Lessen voor meditatie in Twente volgen

Ik ben iemand die het altijd al druk in mijn hoofd heeft gehad. Mijn ouders vertelden mij, dat toen ik klein was, dat ik veel moeite had om mij te concentreren. Ik denk altijd aan alle dingen die ik nog moet doen. Voor alles bedenk ik verschillende situaties in mijn hoofd, dit is mijn manier van voorbereiden. Dat kan er vervelend zijn als ik een bijvoorbeeld een belangrijk, of lastig gesprek op mijn werk heb. Laatst had ik een gesprek met een van mijn collega’s in het team met wie ik niet goed kan opschieten. Ik ben haar manager en moest had met haar een beoordelingsgesprek. Ze had niet goed gepresteerd, maar zoekt overal een excuus voor. Ze zegt bijvoorbeeld dat ik haar geen goede begeleiding geef, of dat het de schuld van iemand anders is. Gelukkig was mijn baas het met mij eens dat ze het niet goed deed, zodoende voelde ik mijn wat zekerder voor het gesprek. Ik was al dagen van te voren het gesprek in mijn hoofd aan het voorbereiden en kon daardoor lastig slapen. Ik wist dat het een erg lastig gesprek zou worden, want zij is het zelden met mij eens. Ik had er van te voren geen zin in, maar gelukkig verliep het gesprek niet zo slecht als ik gedacht had. Mijn vriendin zei achteraf dat ik mij er weer veel te druk overgemaakt had en daar had ze gelijk in. Ze dacht dat het een goed idee zou zijn om lessen voor meditatie in Twente te volgen. Het zou voor mij beter zijn om mijn gedachten beter onder controle te krijgen en ze dacht dat meditatie in Twente hierbij kon helpen. Ik had hier nog nooit aan gedacht, maar als meditatie in Twente mij zou helpen, dan wilde ik het wel proberen.  

Meditatie in Twente bij QiGongZee

Ik heb alleen ooit gemediteerd met een applicatie voor mijn telefoon, maar vond dat erg lastig. Ik probeerde het minuten lang vol te houden, maar voordat de eerste minuut voorbij was, had ik het al opgegeven. Ik had het daarna nog een paar keer geprobeerd, maar zonder succes. Misschien dat ik met lessen voor meditatie in Twente meer succes zou hebben. Online zochten we samen naar meditatiecentrums en vonden toen de website qigongzee.nl van QiGongZee. Op de website konden we veel informatie lezen over meditatie en verschillende technieken. We zagen dat er bij ons in de buurt ook lessen voor meditatie in Twente waren. Het was mogelijk om een proefles te volgen en dat leek mij een goed idee. Met de proef les kon ik zien hoe de les zou zijn en welke andere mensen naar de lessen gingen. Ik stuurde een mailtje naar het bedrijf dat ik graag een proefles wilde volgen. De volgende week kon ik al een les volgen. Ik vond de proefles erg interessant. Er waren veel verschillende soorten mensen en ik wilde het vaker uitproberen.

Meer rust in mijn hoofd

Na de proefles ben ik vaker gegaan naar lessen voor meditatie in Twente. Ik vond het in het begin lastig om te doen, maar ik merk dat het veel helpt. Ik heb meer rust in mijn hoofd na de lessen. Als ik op mijn werk, of thuis in een stressvolle situatie kom dan ga ik even apart zitten en begin ook te mediteren en dit helpt mij. Ik ben erg blij met de lessen voor meditatie in Twente bij QiGongZee.

  • Ik kon van te voren een proefles volgen
  • De meditatie helpt mij veel
  • Thuis en op werk mediteer ik nu ook regelmatig