Kies voor dames fitness in Rotterdam

Jarenlang ging ik naar een sportschool waar zowel mannen als vrouwen trainden. En alhoewel het een prima sportschool was, heb ik me toch regelmatig ongemakkelijk gevoeld door de mannen die hier trainden. Ze gooien vaak met (veel te zware) gewichten en ze steken het niet onder stoelen of banken wanneer ze je aan het bekijken zijn. Dit is toch niet de manier waarop je als vrouw wilt trainen. Ik ging daarheen om een goede workout te hebben, maar op die manier had ik het vaak toch helemaal niet zo naar mijn zin. Dit was dan ook de reden waarom ik ervoor koos om niet meer naar deze sportschool te gaan en dat was toch wel heel erg zonde van het geld wat ik er iedere maand weer voor neerlegde. Ik heb dan ook mijn abonnement opgezegd en ik ben op zoek gegaan naar een andere sportschool. Een vriendin raadde me aan om eens te kijken naar dames fitness in Rotterdam. Zij had hier al veel enthousiaste dames over gehoord en het leek haar ook wel wat voor mij.

  • Fitness
  • Groepslessen
  • Sauna

Bij de Ladies Healthclub in Schiedam ben je aan het juiste adres voor de beste en leukste dames fitness in Rotterdam. Het is heel erg dicht bij de grote stad, maar dan met veel aanvullende voordelen. Ik woon zelf in het centrum van Rotterdam en ik weet hoe lastig het hier kan zijn om bijvoorbeeld een parkeerplek te vinden. Gelukkig kun je bij de Ladies Healthclub altijd parkeren en is het ook geen enkel probleem om hier met het openbaar vervoer naartoe te gaan. Je kunt je voorstellen dat dit voor mij al een hele goede reden was om te kiezen voor deze dames fitness in Rotterdam.

De voordelen van dames fitness in Rotterdam

Nadat mijn vriendin mij wees op deze sportschool ben ik eens een kijkje gaan nemen op de website. Hier kwam ik er al snel achter dat ze hier veel meer hebben dan alleen dames fitness in Rotterdam. Ze hebben er ook 25 groepslessen per week en je kunt altijd gebruik maken van de sauna. Ze bieden hier een all-in abonnement aan, je hoeft je dus geen zorgen te maken of iets wel of niet in je abonnement zit. Daarnaast hebben ze hier vijf dagen in de week gratis kinderopvang. Ideaal dus voor op de woensdagmiddag wanneer mijn dochtertje vrij is van school, maar ik wel graag naar de sportschool wil gaan. Dat is op deze manier gewoon mogelijk! Ik heb na het bekijken van de website een afspraak gemaakt om te bekijken of de dames fitness in Rotterdam inderdaad is wat ze beloven en ik ben eens langs gegaan.

Een geweldige sportschool

Ik kan niet anders zeggen dan dat de dames fitness in Rotterdam echt ideaal is. Nadat ik hier mijn eerste afspraak had, wist ik meteen dat dit de juiste sportschool voor mij zou zijn. Er hangt een hele fijne sfeer en doordat je altijd met vrouwen om je heen bent hoef je er ook niet bang voor te zijn dat je lastig gevallen zult worden door mannen. Het professionele team dat hier werkt draagt ook echt bij aan de vele mogelijkheden die ze hier aanbieden. Zo kun je kiezen voor een uitstekende begeleiding. Ik train eigenlijk altijd zelf, maar bij de dames fitness in Rotterdam kun je om de zes tot acht weken ervoor kiezen om te gaan voor een afspraak om te kijken hoe je vorderingen gaan. Hier maak ik graag gebruik van en op die manier weet ik altijd of mijn trainingen nog de goede kant op gaan. Kijkt u ook eens op ladieshealthclub.nl.