Motorrijschool in de regio van Den Haag gezocht? Kies dan voor motorrijschool Delfin!

Leren motorrijden één van uw dromen of wensen? Start dan gelijk bij motorrijschool Delfin in Den Haag! Als jarenlange ervaren rijschool in de omgeving van Den Haag hebben wij veel mensen mogen helpen hun droom uit te laten komen. Motorrijden is een vaardigheid die goed ontwikkeld dient te worden. Het geeft veel vrijheid, snelheid en adrenaline, maar dient niet in roekeloosheid over te gaan. Het is daarom belangrijk om met de hulp van professionele instructeurs veilig én bewust te leren motorrijden. Benieuwd naar onze mogelijkheden en tarieven als motorrijschool in Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze website. Zo flexibel als u straks op de motor bent, zo flexibel zijn wij als motorrijschool!

Motorrijschool Delfin Den Haag en regio

Motorrijden maakt u warm van binnen? Die geweldige kik van gas geven als u eenmaal onderweg bent. U bent echt vrij om te gaan en staan waar u maar wilt. Bijkomend voordeel is dat u nooit last zult hebben van file- of parkeerproblemen. Met een gave motor kunt u overal eenvoudig tussendoor. Als motorrijschool Delfin in de regio Den Haag vinden wij het ontzettend belangrijk om leerlingen veilig te leren motorrijden. Onze motorrijopleidingen zijn daarom enkel professioneel en van het hoogste niveau. Hierdoor leert u zelfverzekerd en veilig motorrijden. Als motorrijschool onderscheiden wij ons van andere rijscholen in de omgeving Den Haag, aangezien wij uw persoonlijke rijvaardigheden op één zetten. Bij ons leert u in uw eigen tempo de motorrijvaardigheden onder de knie te krijgen en te beheersen, zodat u binnenkort ook kunt genieten van alle pk’s op het asfalt!

Motorrijbewijs halen inclusief AVB oefeningen

Motorrijschool Delfin leert u stapsgewijs alle vaardigheden om goed te kunnen motorrijden inclusief alle AVB oefeningen die u op onze website terug kunt vinden. Om efficiënt uw motorrijbewijs te halen, krijgt u bij ons één vaste instructeur die weet waar u staat in het leerproces. Uit ervaring blijkt dat u met onze eigen rijles methode op een fijne en snelle wijze uw motorrijbewijs zult halen. Wilt u zelfverzekerd en verantwoordelijk leren motorrijden en veilig deelnemen aan het verkeer? Dan staat ons professionele team voor u klaar van motorrijschool Delfin in Den Haag en regio. Overweegt u een proefles bij ons te volgen? Dan krijgt u gelijk een goed beeld over hoe de rijlessen zijn ingedeeld. Daarbij heeft u niets verloren, want een proefles motorrijden kost u bij onze rijschool maar €2,50,- inclusief uw eerste motorrijervaring.

Voordelen motorrijschool Delfin Den Haag:

 • Eén vaste instructeur
 • Gezellig, ervaren en professioneel team
 • Jarenlange ervaring in motorrijles geven
 • Motorrijles in uw eigen tempo volgen
 • Nieuwe kleding en helmen
 • Ontspannen en veilig leren motorrijden
 • Ook voor het behalen van andere rijbewijzen
 • Op een verantwoordelijke wijze motor leren rijden
 • Proefles volgen voor maar €2,50
 • Rijles op een splinternieuwe motor
 • Wanneer het u uitkomt, ook op zaterdag, zondag en in de avonduren
 • Zeer goed beoordeeld
 • Zorgvuldig en efficiënt leren motorrijden

Wilt u graag meer informatie over onze motorrijschool in Den Haag en omgeving of gelijk uw proefles bij ons inplannen? Bezoek dan onze website: rijschooldelfin.nl of neem telefonisch contact op bij vragen. Motorrijden is een vaardigheid die u snel kunt leren door veel te oefenen. Onze instructeurs staan u bij, zodat u dit veilig en verantwoordelijk kunt oefenen op onze splinternieuwe motor Suzuki sv650 met bijbehorende nieuwe kleding en helm!