Ken je deze webshop voor ballonnen al?

Ben je een feestje aan het organiseren en ben je daarvoor op zoek naar super originele ballonnen? Dan kun je natuurlijk stad en land afzoeken in allerlei winkels, maar ze ook gewoon online bestellen in de webshop slingershop.nl. Daar hebben ze namelijk een super groot assortiment in allerlei kleuren, formaten en zelfs transparante versies met confetti erin. Deze webshop verkoopt namelijk allerlei soorten decoratie voor feestjes, en ballonnen zijn het eerste waar je dan aan denkt, toch? Het is immers de meest simpele manier om een feestje mee aan te kleden, ze nemen totaal geen ruimte in voordat je ze nodig hebt, je blaast ze op en hangt ze aan een touwtje op. Het leuke aan ballonnen is dat je allerlei kleuren met elkaar kunt combineren. Maak er bijvoorbeeld trosjes van, of een mooie ballonnenboog Overigens kun je ook gewoon alle benodigdheden voor zo’n ballonnenboog kopen in deze webshop. Het enige wat je er nog voor hoeft te doen om hem te maken is de ballonnen opblazen, en dat is niet zoveel en bovenal geen zwaar werkje. Zeker niet als je daarvoor een pompje gebruikt en niet zelf hoeft te blazen, want dat tweede is niet voor iedereen even gemakkelijk. 

Unieke ballonnen met helium

Het leuke aan ballonnen inzetten als partydecoratie is dat je ze kunt vullen met helium. Ze blijven dan tegen het plafond hangen en zien er in grotere aantallen super leuk uit. Je kunt er bijvoorbeeld wat slierten confetti aan hangen, of glitters in de ballonnen doen. En als je het echt heel erg uniek wilt maken dan kun je kleine led lampjes in de ballonnen doen en ze vervolgens vullen met helium. Dit geeft een super origineel effect, zeker als je de rest van de lampen in huis uit hebt gedaan. En als je de rest van de ruimte een beetje aankleedt met andere soorten partydecoratie uit deze webshop dan kan je feestje eigenlijk alleen maar een succes worden. Ze verkopen er onder andere:

  • Papieren pompoms, honeycombs en waaiers
  • Tafeldecoratie zoals papieren bordjes en cadetoppers
  • Piñata’s speciaal voor kinderen
  • Slingers en vlaggenlijnen

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. slingershop.nl is echt een van de grootste webshops op het gebied van partydecoratie, en als je daar niet slaagt dan slaag je nergens. 

Maak een tekstslinger op maat

Als je graag een persoonlijke touch wilt toevoegen aan de decoratie op je feestje dan zou je kunnen denken aan een tekstslinger op maat. Deze kun je ook in bovenstaande webshop bestellen. Je bestelt gewoon het aantal letters of tekens dat je nodig hebt (de tekst mag je helemaal zelf verzinnen!) en je vult die tekst vervolgens als boodschap in als je je bestelling plaatst. Het is een super leuke manier om naast de standaard versiering iets unieks op te hangen. Voor een bruiloft bijvoorbeeld, of een babyshower. Dan zijn enkele ballonnen en slingers natuurlijk niet genoeg, maar wil je ook de naam van de baby of van het bruidspaar op de muur hangen. Dat doe je dus met zo’n tekstslinger op maat, welke je in diverse kleuren kunt bestellen.