Hulp bij een arbeidsconflict nodig

De afgelopen zes jaar heb ik bij een groot bedrijf gewerkt, maar aan het einde had ik hulp bij een arbeidsconflict nodig. Toen ik net klaar was met mijn studie kon ik als uitzendkracht werken bij dit bedrijf, het was een tijdelijke opdracht van twee maanden. Samen met achttien andere starters begon ik aan dit project. Na het project boden ze drie mensen een contract aan, waaronder aan mij. Ik wilde graag werken voor dit bedrijf, want ik had het erg naar mijn zin. Hierna heb ik bij dit bedrijf diverse jaren met veel plezier gewerkt. Er werken veel jonge mensen bij dit bedrijf en de sfeer was altijd erg goed. Na een jaar kreeg ik promotie en kon ik op een andere afdeling beginnen. Ondanks dat ik altijd goede beoordelingen kreeg op deze afdeling, kwam ik nooit in aanmerking voor een andere functie. Ik bleef daar twee jaar werken en besloot toen om naar een andere afdeling te gaan. Ik kon hier met een vergelijkbare functie beginnen en hoopte dat ik vanuit deze afdeling promotie kon maken. Helaas bleek dat hier ook niet mogelijk. Het team vond ik erg gezellig, maar de manager had haar favoriete medewerkers en daar zat ik niet tussen. Behalve haar favorieten vond iedereen het erg lastig om met haar te werken. Toen ik voor een andere afdeling werd gevraagd, besloot ik om direct in te gaan op dit aanbod. Dit was een nieuwe afdeling, maar de functie was weer vergelijkbaar. Op deze afdeling heb ik gewerkt totdat ik wegging bij dit bedrijf. De afdeling was erg chaotisch en er was een lange tijd geen leidinggevende. Uiteindelijk kwam er een manager en die wilde mij liever kwijt. Ik merkte dat aan veel dingen en het leek mij handig om op zoek te gaan naar hulp bij een arbeidsconflict.     

Via Hanze Juristen hulp bij een arbeidsconflict

De manager gaf mij enkel saaie opdrachten en ik moest de vervelend klusjes doen. Toen ik dit aangaf aan de manager zei ze niet direct dat ze me kwijt wilde, maar ze maakte mij wel indirect duidelijk dat ze me liever niet in het team had. Ik had al een paar jaar een vastcontract en wilde eigenlijk niet bij dit bedrijf weg, maar ik vond het wel vervelend dat ik nog steeds dezelfde functie had. Ik besefte me dat het misschien tijd was om dit bedrijf te verlaten, maar dit wilde ik niet zomaar doen. Ik ging op zoek naar hulp bij een arbeidsconflict. Ik wilde graag weten wat mijn rechten waren, want ik had nog nooit een slechte beoordeling gehad. Ik zocht online op hulp bij arbeidsconflict en vond toen de website hanzejuristen.nl. Ik zag dat ik gratis om advies kon vragen en nam contact op met Hanze Juristen voor hulp bij een arbeidsconflict. Ik werd erg netjes door een medewerker geholpen en hij legde mij uit wat ik het beste kon doen.

Een gesprek met het bedrijf

Ik vroeg een gesprek aan met mijn manager en iemand van de HR-afdeling om de situatie te bespreken. Ik gaf aan dat ik het bedrijf wilde verlaten, onder de voorwaarden dat ze mij een aantal maanden zouden doorbetalen. Hier ging het bedrijf mee akkoord en we konden een goede afspraak maken. Zonder de hulp bij een arbeidsconflict van Hanze Juristen had ik misschien nog in deze vervelende situatie gezeten, maar gelukkig is het voorbij. Bij een arbeidsconflict kan je veel hebben aan de hulp van Hanze Juristen

  • Je kan gratis hulp bij een arbeidsconflict aanvragen
  • Ik kreeg goed advies van een van de medewerkers  
  • Ik heb uiteindelijk een goede afspraak kunnen maken