Wilt u een wijnfles met eigen etiket bestellen?

Aan het begin van het jaar geven wij onze relaties altijd een geschenk om hen alle goeds voor het nieuwe jaar te wensen. Wij hebben namelijk gemerkt dat het beter is om te zorgen dat je mensen aan het begin van het jaar iets geeft dan dat je hen aan het eind van het jaar iets geeft. Het is namelijk zo dat wanneer je het aan het van het jaar iets geeft aan je relaties, zij overladen worden met cadeaus. Ik ben daarom gaan kijken hoe wij iets leuks konden geven om onze klanten een goed jaar toe te wensen. Een van de dingen die ik toen voorbij zag komen was dat je een wijnfles met eigen etiket kon laten maken. Dat leek mij een heel leuk idee omdat je met een wijnfles met eigen etiket een heel persoonlijk cadeau kunt geven. Wij hebben daarom ten eerste gekeken waar wij een wijnfles met eigen etiket konden laten maken en vervolgens hebben wij gekeken hoe wij deze wijnfles met eigen etiket wilden gaan vormgeven. Wij hebben toen gemerkt dat wij het beste een keer naar de site van zintuig.nl konden gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden en wij hebben gezien dat je hier dus ook een wijnfles met eigen etiket kunt bestellen. Wij wilden graag weten wat de kosten zouden worden van een wijnfles met eigen etiket omdat wij vreesden dat dit wel eens in de papieren zou kunnen lopen. Dat bleek echter niet het geval te zijn en wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om snel een bestelling te plaatsen. Wij hadden namelijk iets te lang gewacht met het aanstalten maken om een goed geschenk voor onze klanten te vinden. Wij hebben daarom gekeken hoe lang de mensen van zintuig er over zouden doen wanneer wij bij hen een  wijnfles met eigen etiket bestelden. Wij hebben dus een lijstje met vragen aan deze mensen gemaild en wij kregen binnen een uur al reactie. Wij kregen te horen dat zij ons heel snel van dienst konden zijn en daarom wilden wij graag met deze mensen in zee gaan. Wij hebben toen een wijnfles met eigen etiket besteld en wij kregen te horen dat wij deze al heel snel in huis konden hebben. 

Deze wijnfles met eigen etiket viel heel goed in de smaak 

Wij hebben gemerkt dat wanneer je bij zintuig.nl een wijnfles met eigen etiket bestelt, je heel veel mogelijkheden hebt. Je kunt namelijk het etiket helemaal zelf vormgeven en wij hebben daarom ook een vormgever gevraagd om iets moois voor ons te maken. Op die manier konden wij een heel goede wijnfles met eigen etiket laten maken. Wij zijn blij dat wij dit alles eenvoudig konden regelen via zintuig.nl en wij waren blij om te merken dat onze relaties de wijn heel erg lekker vonden. 

Wij gaan hier vaker een bestelling plaatsen 

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde service en wij hopen volgend jaar weer iets bij hen te kunnen bestellen. Kortom:

  • Wij zijn heel tevreden over de geboden service 
  • Wij konden hier een heel mooi relatiegeschenk kopen 
  • Wij hopen hier vaker zaken te mogen gaan doen 

Meer weten? Kijk dan zelf ook nog even op zintuig.nl. 

Lees meer…