Een Illustratie laten maken voor mijn website

Sinds 4 jaar heb ik een blog in duurzaam ondernemen. Ik heb het altijd erg belangrijk gevonden om mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen en heb dat ook altijd met mijn bedrijven gedaan. Ik onderneem al ruim 12 jaar duurzaam en heb veel geleerd in die tijd. Het is niet altijd gemakkelijk om duurzaam te ondernemen, omdat je vaak met bedrijven concurreert die dit niet doen. Ze hebben vaak lagere kosten en kunnen goedkoper een dienst, of producten aanbieden. Duurzaam werken is echter niet een nadeel voor een bedrijf, maar een voordeel. Veel klanten kopen graag bij duurzame bedrijven en kiezen bewust voor deze bedrijven. Ik ben de blog begonnen, zodat andere ondernemers van mijn fouten en successen kunnen leren en zelf ook duurzaam gaan ondernemen. Ik besloot om op een dag om de blog te beginnen, terwijl ik weinig verstand van bloggen en websites maken had. De eerste versie van de website zag er erg amateuristisch uit en was slechts een simpele blog. Door de jaren is er veel aan de website aangepast en ik ben erg blij hoe de website er nu uitziet. Ruim een maand geleden heb ik weer een aantal dingen aangepast. Ik heb een illustratie laten maken door een professional en die staat op de hoofdpagina. Ik wilde al langer een illustratie laten maken, maar kenden niemand die dit voor mij kon doen. Ik had een idee voor een illustratie in gedachten en daar een schets van gemaakt, maar wilde dit graag door een professional laten tekenen. Ik kan zelf niet zo goed tekenen en vond het niet goed genoeg om op de website te plaatsen. Uiteindelijk besloot ik om een professional te zoeken om de illustratie te laten maken.

Een Illustratie laten maken door Studio 071

Ik vroeg eerst aan mijn vrienden en kennissen of zij iemand kende die een illustratie kon maken. Ik kreeg de naam van een paar bedrijven door, maar ik vond de illustraties niet mooi op deze websites. Daardoor zocht ik online op illustratie laten maken en vond verschillende bedrijven. Ik bekeek de websites van deze bedrijven om de werken te zien. Ik vond twee websites waarop ik de illustraties erg mooi vond en vroeg om een offerte om een illustratie te laten maken. De illustraties op de website https://www.studio071.nl/illustraties/ vond ik het mooiste en dit was ook het bedrijf met de beste prijs. Ik nam contact op met de eigenaar en vertelde dat ik een illustratie wilde laten maken voor mijn website en dat ik al iets in gedachten had. We raakten over mijn website in gesprek, over wat ik deed en waarvoor de tekening was. De eigenaar van Studio 071 vond het idee van mijn tekening erg goed en goed passen bij mijn website. Hij gaf aan dat hij mijn tekening opnieuw kon tekenen, maar dan op een professionele manier. Binnen een paar dagen kon hij een schets laten zien, zodat we dit konden bespreken.

Een mooie illustratie

Ik vond de schets al erg mooi en had slechts een paar kleine opmerkingen. Met mijn opmerkingen kon de artiest een nieuwe illustratie maken en dit zag er erg goed uit, deze illustratie staat nu op mijn website. Ik ben erg blij dat ik een illustratie heb laten maken, het is precies wat ik in gedachten had en past goed bij mijn website. Wil je ook een illustratie laten maken, dan raad ik Studio 071 aan.

  • Hij heeft veel mooie illustraties gemaakt
  • Het is een echte professional
  • Het ontwerp was snel klaar
  • Ik ben blij met het resultaat