Wilt u een cleanroom installatie laten installeren?

Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren veel meer omzet weten te genereren en dat betekent dat wij moesten gaan kijken of wij ook nieuwe stappen konden zetten binnen ons bedrijf. Wij hebben daarom gekeken of wij ook een cleanroom installatie zouden kunnen laten installeren. Wij hebben namelijk gemerkt dat naarmate wij meer opdrachten binnenkrijgen, wij ook steeds vaker de vraag krijgen of wij ook in een cleanroom installatie produceren. Dat konden wij tot voor kort nog niet, maar wij hebben afgelopen jaar een cleanroom installatie laten aanbrengen omdat wij al snel in de gaten hadden dat wij op deze manier heel veel meer uit ons bedrijf konden halen. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren en wij hebben gezien dat wij het beste een keer naar de site van climatech.nl konden gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden wanneer je een goede cleanroom installatie wilt laten installeren en wij hebben de site van dit bedrijf daarom ook met veel genoegen doorgenomen. Wij hebben gemerkt dat wanneer je met deze mensen in contact treedt, zij er alles aan kunnen doen om te zorgen dat je goed voorgelicht wordt. Wij hebben daarom een keer een afspraak met hen ingepland om over de cleanroom installatie te praten en om er zeker van te zijn dat wij de juiste stappen zouden zetten. Wij hebben toen een adviseur over de vloer gehad en deze heeft ons heel goed voorgelicht over de mogelijkheden die er waren om met een cleanroom installatie te werken. Wij hebben toen een offerte aangevraagd en ik kan u zeggen dat wij onder de indruk waren van de mogelijkheden die wij hadden om binnen ons budget te blijven. Wij wisten daardoor ook gelijk dat wij graag met dit bedrijf in zee wilden gaan en vandaar dat wij al snel groen licht hebben gegeven zodat dit bedrijf kon beginnen met de bouw van onze cleanroom installatie. Dat ging bijzonder voorspoedig en sinds kort werken wij met veel plezier in onze cleanroom installatie. 

Onze cleanroom installatie bevalt heel goed

Het grote voordeel van werken in een cleanroom installatie is dat je er zeker van kunt zijn dat je veel beter kunt produceren. Wij hoeven namelijk niet meer bang te zijn dat er stof of ander vuil bij onze producten terechtkomt en daardoor kunnen wij dus ook echt betere producten maken. Wij zijn daar zeer tevreden over en wij merken dat dit ook weer nieuwe klanten aantrekt. Wij kunnen dus gerust stellen dat de installatie van onze cleanroom installatie een heel goede keus was. Mocht u daarom ook overwegen om een cleanroom installatie te laten installeren, dan kunt u het beste even naar de site van climatech.nl surfen. 

Wilt u advies inwinnen? 

Ik kan mij voorstellen dat u graag wat advies zou willen inwinnen over de cleanroom installatie voordat u er een laat bouwen en daarom raad ik u aan om:

  • Even een blik op de site van climatech.nl te werpen 
  • Een keer te kijken hoe deze mensen u van dienst kunnen zijn 
  • Een afspraak te maken zodat u uw wensen kunt bespreken 

Ik hoop dat u hier ook een goede schone ruimte kunt vinden.