Zoekt u een ei 146 rookmelder?

Onlangs hebben wij de sleutel van ons nieuwe huis gekregen en dat betekende dat wij aan de slag konden gaan met het inrichten van de woning. U moet weten dat dit onze tweede woning was want onze eerste woning was een jaar daarvoor helemaal door brand verwoest. Wij waren op het moment van de brand niet thuis en dat was ook ons geluk omdat de kans groot zou zijn dat wij de brand niet hadden overleefd. Wij wilden daarom in ons nieuwe huis alle voorzorgsmaatregelen uit de kast trekken om te voorkomen dat wij ooit weer aan zo’n groot gevaar blootgesteld zouden worden. Wij hebben daarom gekeken of wij ergens de ei 146 rookmelder konden kopen. Wij hadden namelijk op diverse fora gelezen dat de ei 146 rookmelder een heel goed product is waar je echt op kunt bouwen. Genoeg reden voor ons dus om te kijken waar wij deze ei 146 rookmelder voor een goede prijs konden kopen. Wij wilden in iedere kamer een ei 146 rookmelder ophangen, dus hoe voordeliger wij dit apparaatje konden inkopen, hoe beter dat zou zijn. Wij zijn daarom op het internet gaan kijken om te zien welke aanbieder ons voor een goede prijs kon helpen. Wij kwamen al heel snel terecht op de site van allesveilig.nl. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om ieder denkbaar product om de veiligheid te garanderen, in hun assortiment op te nemen. Genoeg reden voor ons dus om hun aanbod even op ons gemak te gaan bekijken. 

De ei 146 rookmelder is een zeer betrouwbaar apparaat

Wij vinden het belangrijk dat wij kwaliteit in huis halen, zeker wanneer het gaat over onze persoonlijke veiligheid. Wij wilden daarom ook koste wat kost een ei 146 rookmelder kopen omdat deze altijd heel goed uit alle tests komt. Wij hebben gezien dat je een ei 146 rookmelder kunt kopen via de site van allesveilig. Wat ons erg aansprak aan deze melder, is dat deze op stroom werkt waardoor hij het dus bijna altijd doet, en als de stroom uitvalt, neem de ingebouwde batterij het werk over. Dat zorgt ervoor dat je dus nooit bang hoeft te zijn dat je melder het niet meer doet. Wij hebben hier dan ook meteen een ei 146 rookmelder besteld en wij kregen meteen een bericht in onze mailbox dat onze bestelling verwerkt werd. Nog geen dag later hadden wij onze melder al in huis en wij zijn heel blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. 

Wij kunnen rustig slapen

Wij hebben de rookmelders inmiddels opgehangen en wij zijn heel blij dat wij nu weer rustig kunnen slapen. Wij weten zeker dat als er ook maar een klein brandje uitbreekt in onze woning, de melders meteen zullen aanslaan. Kortom:

  • Wij vonden hier een heel goede rookmelder
  • Wij konden deze melder voor een zeer scherpe prijs inkopen 
  • Wij hadden onze bestelling de volgende dag al in huis 

Meer weten over dit bedrijf en haar producten? Kijk dan even op allesveilig.nl. Hier kunt u ook de rest van het aanbod van deze aanbieder bekijken.