Bedrijfsauto verkopen

Af en toe dan wil je gewoon je bedrijfsauto verkopen en een nieuw exemplaar aanschaffen. Dit kan zijn omdat jouw model eigenlijk gewoon simpelweg verouderd is en je gewoon een nieuwer model wilt gaan rijden. Dat is begrijpelijk, soms zijn er inmiddels zoveel verbeteringen in de bouw van auto’s dat het voordeliger is om de oude in te ruilen voor een nieuwere. Daarnaast kan het natuurlijk ook zo zijn dat jij je bedrijfsauto verkopen wilt omdat deze afgekeurd is en je geen zin hebt om de hoge reparatiekosten te betalen die nodig zijn om wel weer door de keuring te komen. Ook kan het gebeuren dat je helaas een ongeluk hebt gehad en dat daardoor de wagen niet meer te gebruiken is. Dat is natuurlijk ook heel erg vervelend, hoewel het belangrijkste uiteraard altijd is dat de inzittenden zonder kleerscheuren uit de auto zijn gekomen. En tot slot kan het ook nog zo zijn dat jij gaat stoppen met je onderneming en dat je daarom je bedrijfsauto verkopen wilt. Soms wil je immers gewoon ander werk gaan doen of is het tijd om te stoppen met werken.

Gemakkelijk bedrijfsauto verkopen

Er zijn dus heel veel verschillende redenen te bedenken waarom jij je bedrijfsauto verkopen zou willen. Wat de reden ook is, feit is dat het niet eenvoudig is om deze verkoop zelf te regelen. Want wie wil er nu immers graag oude en afgeschreven bedrijfswagens kopen? Vaak zijn er heel veel kilometers mee gereden, wat ze zeker al minder aantrekkelijk maakt. En bovendien zijn ze vaak beplakt of bespoten met een bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Iemand anders gaat natuurlijk daar niet mee rondlopen en ook dat maakt het bedrijfsauto verkopen een stuk lastiger. Uiteraard kunnen de stickers verwijderd worden, maar de afdruk ervan blijft toch altijd enigszins zichtbaar in de lak. En ook kan de auto natuurlijk overgespoten worden, maar dat kost weer een aanzienlijke hoeveelheid geld. Al met al is het dus gewoon zo dat een oude bedrijfswagen niet zomaar als particuliere auto ingezet kan worden en dat maakt de verkoop ervan lastig. Je kunt deze zelf niet zomaar via een advertentie aan particulieren kwijt raken en ook garages zijn er vaak niet echt happig op om ze van je over te nemen. Hoe pak je dit verkoopprobleem nu aan? Een goede optie is om de hulp van Bedrijfsautoverkopen.org in te schakelen, via hen heb je de verkoop snel geregeld!

Alles wordt geregeld

Het grote voordeel van het inschakelen van deze verkoopsite, is dat zij snel werken en jou al het werk uit handen nemen. Wil jij je bedrijfsauto verkopen, dan is het dus zeker raadzaam om met hen in zee te gaan. Hoe werkt dit nu precies? Je neemt de volgende stappen:

  • je belt hen op en je geeft gegevens over jouw bedrijfswagen aan hen door
  • je spreekt met hen een verkoopprijs af
  • komen jullie tot een akkoord, dan sturen zij de ophaalservice naar je toe die de wagen meteen op komt halen
  • van de chauffeur van de ophaalservice krijg jij de afgesproken vergoeding plus het vrijwaringsbewijs dat je nodig hebt voor het opzeggen van de verzekering
  • zij melden de bedrijfswagen af voor de wegenbelasting

Je ziet dat het dus echt heel eenvoudig is om het via hen te regelen en als jij je bedrijfsauto verkopen wilt is het daarom ook echt aan te raden om met hen in zee te gaan. Je hoeft verder helemaal niets zelf meer te regelen en dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Wil jij ook je bedrijfsauto verkopen, om wat voor reden dan ook, dan is het dus zeker een aanrader om dit via Bedrijfsautoverkopen.org te regelen!