Vergroot uw veiligheid op de motor; volg een motorrijvaardigheidstraining

Iedereen die ooit zijn of haar motorrijbewijs gehaald heeft, weet dat het echte rijden pas begint op het moment dat u zelf op uw eigen motor stapt. Nu kunt u al het geleerde in de praktijk brengen en leert u echt hoe het is om op een motor te rijden. Zoals u waarschijnlijk ook weet, bent u als motor bijzonder kwetsbaar in het verkeer en vandaar dat wij u graag willen wijzen op de mogelijkheid die wij u bieden om een motorrijvaardigheidstraining te komen volgen. Wij geven deze motorrijvaardigheidstraining al sinds vele jaren en deze is speciaal bedoeld voor mensen die het rijbewijs reeds bezitten, maar die hun rijstijl graag op peil willen houden en zo nu en dan een deskundige willen laten kijken naar de kwaliteiten van hen als bestuurder van een motor. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om een keer een motorrijvaardigheidstraining bij ons te komen volgen omdat u zult merken dat u hier heel erg veel aan zult hebben. Wij van Verkeerstraining.nl hebben namelijk een speciaal traject in het leven geroepen voor motorrijders die hun vaardigheden graag op peil willen houden. Wij nodigen u hierbij dan ook van harte uit om een keer te komen kijken wat u mag verwachten van onze motorrijvaardigheidstraining. Uiteraard kunt u hier ook uw eigen wensen aangeven. Wij merken vaak dat onze cursisten zich opgeven omdat zij met bepaalde onderdelen van het motorrijden moeite hebben en deze daarom graag nog eens extra met een instructeur willen oefenen. Dat is uiteraard altijd mogelijk en vandaar dat wij ook hopen dat u zich snel een keer wilt komen opgeven voor onze motorrijvaardigheidstraining. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen dus wij hopen dat wij u snel een keer zouden mogen spreken.

Hoe ziet de motorrijvaardigheidstraining eruit?

Wanneer u zich bij ons komt opgeven voor een motorrijvaardigheidstraining dan wordt u uitgenodigd voor een programma dat een dag zal duren. We binnen met de motorrijvaardigheidstraining om negen uur ’s ochtends en gaan tot half vijf door. Aangezien u al een rijbewijs heeft voor de motor, zullen wij ons richten op de vergevorderde voertuigbeheersing. Dit zal betekenen dat wij gaan kijken naar bijvoorbeeld uw kijktechniek en de balans tussen de bestuurder en het voertuig. Ook zullen we tijdens de motorrijvaardigheidstraining een aantal speciale verrichtingen doen zoals bijvoorbeeld de achterremtechniek, slalommen, en keren op een plaats met zeer weinig ruimte. Ook zullen we voldoende aandacht besteden aan remmen en uitwijken zodat u dit ook beter onder de knie zult krijgen. ’s Middags krijgt u van ons een lunch aangeboden die bij de prijs van de cursus is inbegrepen. Na de lunch gaan we weer de weg op en gaan we kijken naar hoe u deelneemt aan het verkeer. Let u goed op? Anticipeert u goed op andere weggebruikers? Hoe nadert u een bocht? En bent u goed op de hoogte van de nieuwste regels die gelden voor motoren in het verkeer? Al deze zaken zullen wij uitgebreid behandelen en onze instructeur zal u van de nodige feedback voorzien wanneer dit nodig is.

U krijgt de beelden van de cursus gratis mee

Wanneer u bij ons een cursus volgt, zult u worden gefilmd. Aan de hand van deze beelden kunt u zien hoe u rijdt en wat beter kan of wat goed is. Kortom:

  • geef u vandaag nog op voor onze training
  • u leert in een dag vele nieuwe vaardigheden
  • u vergroot dankzij deze training uw veiligheid in het verkeer aanzienlijk

Wij hopen u snel op Verkeerstraining te mogen ontvangen.