Een incassobureau voor mijn bedrijf

Acht jaar geleden ben ik een webshop begonnen in telefoonhoesjes en accessoires voor telefoons. Ik zag de snelle groei van mobiele telefoons en het leek mij logisch dat de markt voor hoesjes en telefoonaccessoires zou groeien. Toen ik begon was de webwinkel erg klein, ik had slecht een aantal klanten en verdiende niet genoeg voor mijn levensonderhoud. Gelukkig groeide het bedrijf na twee jaar en de laatste paar jaren verdien ik erg goed aan het bedrijf. Hoewel het goed gaat met het bedrijf, zien ik dat er steeds meer concurrentie is. Ongeveer vijf jaar geleden begonnen veel mensen met het verkopen van artikelen voor telefoons. Gelukkig had ik al veel ervaring in deze markt en wist ik hoe ik veel klanten naar mijn website kon trekken. De groei aan nieuwe bedrijven in deze markt lijkt zijn afgenomen, maar er zijn nog steeds veel bedrijven die artikelen voor telefoons verkopen. Ik probeer met veel marketing en acties klanten naar de webshop te lokken en geef veel service aan de klanten. De artikelen worden altijd veelvuldig getest, zodat ik zeker weet dat de kwaliteit van de artikelen goed is. Klanten konden altijd alleen direct, of met een creditcard betalen. Afgelopen jaar ben ik begonnen met achteraf betalen, omdat ik zag dat veel andere websites dit ook deden. Ik zie dat veel klanten hiervan gebruik maken en dat ze dit waarderen. Helaas zijn er altijd een aantal klanten die niet, of erg laat betalen. Ik was aan het twijfelen tussen een incassobureau inschakelen, of om de betaalmethode te verwijderen van de website. Een brief van een incassobureau is erg vervelend voor een klant, maar als ze iets kopen, dan moeten ze ook betalen. Ik wilde graag lezen wat een incassobureau voor mijn bedrijf kon doen, voordat ik gebruik zou maken van dit soort bedrijven.

CrediFin Nederland is het incassobureau dat ik gebruik

Ik bezocht de websites van verschillende bedrijven, zodat ik goed kon vergelijken wat mijn opties waren. Ik was nog steeds aan het twijfelen en wilde geen trouwe klanten wegjagen bij mijn bedrijf. Ik vond de website credifin-nederland.nl en vond dit een interessante optie. CrediFin Nederland biedt verschillende mogelijkheden waarmee ze kunnen helpen. Ze hebben veel ervaring in deze markt en beweren snelle resultaten te behalen. Wat voor mij interessant was, is dat je alleen hoeft te betalen als er door de klant wordt betaalt. Van deze klanten had ik nog geen geld ontvangen en het was mogelijk dat zij mij nooit zouden betalen zonder hulp. Als ik dit incassobureau zou inschakelen, dan zouden deze klanten misschien betalen en kreeg ik een gedeelte van de verkoopprijs terug. Op de website las ik, dat ik gratis gebruik kan maken van het incassobureau bij een klant, zodat ik het bedrijf kon uittesten. Ik besloot om dit te doen, voordat ik mij zou inschrijven. Dit was een klant waarvan ik al maanden wachtte op de betaling. Twee weken later kreeg ik te horen van CrediFin Nederland dat de klant het bedrag had overgemaakt.   

Ingeschreven op de website

Na deze test besloot ik om mij in te schrijven op de website en gebruik te maken van de diensten van CrediFin Nederland. Sinds ik gebruik maak van dit incassobureau hebben meer klanten het bedrag overgemaakt. Ik vind het systeem van dit bedrijf erg gemakkelijk een overzichtelijk. Ik weet precies hoe het met een opdracht gaat en wat het bedrijf gedaan heeft. Ik kan CrediFin Nederland aanraden als incassobureau

  • Meer klanten betalen mij na een brief van dit bedrijf
  • Het systeem is erg gemakkelijk en overzichtelijk
  • Ik kan altijd inzien hoe het met een opdracht gaat