Geniet van huis en tuin met een nieuwe serre!

Serres en serre aanbouw uit eigen Nederlandse fabriek

Wat is er heerlijker dan in uw eigen tuin genieten en ontspannen na een lange werkdag of -week? Vindt u weinig rustgevender dan de aanblik van uw eigen woonomgeving, met zijn bloemen en planten? Dan zit u vast graag in de tuin. Jammer genoeg is het in Nederland niet iedere dag even prettig om buiten te verblijven, zelfs niet in de zomer. Wilt u toch het liefst in alle weersomstandigheden van uw tuin kunnen genieten, dan is een serre de ideale oplossing. Steeds meer mensen kiezen er om deze reden dan ook voor om zo’n serre aan hun huis vast te laten bouwen. Een serre is een extra ruimte aan uw woning, die grotendeels van glas is gemaakt. Daardoor heeft u aan de ene kant perfect uitzicht op uw tuin en aan de andere kant beschutting tegen wind, regen en kou. Vandaag de dag is het ook mogelijk om er een te bestellen van speciaal zon- en warmtewerend glas, zodat u op te zonnige of hete dagen ook nog heerlijk in de aanbouw kunt vertoeven! Laat uw serre bouwen door een specialist, voor het mooiste resultaat. Het bedrijf Ter Huurne is zo’n specialist, die zowel gespecialiseerd is in het maken, als in het bouwen van serres. Daardoor kunnen ze ervoor zorgen dat u er een krijgt die perfect past bij uw huis en tuin. Heeft u speciale wensen? Dan is het zeker de moeite waard om deze aan hen voor te leggen. Doordat ze zowel fabrikant als uitvoerder zijn, kunnen ze u namelijk ver tegemoet komen. Dit is voor hen een echte uitdaging! Door de kwaliteit van het werk kunt u bovendien lang genieten van een aanbouw van Ter Huurne. Deze wordt voorzien van stevig glas, dat tegen een stootje kan. De aluminium profielen eromheen worden voorzien van een poedercoating, waardoor deze ook lang mooi blijven. Wilt u meer weten over wat er allemaal komt kijken bij het bestellen van een serre bij Ter Huurne? Brengt u dan eens een bezoek aan hun website. Deze link brengt u er meteen naartoe: https://www.terhuurnebv.nl/serres. Wilt u liever een kort overzicht van de voordelen die u mag verwachten van de service en het vakmanschap van dit bedrijf? Leest u dan nog even verder. Hieronder hebben wij deze overzichtelijk voor u op een rijtje gezet!

Profiteer van de kennis en kunde van een serre specialist!

Een mooie serre laten bouwen kan u nog meer plezier geven in het besteden van uw vrije tijd in en om het huis. Laat een specialist u begeleiden bij het hele proces, zodat u straks kunt genieten van een mooie eindresultaat. Bij Ter Huurne kunt u maatwerk verwachten, zodat u zeker weet dat de aanbouw goed zal aansluiten bij uw huis en tuin en persoonlijke wensen. Zij bieden u onder andere:

  • kennis van zaken
  • uitstekende service
  • advies op maat
  • hoge kwaliteit
  • betrouwbaarheid

Het hele jaar door van uw tuin genieten!

Een serre is een ware uitkomst als u eigenlijk het liefst het hele jaar door in uw tuin zou willen zitten. Uw nieuwe glazen aanbouw biedt bescherming tegen de elementen en houdt u heerlijk warm of juist koel, afhankelijk van de omstandigheden. Laat het zonlicht binnenvallen, bewonder de bloeiende bloemen en geniet ondertussen van een krantje en een kopje koffie. U hoeft bijna niet meer op vakantie te gaan! Bestel hem bij Ter Huurne en profiteer van de 43 jaren ervaring die dit bedrijf heeft. De medewerkers zijn echte vakmensen die bovendien oog hebben voor uw wensen. Niet voor niets zijn klanten die u voorgingen zeer enthousiast over de service. Lees meer..