Heb je motorkleding op maat nodig? 

Elke persoon heeft een uniek lichaam. Daarom kan het soms zijn dat gewone kleding je niet helemaal goed past. Dan heb je dus speciale kleding op maat nodig. Met motorkleding is dat precies hetzelfde. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een jack of een broek je niet helemaal lekker past. Het is dan verstandig om motorkleding op maat te laten maken. Een goede pasvorm zorgt er namelijk voor dat je comfortabel en veilig kunt rijden. 

Motorkleding op maat van Sander Düren Lederen Motorkleding 

Ik laat mijn motorkleding op maat maken bij Sander Düren Lederen Motorkleding. Ik ben zelf namelijk best wel klein en gewone motorkleding past mij eigenlijk nooit echt goed. Het is altijd te groot, te wijd, of het heeft een rare pasvorm voor mijn lichaam. Dat is natuurlijk niet fijn, want ik kan daarmee niet comfortabel rijden. Daarom laat ik mijn motorkleding op maat maken. Ik heb ook een aangepaste motor op maat omdat ik wat aan de kleine kant ben, dus motorkleding op maat is dan nog niet eens zo’n gek idee. Ik heb echter niet altijd motorkleding op maat gehad. Eerst droeg ik gewone motorkleding in de kleinste maat die ik kon vinden. Dat was op zich nog wel te doen, maar de kleding was mij toch altijd wat te groot. Op een gegeven moment begon ik er zelfs last van te krijgen. Ik ging namelijk samen met een groep vrienden op motorvakantie. We gingen samen touren door de Ardennen en dat hield dus in dat ik langere perioden achter elkaar op mijn motor zou zitten. Tijdens deze ritten merkte ik heel erg dat mijn motorkleding simpelweg te groot was en gewoon niet lekker zat. Ik zat niet meer comfortabel op mijn motor en daardoor raakte ik ook afgeleid. Het is namelijk ook ontzettend onveilig om op de motor te stappen met kleding die niet lekker zit. Omdat je niet comfortabel op je motor zit, kun je je minder goed concentreren op de weg en ook bij een val kan de schade groter zijn wanneer je motorkleding niet goed aansluit op je lichaam. Gelukkig is er niets voorgevallen tijdens onze motorvakantie, maar ik wilde toch op zoek gaan naar motorkleding op maat. Via een van mijn vrienden waarmee ik samen op motorvakantie ben geweest, ben ik bij Sander Düren Lederen Motorkleding uitgekomen. Hij heeft namelijk een zus die ook wat aan de kleine kant is en ook op maat gemaakte motorkleding heeft. Zij laat deze maken door Sander Düren Lederen Motorkleding. Zij kunnen van alles op maat maken qua motorkleding: 

  • Motorjacks 
  • Lederen jeans 
  • Motorpakken  
  • Motorbroeken 
  • Motorvesten 

Je kunt dus van alles op maat laten maken bij Sander Düren Lederen Motorkleding. Ik heb inmiddels al een hele nieuwe garderobe aan motorkleding bij elkaar. Alles zit gewoon veel lekkerder en de kwaliteit van de motorkleding is top. Ik zit veel comfortabeler op mijn motor en kan weer langere stukken rijden zonder dat ik last krijg van kleding die niet lekker zit. Daarnaast kun je je motorkleding ook nog eens personaliseren door er bijvoorbeeld je naam of een logo op te plaatsen. Misschien wel een leuk idee voor onze vriendengroep. 

Neem contact op of kom langs in het atelier 

Heb jij ook last van motorkleding die niet goed past of niet lekker zit? Dan is het verstandig om motorkleding op maat te laten maken. Wanneer je motorkleding op maat laat maken, dan past deze je perfect en zit je een stuk comfortabeler op je motor. Laat je kleding op maat maken door Sander Düren Lederen Motorkleding. Kijk op https://sanderduren-motorkleding.nl/motorkleding-op-maat/ voor meer informatie of kom langs in het atelier in Almere. Lees meer…