Een kantoor huren in Amsterdam

Als je je eigen bedrijf hebt, dan is Amsterdam natuurlijk de stad waar je je heel erg goed kunt vestigen. Niet alleen is het heel erg centraal in Nederland, waardoor je niet alleen een breed netwerk om je heen hebt, maar ook een grote doelgroep van klanten, het is ook nog eens de stad waar het allemaal gebeurt. Een kantoor huren in Amsterdam lijkt misschien lastig. Veel mensen denken bijvoorbeeld dat het heel erg duur is of dat alles zelfs al verhuurd is en dat er voor jou dus geen beginnen meer aan is. Maar met de opkomst van flexibele werkplekken zijn er steeds meer mogelijkheden voor een kantoor huren in Amsterdam. Bijvoorbeeld bij de Tauro, waar je terecht kunt voor uiteenlopende zaken.

  • Kantoorruimtes
  • Vergaderruimtes
  • Flexibele werkplekken

Het complex bevindt zich aan de Teleportboulevard. Dit is direct naast het station Sloterdijk en op nog geen 15 minuten weg van Luchthaven Schiphol. Je ziet dus niet direct midden in de grote stad, wat het ook een stuk makkelijker maakt om de kantoorruimtes te bereiken. Niet alleen met de trein ben je er zo, het is met de auto ook geen enkel probleem om hier te komen. Je zit toch relatief dichtbij het centrum van Amsterdam, je kunt hier dus alle kanten uit.

Een kantoorruimte huren in Amsterdam om je klanten te ontvangen

Als ondernemer, en zeker als zelfstandig ondernemer, heb je vaak de mogelijkheid om thuis te werken. Zeker als je met jouw eigen bedrijf diensten aanbiedt waarvoor je geen voorraad hoeft bij te houden, is het zeer eenvoudig om al je werk vanuit huis te doen. Hier heb je meteen alles bij de hand en je hoeft niet eens de deur uit! Als je wilt kun je de hele dag in je pyjama werken zonder dat iemand hier ook maar iets van hoeft te merken. Het is echter niet de manier om nieuwe contacten op te doen, het is eenvoudig om afgeleid te worden door privézaken en het is lastiger om klanten te ontvangen. Er zitten een hoop voordelen aan thuis werken, maar ook zeker de nodige nadelen. Een kantoorruimte huren in Amsterdam biedt je dan ook veel meer voordelen. Je hebt echt je eigen werkplek, wat het makkelijker maakt om je te concentreren. Omdat je in een pand werkt met een heleboel andere ondernemers bouw je ook nog eens je netwerk uit, zonder dat je hiervoor heel veel moeite hoeft te doen. En je hebt daarnaast meteen een plek om je klanten te ontvangen. Natuurlijk vind je in het pand waar je de ruimte kunt huren alle dingen die je nodig hebt. Zo zit er op de begane grond een restaurant waar je heerlijk kunt lunchen bijvoorbeeld, maar hier heb je ook verschillende flexplekken waar je gebruikt van kunt maken. Kies jij voor een kantoorruimte huren in Amsterdam, maar heb je even een boost van inspiratie nodig? Dan kun je hier dus even plaatsnemen om weer helemaal geïnspireerd aan het werk te kunnen. Dit is ook de ideale plek om af te spreken met je collega’s.

Meer weten over een kantoorruimte huren in Amsterdam

Bij Tauro heb je uiteenlopende mogelijkheden wanneer het aankomt op een kantoorruimte huren in Amsterdam. Er zijn verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Neem dus zeker eens contact op met Tauro voor meer informatie over een kantoorruimte huren in Amsterdam. Het is dan aan jou om te bepalen wat voor soort ruimte jou het meeste aanspreekt. Is een kleine ruimte voldoende voor jou of heb je iets meer nodig? Het is helemaal aan jou!