat iedereen een eigen stijl heeft. Het aanpassen van die stijl om comfortabel te kunnen leven is niet alleen een moeilijke stap, maar ook volledig onnodig. Dankzij ons maatwerk kunt u mooi en prettig wonen, het beste uit de twee werelden dus. Zo hebben wij in deze jaren al vele klanten blij gemaakt met oplossingen op maat.

De producten van Well-Fair

Well-Fair is specialist op het gebied van langer thuis blijven wonen. Wij bieden dan ook oplossingen op het gebied van zitten, slapen, badkamers en trapliften en kunnen u zodoende voorzien van alles wat u nodig heeft voor meer comfort in uw eigen omgeving. In het belevingscentrum van Well-Fair kunt u deze oplossingen zelf ervaren, zodat u kunt zien welke slimme oplossingen Well-Fair te bieden heeft voor de problemen waar u tegenaan loopt. De belevingswereld bestaat uit 30 verschillende hotelkamers die allen oplossingen tonen om langer zelfstandig te kunnen wonen.

Wilt u weten wat onze klanten vonden van de oplossingen van Well-Fair? Leest u dan eens de ervaringen op trustpilot. Wij krijgen van onze klanten een waardering van 5 sterren, waarmee wij natuurlijk erg blij zijn. Uiteindelijk streven wij er natuurlijk naar om iedere klant te voorzien van oplossingen op maat en zo kunnen wij ook aan u onze vijfsterren service leveren.

Meer weten over de oplossing voor u?

Wilt u een oplossing voor de problemen die u ervaart bij het zelfstandig wonen? Dan helpt Well-Fair u graag. Well-Fair snapt dat het vaak niet mogelijk is om naar ons toe te komen en verzorgt dan ook persoonlijk advies aan huis. Wilt u contact opnemen met Well-Fair? Dan kunt u de medewerkers eenvoudig bereiken door te bellen naar 0341 27 7010 of wanneer u mailt naar info@well-fair.nl.