Authentieke Trouwauto huren Den Haag

Je partner van tien jaar heeft je ten huwelijk gevraagd! Na je jaren op deze dag verheugd te hebben is die dag hier. Je gaat trouwen! Je bent helemaal in de wolken en dolgelukkig. Nu wordt het tijd om jouw droomhuwelijk te plannen! En om maar heel eerlijk te wezen heb je altijd gedroomd over een chic, authentiek huwelijk. Met een leuke thema. Het kan of een Royal Wedding worden of een Princes wedding.

Trouwauto huren Den Haag

Jij en je partner hebben elkaar zo toevallig ontmoet tijdens een Engelse autoshow die in Den Haag georganiseerd werd. Daar is er een bedrijf dat de Engelse trouwauto aan het huren is in Den Haag, de stad waar jullie willen trouwen. Deze auto zal ook heel mooi passen bij de locatie, het Vredespaleis. Dus een Vintage model trouwauto huren voor jullie huwelijk is zeker een must. Wat deze stad zo mooi maakt zijn de badplaatsen en het allermooiste is het Vredespaleis. Zonder enige twijfel zal jullie huwelijk ook hier plaats vinden. En is jullie huwelijks thema al vastgesteld: Een Royal Wedding. Je hoeft niet royaal te zijn voor een royaal huwelijk. Dus zeker raadzaam voor jullie om een trouwauto te huren in Den Haag. Waarom een trouwauto huren in Den Haag? Een betere vraag zou zijn waarom geen auto huren voor zo een speciale dag? Trouwen doet u niet elke dag. Vooral niet als u gaat trouwen met de liefde van uw leven. Dan wilt u vast dat alles er perfect uitziet. U heeft al de perfecte locatie, jurk en pak. Ook de jurken van de bruidsmeisjes zien er prachtig uit. Waarom ook dan geen perfecte auto? Compleet met chauffeur. Zo hoeft uw aanstaande man niet zelf achter het stuur te gaan zitten. Jullie kunnen lekker knus en comfortabel naast elkaar op de achterbank zitten te genieten. Met deze auto zullen de huwelijks foto’s er ook veel leuker uitzien. Hiermee brengt u ook een heel andere tint aan uw huwelijk. Let wel, de London Cab is geen limousine, maar wel lekker ruim genoeg voor de bruid om haar bruidsmeisjes mee te nemen. De bruidegom kan ook zijn ‘best man’ meenemen. Daarnaast is er ook nog plek over voor de ouders van zowel de bruid als de bruidegom. Dus ruimte genoeg! Na dit artikel gelezen te hebben wil jij vast weten waar jij zo een trouwauto kan huren in Den Haag. Bij het bedrijf ‘Huur een Engelse taxi’ natuurlijk. Voor een redelijke prijs huurt u bij hun een Engelse taxi inclusief chauffeur. Ook voor andere evenementen kunt u zo een Engelse taxi  of trouw auto huren.

Geschiedenis van de Engelse taxi

De Hackney, meer bekend als de Black Cab of London Taxi is een taxi die in de hoofdstad van Engeland, London wordt ingezet. De mensen die dit voertuig besturen worden ‘cabbies’ genoemd. Gekenmerkt met een authentieke, retro body, een duidelijke scheiding tussen de bestuurders en de passagiersruimte en niet te vergeten die mooie glanzende zwarte kleur. Er werd vroeger gespeculeerd dat die zwarte kleur verplicht was, wat niet zo is. De kleur werd gewoon uit het niets gekozen en dat is ook zo gebleven. In 1958 werd deze taxi officieel gelanceerd. Deze taxi is al langer dan 50 jaar het Taxi beeld in London en andere Engelse steden. Hij heeft zelfs ook in Nederland gereden en nu krijgt u de gelegenheid om zo een taxi te kunnen huren voor uw huwelijk, met een speciale thema. Of gewoon tijdens een speciaal evenement.

  • Huurauto met chauffeur 
  • Engelse taxi 
  • Goedkoop
  • Ruim