Wilt u misschien uw bedrijf verkopen?

Dertig jaar geleden hebben mijn vriend en ik een bedrijf opgericht en wij hadden uiteraard gehoopt dat het een succes zou worden, maar wij hebben het veel meer dan een succes zien worden. Wij hebben namelijk een heel groot bedrijf weten op te richten en wij zijn heel trots op het feit dat wij iets heel moois uit de grond gestampt hebben. Wij hebben echter altijd gezegd dat wij niet tot onze dood wilden blijven werken en daarom hebben wij besloten dat wij het bedrijf verkopen willen. Wij hebben namelijk geen kinderen en als wij ze al hadden, dan is het altijd nog maar de vraag of zij de firma zouden willen overnemen. Vandaar dat wij gekeken hebben of wij het bedrijf verkopen konden aan iemand die ons bedrijf graag voort zou willen zetten. Wij waren niet bang voor het feit dat wij het bedrijf niet verkopen zouden kunnen, wij vreesden wel even hoe wij het bedrijf verkopen moesten. Wij hebben namelijk een heel groot bedrijf en dat is niet iets wat je zomaar even aan iemand anders kunt overdragen. Vandaar dat ik ben gaan kijken naar de mogelijkheden om het bedrijf te verkopen met behulp van een bedrijf dat ons goed zou kunnen helpen. Wij moesten namelijk een waardebepaling van het bedrijf laten maken en dat hield ook in dat wij onze administratie en dergelijke moesten doornemen. Wij hebben daarom gekeken wie ons kon helpen met het bedrijf verkopen en dat hebben wij gedaan via het internet. Hier kun je namelijk altijd wel interessante mogelijkheden vinden en ik kan u zeggen dat wij al heel snel op de site bedrijventekoop.nl terecht wisten te komen. Deze site is heel handig voor mensen die hun bedrijf verkopen willen en daarom heb ik het aanbod op deze site ook met veel aandacht en interesse doorgenomen. Het was mij al snel duidelijk dat ik graag een keer met de specialisten van deze site wilde overleggen over hoe wij ons bedrijf verkopen konden. Wij hebben daarom een afspraak gemaakt met deze mensen en toen konden wij de eerste stappen zetten. Wij waren blij om te horen dat deze mensen ons al op heel korte termijn van dienst konden zijn. 

Een bedrijf verkopen kunt u het beste met een specialist doen 

Als u ook een bedrijf verkopen wilt, kan ik u aanraden om dit vooral niet allemaal zelf te willen regelen. Wanneer u dit namelijk wel doet, is de kans groot dat u niet de beste deal kunt sluiten. Wij hebben een specialist ingeschakeld toen wij ons bedrijf verkopen wilden en dat heeft ons geen windeieren gelegd. Wij hebben namelijk gemerkt dat de mensen van bedrijventekoop.nl ons heel goed hebben geholpen. 

Wij konden een heel goede deal sluiten 

Wij hebben de verkoop inmiddels achter de rug en dat had nooit zo goed kunnen slagen wanneer wij niet op bedrijventekoop.nl hadden gekeken. Kortom:

  • Wij hebben ons bedrijf voor een goede prijs verkocht 
  • Wij zijn heel goed door dit bedrijf geholpen 
  • Wij kijken heel tevreden terug op de samenwerking met dit bedrijf 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van dit bedrijf.