Hebt u behoefte aan nieuwe bedrukte notitieboekjes?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat bedrukte notitieboekjes kan maken? Dan hoeft u niet langer te zoeken want wij maken bedrukte notitieboekjes voor u op maat. Dat wil zeggen dat we de opdruk zodanig kunnen aanpassen met behulp van onze geavanceerde software en printers zodat uw wensen realiteit worden. Misschien wilt u een Notitieboekjes met logo afdrukken, misschien enkel uw bedrijfsgegevens in de fijnste lettertypes. U kunt het allemaal snel aangeven door even contact op te nemen met onze klantenservice. U krijgt van ons drie belangrijke garanties. Ten eerste krijgt u een digitale schets van de uitgewerkte ideeën toegestuurd. Wilt u nog iets veranderen aan dit ontwerp? Geef het even door en we verwerken het in de originele schets. Ten tweede krijgt u een monster toegestuurd. Dat wil zegen dat u een sample van de bedrukte notitieboekjes op uw kantoor of thuis kunt ontvangen. Dan kunt u nog even de kat uit de boom kijken. En ten derde geven we u de laagste prijsgarantie. En dat betekent dat als u elders goedkopere notitieboekjes kunt krijgen, u dit absoluut even aan ons moet doorgeven. Wij passen onze prijzen hier direct op aan zodat u te allen tijde bij ons terecht kunt als u een nieuwe bestelling bedrukte notitieboekjes wilt maken.

Onze bedrukte notitieboekjes zijn een handig relatiegeschenk

Waarom wilt u notitieboekjes met opdruk hebben? Er zijn diverse redenen voor te bedenken. Zo zijn bedrukte notitieboekjes erg handig as marketingmateriaal. U kunt het uitdelen aan uw klanten in de winkel of stop het in het kerstpakket van uw werknemers. Het is als het ware een belangrijk visitekaartje voor uw bedrijf. Het is daarom ook erg belangrijk dat u goed nadenkt over de informatie die u op de bedrukte notitieboekjes zet. U kunt een logo laten ontwerpen en op de bedrukte notitieboekjes zetten, maar als niemand uw logo herkent dan hebt u er maar weinig aan. Als u een grote onderneming hebt met een welbekend logo dan spreekt het voor zich dat dit een reële optie is, en anders raden we het aan om uw bedrijfsgegevens op de bedrukte notitieboekjes te zetten. Zoals uw bedrijfsnaam, adres, websitenaam, e-mailadres en/of telefoonnummer. Speel er een beetje mee en combineer het eventueel met een mooie slagzin. Dan is het zaak om de boekjes uit te kiezen. Zoals u vast wel begrijpt verkopen we dergelijke boekjes in oplages vanaf 50 stuks. Het is verstandig om in het groot in te kopen. In de eerste plaats hebt u dan voldoende bedrukte notitieboekjes om uit te delen en in de tweede plaats bent u relatief veel minder geld kwijt. Want des te meer bedrukte notitieboekjes u bestelt, des te hoger de korting per boekje. En het bedrag kan maar liefst tientallen procenten goedkoper uitvallen.

Weet u nog niet wat u erop wilt zetten? Vraag ons om advies!

Wilt u graag iets meer weten over onze producten? Dan kunt u nu direct na het lezen van dit artikel een offerte aanvragen. Of kijk even op maxilia. U zult zien dat we nog veel meer handige relatiegeschenken kunnen bedrukken. Ook de bedrijfskleding kunnen we voorzien van een logo of andere gegevens. Hebt u hier nog vragen over?

  • Bel dan eens met onze klantenservice tijdens kantooruren,
  • Of stuur hen een e-mail met daarin al uw prangende vragen,
  • Tevens kunt u het online contactformulier invullen.

U kunt een gratis profiel aanmaken. Dan kunt u in de toekomst direct een bestelling afronden en dat betekent dat u niet elke keer al uw gegevens in hoeft te vullen. Log in met uw wachtwoord en profiteer van onze scherpe prijzen.