Vind uw refurbished iPhone nu bij Swoop.nl

Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe mobiele telefoon, dan bent u bij Swoop.nl aan het juiste adres. Dit is een webshop waar u terecht kunt voor de aanschaf van mobiele telefoons. Het zijn echter niet zomaar mobieltjes. Het zijn refurbished iPhones. Een refurbished iPhone is tegenwoordig ontzettend trending. Het stelt iedereen in staat om een apparaat te kopen dat voldoet aan de moderne eisen van tegenwoordig voor een zeer voordelige prijs. Mocht u een refurbished iPhone willen aanschaffen, dan kan dit het beste bij Swoop. Waarom? Omdat u hier profiteert van fijne voordelen, zoals:

  • Altijd 2 jaar garantie
  • Gratis verzending in zowel Nederland als België
  • 5 winkels in Nederland
  • Voor 23:59 uur bestelt, is morgen al in huis

Wilt u het fijne weten wat dit soort artikelen? Bezoek dan de website en vergeet u vooral niet in te schrijven voor de nieuwsbrief. Dat kan onderaan de website.

Een uitgebreid geteste refurbished iPhone

De aanschaf van een mobiele telefoon, dat loopt doorgaans flink in de papieren. Zeker wanneer u een nieuw toestel wilt kopen. Gelukkig is er altijd de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten om zo een gratis toestel te ontvangen. Wat u misschien nog niet wist, is dat u wel degelijk betaalt voor het apparaat. Dat zit namelijk bij de abonnementsprijs in. U betaalt verspreid over een jaar of 2 jaar een schijnbaar klein bedrag in de maand, maar alles bij elkaar opgeteld betaalt u alsnog vele honderden euro’s voor het toestel. Overigens is het niet meer zo vanzelfsprekend om een abonnement af te kunnen sluiten. Tegenwoordig wordt u dit namelijk geweigerd wanneer er een bkr-registratie op uw naam staat. Dat is het geval wanneer u bijvoorbeeld bij uw bank de optie heeft om rood te kunnen staan, ongeacht of u ook daadwerkelijk rood staat. Zonder dat u het dus weet, kunt u op die manier al een bkr-registratie hebben ontvangen. Dat werkt niet alleen voor het afsluiten van een abonnement nadelig, maar ook voor het aangaan van andere leningen. Een mobieltje gaat doorgaans een paar jaar mee. Het is dus logisch dat u na een paar jaar uit wilt kijken naar een ander apparaat, één die helemaal voldoet aan de hedendaagse eisen. Omdat het ineens betalen van een toestel flink prijzig is, kan het u ervan weerhouden om tot aanschaf over te gaan. Wist u dat er nog een andere mogelijkheid is? Namelijk het kopen van een nagenoeg nieuw toestel voor een tweedehands prijs. Dat is het geval wanneer u een refurbished iPhone aanschaft. Een refurbished iPhone is een tweedehands toestel die er praktisch nog als nieuw uitziet. Een refurbished iPhone is echter een stuk voordeliger. Swoop.nl laat u graag zien hoe een refurbished iPhone er precies uitziet. Ook staat hier goed uitgelegd wat er allemaal eventueel is vervangen aan het apparaat en welke test hij heeft doorlopen. Zo leert u de refurbished iPhone van uw keuze al goed kennen.

Bespaar tot honderden euro’s

Neem bijvoorbeeld de refurbished iPhone 5. Deze is op dit moment in de aanbieding voor een zeer aangename prijs. U ziet hier de conditie bij staan, de opslagcapaciteit en welke camera erop zit. Onder de informatie vindt u zowel de plus- als minpunten. Afhankelijk daarvan, kunt u bepalen of u verder wilt lezen of liever op zoek gaat naar een ander apparaat. Zoals u goed kunt zien, bespaart u met deze aanschaf 300 euro op de nieuwwaarde. Wilt u deze graag thuisbezorgd krijgen? Dan kan dat. Plaats het artikel in het online winkelwagentje en reken gelijk af.