Wil jij ook beginnen met decoupage? 

Decoupage is een oude kunstvorm waarbij je objecten versiert door ze te beplakken met gekleurd papier of uitgeknipte motieven. Met decoupage heb je als doel om het opgeplakte papier zodanig op te plakken en te vernissen dat je niet meer kunt zien dat het erop geplakt is. Decoupage is een leuke manier om van alles mee te versieren. 

Alles wat je nodig hebt om te beginnen met decoupage vind je bij CreaPoint 

Ik ben zelf echt dol op decoupage. De mogelijkheden zijn echt eindeloos en het is totaal niet moeilijk om te leren. Zelf ben ik een paar jaar geleden met de hobby begonnen nadat ik bij een vriendin heb gezien hoe ze haar meubels ermee versierd heeft. Ik vond het echt ontzettend mooi om te zien en wilde het daarom ook leren. Ze heeft me de technieken aangeleerd en al gauw kon ik mijn eigen objecten thuis gaan versieren. Ik versierde van alles, van vazen tot aan stoelen en zelfs een hele wand in mijn slaapkamer moest eraan geloven. Ik vond het zelfs zo leuk om te doen, dat ik zelf een kleine webwinkel ben begonnen. Via mijn webwinkel verkoop ik allerlei spullen die ik versierd heb. Deze spullen vind ik vooral bij kringloopwinkels. Daar kan ik ze namelijk goedkoop aanschaffen en meestal hebben die objecten toch al een opknapbeurt nodig. Nadat ik ze versierd heb met allerlei patronen en kleuren, zet ik ze te koop in mijn webwinkel voor een leuk prijsje. Het is ook mogelijk om je eigen voorwerpen naar mij op te sturen om te versieren. Zo heb ik bijvoorbeeld van iemand een oude spiegel gekregen die ze versierd wilde hebben. Ik mocht mij creatief helemaal uitleven op de rand en dat heeft tot mooie resultaten geleid. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Voor al mijn werk heb ik natuurlijk wel de juiste spullen nodig. Ik gebruik bijvoorbeeld speciale lijm en speciaal vernis om ervoor te zorgen dat mijn versieringen perfect plat op het object blijven zitten en naadloos overgaan in het object zelf. Al mijn benodigdheden voor decoupage koop ik bij CreaPoint. CreaPoint heeft een ontzettend ruim assortiment aan speciale decoupagespullen. Je kunt er onder andere terecht voor: 

  • Lijm 
  • Gesso 
  • Kwasten 
  • Papier 
  • Verf 

Naast de benodigdheden voor decoupage, verkoopt CreaPoint ook genoeg andere hobbymaterialen. Je kunt er bijvoorbeeld ook scharen, verfpaletten, pincetten en opbergartikelen krijgen. Het is dus de perfecte webwinkel voor allerlei hobbymaterialen. Het assortiment is ontzettend ruim en er is altijd voldoende voorraad. Je vindt hier dus altijd alles wat je nodig hebt. De prijzen zijn daarnaast laag en alles wordt razendsnel geleverd. Voor mij geen andere webwinkel meer voor mijn hobbymaterialen.  

Bestel ook jouw hobbymaterialen online 

Als jij nu ook wilt beginnen met decoupage, dan raad ik je het zeker aan. Het is een ontzettend leuke hobby en de mogelijkheden die je ermee hebt, zijn eindeloos. Je kunt echt alles versieren, zolang je de techniek maar beheerst. Het is ook erg gemakkelijk te leren, dus je kunt al vrij snel aan de slag met het versieren van je favoriete objecten. Wanneer je meer wilt weten over decoupage, kijk dan eens op https://www.creapoint.nl/blog-wat-is-decoupage. Via de Site van CreaPoint kun je dan vervolgens ook meteen alle nodige spullen in huis halen. Wanneer je de juiste spullen in huis hebt, kun je meteen aan de slag. Vanwege de lage prijzen en de snelle levering bij CreaPoint, kun je deze hobby dus gemakkelijk oppakken. Kijk op creapoint.nl voor het volledige aanbod aan hobbyartikelen en bestel vandaag nog al je hobbymaterialen online.