Wie kan het beste uw nieuwe Magento 2 webshop maken?

Wij hebben gemerkt dat vanaf maart het aantal mensen dat naar onze winkel kwam, aanzienlijk verminderd is. Wij hebben namelijk een kleine winkel en wij hebben gemerkt dat veel mensen niet meer de straat op wilden gaan omdat zij bang waren dat zij dan misschien iets zouden oplopen. Wij hebben daarom besloten dat wij snel een webwinkel moesten laten maken omdat wij anders misschien onze omzet wel vaarwel konden zeggen. Wij hebben daarom gekeken wat wij moesten doen om te zorgen dat wij dit goed konden laten doen en wij zijn toen in de materie gedoken en wij hebben gezien dat wij het beste een magento 2 webshop konden laten maken. Wanneer je namelijk een magento 2 webshop neemt, heb je zeker weten een heel goede site en daarom wilden wij graag weten wat de mogelijkheden waren om ergens een goede magento 2 webshop te laten maken. Wij wisten namelijk meteen dat wij hier zelf niet mee aan de slag moesten gaan want wij hebben heel weinig verstand van dergelijke zaken, laat staan dat wij wisten hoe wij een magento 2 webshop moesten maken. Wij hebben daarom uitgebreid gekeken naar de opties die er waren om een specialist in te schakelen die voor ons een magento 2 webshop zou kunnen maken en wij hebben toen gemerkt dat wanneer wij naar de site van Creative-ICT.nl zouden gaan, wij daar heel veel interessante mogelijkheden zouden kunnen vinden voor mensen die graag een magento 2 webshop wilden laten maken. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om hier een magento 2 webshop te laten maken en wij hebben dat gedaan door even een gesprek aan te vragen met een van de medewerkers van deze site. Wij kregen toen te horen dat zij ons heel goed konden helpen en dat het in ons geval ook niet heel veel werk zou zijn om een magento 2 webshop te laten maken. Dat was goed om te horen want dat betekende dat de kosten ook mee zouden kunnen vallen. Wij hebben daarom een offerte aangevraagd en toen bleek inderdaad dat de kosten heel erg goed waren. Genoeg reden om deze mensen meteen groen licht te geven voor de bouw van onze magento 2 webshop. 

Onze magento 2 webshop is heel goed gelukt

Wij zijn blij dat wij een magento 2 webshop hebben laten maken door deze mensen omdat wij nu een heel mooie site hebben waar wij echt heel veel plezier aan beleven. Wij merken dat wanneer wij nu iets op onze magento 2 webshop zetten, wij dit al heel snel kunnen verkopen en wij zien daarom dat onze omzet weer richting het oude punt gaat en als het meezit, hebben wij binnenkort dankzij onze magento 2 webshop zelfs meer omzet. 

Wij zijn zeer tevreden 

Wij zijn blij dat wij de mensen van Creative-ICT.nl een magento 2 webshop voor ons hebben laten maken want deze mensen hebben ons heel goed kunnen helpen. Kortom:

  • Wij lieten hier een mooie webwinkel maken 
  • Wij zijn heel tevreden over de goede service van dit bedrijf 
  • Wij zijn heel erg blij dat wij een webwinkel voor een goede prijs konden laten maken 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van dit bedrijf.