Een lanyard kunt u in groten getale door ons laten bedrukken

Webwinkels zijn niet meer weg te slaan. Het is een prettige manier van winkelen maar het maakt het wel een beetje onpersoonlijk. Als eigenaar wilt u misschien een extraatje cadeau geven, zeker bij een bijzondere of grote bestelling. Klantenbinding is ook online uitermate belangrijk. Wij denken bijvoorbeeld aan het weggeven van een lanyard. Een lanyard is een keycord, een hanger waaraan u een kaart kunt vastklemmen zoals een werkpas of identificatiepasje. U komt ze in de zorg tegen, in supermarkten, op een jaarbeurs maar ook in de financiële sector. En zo kunnen we nog wel even doorgaan want zelfs de rondleiders in een museum dragen een lanyard. En deze keycords zijn doorgaans bedrukt. Dat is waar wij van de Reklameshop om de hoek kijken. Want zoals u op dereklameshop.nl kunt zien bent u bij ons aan het juiste adres als u in volume keycords wilt bestellen. In zowel kleine als grote oplages kunt u bij ons een lanyard laten bedrukken maar het staat u tevens vrij om ze onbedrukt te kopen. Op de site staan duidelijk de verzendkosten vermeld. Deze worden berekend aan de hand van de verkoopsprijzen exclusief btw. In Nederland hanteren we lagere verzendkosten dan naar België omdat ons bedrijf zich in Nederland bevindt. Toch is de verzending geheel gratis boven de 750 euro ex btw naar België en boven de 500 euro ex btw in Nederland. Tel uit uw winst en kies snel een lanyard uit die past bij uw bedrijf, vormgeving en uiterlijk. Want we bieden namelijk diverse varianten aan zoals:

  • Een lanyard van 2,5 centimeter breed van allerlei merken en in diverse kleuren,
  • Een smallere keycord van 2 centimeter breed,
  • En daarnaast hebben we diverse accessoires.

Een bedrukte lanyard is een tof relatiegeschenk

Accessoires die bij een lanyard passen zijn bijvoorbeeld de pashouder waar u de pas in kunt steken tijdens uw werk. U hebt daarin ook weer een keur aan modellen gemaakt van uiteenlopende materialen zoals kunststof of rubber. Een neklint brengt dus nog heel wat uitzoekwerk met zich mee. Gelukkig kunt u uw zoekgebied op allerlei manieren snel verkleinen. En mocht u er alsnog niet uitkomen dan is er nog de klantenservice die u maar wat graag van dienst wil zijn. Het is nu aan u om de lanyard al dan niet te laten bedrukken. Weet u al wat u op dat lint wilt zetten? Wij denken dan met name aan uw bedrijfsnaam en uw logo. Hebt u nog geen logo of is uw slagzin erg pakkend? Dan is dat ook zeker een goede optie. Ook moeten passanten natuurlijk zien hoe ze u kunnen bereiken. Een websiteadres, een telefoonnummer of het bezoekadres vermelden op een lanyard kan daarom ook zeker een goede keuze zijn. Maar houdt het simpel. Mensen gaan immers niet uitgebreid een keycord aflezen maar zullen er eerder halfbewust langs scannen met hun ogen. Een geode zichtbaarheid en een opvallende zijn aldus onontbeerlijk. Laat al uw personeel een lanyard dragen voor een optimaal resultaat en geef ze ook eens weg aan partners, klanten en bezoekers op een jaarbeurs.

Kijk eens op onze site naar de diverse bedrukbare producten

Naast de keycord bieden we een groot assortiment met de meest uiteenlopende relatiegeschenken en promotiemateriaal aan dat allemaal door ons bedrukt kan worden. Kijk daarom eens bij de categorie textiel, kantoor of verzorging en vergeet niet de site op te slaan. We blijven onze producten verbeteren en hebben vaak nieuwe artikelen in ons assortiment. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden? Abonneer u dan op onze gratis nieuwsbrief.