Uw sloopauto verkopen is nu wel heel eenvoudig

Uw auto is afgekeurd. Dat is slecht nieuws want dat betekent dat u zonder auto zit. U wilt natuurlijk nog wel wat geld overhouden aan uw sloopauto. Het verkopen van uw afgekeurde auto kan via onze website. Hebt u een oude auto en vreest u dat uw wagen niet meer door de apk-keuring komt? Ook niet als er diverse onderdelen vervangen zijn? Soms zit er niets anders op dan uw sloopauto te verkopen. Gelukkig weten wij hier wel raad mee en krijgt u een mooi bedrag van ons. Op basis van de gegevens van uw auto stellen we een aantrekkelijk bod op. Uiteraard bent u vrij om hier met ons over te onderhandelen. Wij zijn niet beroerd om een paar tientjes bij te leggen als u goede argumenten hebt. Een sloopauto verkopen is dankzij sloopautoverkopen.com een aangename aangelegenheid. Het kan immers behoorlijk emotioneel zijn als u decennia lang in deze wagen hebt rondgereden. Het is meerdere malen voorgekomen dat we bij het ophalen van de wagen de eigenaar een traantje zagen wegpinken. Het is niets om u voor te schamen, U zult er waarschijnlijk zelfs van schrikken als u uitrekent hoeveel tijd u van uw leven in deze wagen hebt doorgebracht. Uiteraard hopen we dat u uw sloopauto wilt verkopen omdat de auto is afgekeurd en niet omdat u er een tragisch ongeval mee hebt beleeft. Let wel dat we natuurlijk ook auto’s die door een ongeval total loss zijn verklaard willen opkopen.

Wacht niet te lang met het sloopauto verkopen

U kunt zowel uw sloopauto verkopen omdat uw auto is afgekeurd of omdat uw auto simpelweg kapot is gegaan door een ongeluk of door ouderdom. Vergeet niet om al uw waardevolle spullen uit uw auto te halen voordat we de wagen komen afhalen. Wij kunnen diverse dingen met uw sloopauto den:

  • Onderdelen die relatief nieuw zijn of weinig versleten demonteren we uit uw wagen en verkopen we aan garages en dealers.
  • Soms is het mogelijk om uw auto nog een beetje op te knappen zodat we het aan hulpbehoevende landen kunnen opsturen. Denk aan gebieden zoals Oost-Europa, Afrika en Azië.
  • Mocht dit allemaal niet het geval zijn dan brengen we de auto naar de sloperij. Wij krijgen geld voor de metalen die recyclebaar zijn. Het is ons doel om er voor te zorgen dat alles van uw auto kan worden hergebruikt.

We hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Gaat u uw sloopauto verkopen aan ons dan bestaat de kans dat u de gerecyclede materialen in uw nieuwe auto aantreft. De kans is wellicht niet zo groot maar het geeft u wellicht een goed gevoel.

Meldt u vandaag nog aan, dan staan we morgen bij u op de stoep

Hoe gaat het sloopauto verkopen precies in zijn werk? Gaat u allereerst naar onze website toe als u uw sloopauto wilt verkopen. U vindt daar ons speciale 06-nummer dat 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. Want het kan immers gebeuren dat u midden in de nacht een ongeluk krijgt en uw auto in de prak ligt. Ook dan mag u op ons rekenen, ongeacht de plek waar u zich bevindt. Zolang het in Nederland is gebeurd staan wij voor u klaar. Maar als er geen haast bij is dan kunt u gewoon overdag bellen, bijvoorbeeld tijdens kantooruren. We maken dan een afspraak en halen uw auto op de afgesproken dag op. U krijgt van ons een vrijwaringsbrief en we betalen u direct uit in contanten. Dat geld kunt u vervolgens gebruiken om te investeren in een nieuwe auto. Bekijk snel de website van Nationale Sloopauto Ophaaldienst.