Geweldige privé spa Amsterdam

Sinds een paar jaar plannen mijn twee beste vriendinnen en ik elke drie maanden een vriendinnen dag. We hebben alle drie kinderen, een drukke baan en proberen ook nog regelmatig te sporten. We zagen dat het steeds lastiger werd om met elkaar af te spreken en dat vonden wij er zonden. We leerden elkaar kennen op de middelbare school en zaten in dezelfde klas. We waren bijna meteen goede vriendinnen en kennen elkaar dus al jaren. Het is dan jammer om te zien dat je niet meer zoveel tijd met elkaar kan opschieten als je wilt. Natuurlijk zien we elkaar niet zo veel meer zoals op de middelbare school, maar je probeert elkaar toch regelmatig te zien. De band tussen ons drieën is nog steeds erg sterk en ik bel ze nog regelmatig, helaas is iets afspreken soms wat lastiger. Daarom hadden we besloten om elke drie maanden iets van te voren in te plannen en lekker op stap te gaan. Ik merk dat dit veel beter werkt, want met een druk gezinsleven is het soms lastig om vlak van te voren iets af te spreken. Gelukkig willen onze partners op dit soort dagen oppassen, zodat wij echt de hele dag lekker kunnen relaxen. We gaan dan vaak naar Amsterdam om iets gezelligs te doen, daarna nog even winkelen en de dag af te sluiten met een hapje en een drankje. Ongeveer een half jaar geleden gingen we naar een privé spa Amsterdam en dat beviel erg goed. Het was een perfecte manier om te ontspannen en je kan lekker met elkaar bijpraten zonder dat er andere mensen zijn. Op een of andere manier kan je in een privé spa Amsterdam gemakkelijker met elkaar praten, dan wanneer er andere mensen zijn. Nu was het vorige week weer tijd voor onze vriendinnendag en ik stelde voor om weer naar een privé spa Amsterdam te gaan. De vorige keer beviel zo goed, gelukkig waren mijn vriendinnen het met me eens.

Een privé spa in Amsterdam geboekt bij spa1001

Deze keer hadden we een privé spa Amsterdam geboekt bij spa1001.nl. De vorige keer hadden we een privé spa Amsterdam bezocht op een andere locatie, maar we vinden het leuk om af en toe een andere plek te bezoeken. Ik had op internet gezocht naar een andere spa en toen kwam ik deze tegen. Ze hadden goede beoordelingen, dus het leek mij een goede keuze. De spa was gelukkig goed voor ons te bereiken en we konden de auto gemakkelijk kwijt. Soms is het lastig in Amsterdam om ergens te komen, of moet je veel betalen voor parkeren, maar dat viel hier erg mee. Ik ga liever met de auto op stap, want dan kan je gemakkelijk weer weg als het nodig is. We konden de locatie gemakkelijk met de gps vinden en zonder moeite in de buurt parkeren.   

Voor een privé spa is spa1001 een aanrader!

De locatie is er mooi en het ziet er erg schoon en luxe uit. Wij hadden geboekt voor twee en een half uur en dan kom je goed tot rust en je heb genoeg tijd om alle faciliteiten te gebruiken. Bij Spa1001 hebben ze de volgende faciliteiten:

  • Een heerlijk Finse sauna
  • Een mooi jacuzzi
  • Een relax bank
  • Verschillende warme voetenbaden
  • En een mooie stoomcabine met hemelplafond

Na de privé spa Amsterdam hadden we nog een drankje gedaan in de loungeruimte. Dit was een perfect begin van onze vriendinnendag. Hierna zijn we nog even gaan winkelen en hebben we de avond afgesloten bij een leuk restaurant.