Kan in een ESTA met spoed aanvragen?

Als je op het punt staat om naar Amerika af te reizen en kort voor vertrek ontdekt dat je hiervoor een ESTA moet aanvragen, dan heb je een klein probleem. Het kan namelijk wel 72 uur duren voor een ESTA wordt goedgekeurd. Er is in principe ook geen spoedprocedure die garandeert dat je binnen 24 uur een ESTA met spoed kunt aanvragen. Toch kun via esta-aanvragen.com een ESTA met spoed aanvragen. Het is namelijk zo dat je dit online kunt doen en vaak zie je dat een dergelijke aanvraag al na een paar minuten wordt goedgekeurd. Dus als je reeds op het vliegveld bent en dan tot de ontdekking komt dat je een ESTA moet aanvragen, dan ben je in principe nog niet te laat. Maar ook als je een ESTA met spoed zou aanvragen, dan is dat nog geen garantie dat jouw aanvraag ook binnen korte tijd wordt goedgekeurd. Het is dus een risico en het is daarom niet aan te raden om bewust te wachten met het aanvragen van een ESTA. Het feit dat je de mogelijkheid hebt om last minute een ESTA met spoed aan te vragen leidt niet tot de garantie dat je deze ook op tijd in je bezit hebt. Daar komt bij dat het ook zou kunnen gebeuren dat je aanvraag wordt afgekeurd. Die kans is niet zo groot natuurlijk, maar je moet er toch rekening mee houden. Om stress te voorkomen en simpelweg het zekere voor het onzekere te nemen, kun je daarom het beste ruim van te voren een ESTA aanvragen. Zodra je je reis hebt geboekt naar de Verenigde Staten, dan kun je meteen daarna via de site van esta-aanvragen.com een ESTA zonder spoed aanvragen. Dat kan zoals gezegd 72 uur duren, maar meestal wordt je aanvraag al na een paar minuten goedgekeurd. Deze ESTA is 2 jaar geldig, dus je je kunt een ESTA eigenlijk niet te ver van te voren boeken. Tenzij je een vlucht boekt over 3 jaar, maar dat is niet eens een praktische mogelijkheid. De vluchten worden niet zover in de toekomst gepland. Aangezien je comfortabel wilt kunnen reizen, is het zeker verstandig om meteen na het boeken van de vlucht ook een ESTA aan te vragen. Door het zo te combineren is de kans dat je het vergeet ook minder groot. Als je denkt dat het later nog wel kan, dan is de kans aanwezig dat het uit je hoofd verdwijnt. Als het dan niet op tijd terugkomt, dan ontdek je de noodzaak voor een ESTA misschien vlak voor vertrek en dan heb je wel te maken met al die bijkomende stress. Voor een lange reis naar Amerika is dat uitermate vervelend. 

Via de link op de site kun je een ESTA met spoed aanvragen

Voorkomen is beter dan genezen, maar mocht het zo zijn dat je het niet wist of indien je het simpelweg bent vergeten, dan kun je natuurlijk wel een ESTA met spoed aanvragen. Je vindt daarvoor een link op de site. 

Gebruik de site voor meer informatie

Op de site van esta-aanvragen.com vind je een link om een ESTA met spoed aan te vragen. Tevens vind je er informatie over allerlei ESTA gerelateerde ontwerpen zoals: 

  • Aanvragen
  • De geldigheid
  • Wat te doen bij weigering