Step voor volwassenen online kopen

Steppen is helemaal terug van weggeweest, volgens de webshop Wheelz4Kids. In de jaren 80 zagen we de step nog heel erg veel in het straatbeeld, maar inmiddels was hij vrijwel verdwenen. Echter, de laatste jaren maakt de step een echte comeback. In landen als Spanje en Italië zien we al langer mensen op een step voor volwassenen op straat, gewoon in plaats van met de fiets, om naar hun werk te gaan of boodschappen te doen. In Nederland heeft deze trend even op zich laten wachten, maar het begint erop te lijken dat hij nu echt terug is van weggeweest. Een step voor volwassenen koop je gemakkelijk online via de webshop van Wheelz4Kids. Deze is eigenlijk gespecialiseerd in alles wat je maar kunt bedenken met wieltjes voor kinderen, zoals:

  • Steps voor kinderen
  • Rolschaatsen
  • Inline skates
  • Allerhande loopfietsjes
  • Fietsen voor kinderen
  • Skelters

En ga zo nog maar even door. Ze hebben echt alles met wieltjes speciaal voor kinderen, en zelfs in de meest coole uitvoeringen zoals toffe kleuren en trendy designs. Maar onlangs hebben ze dus ook hun assortiment uitgebreid en nu kun je in deze webshop ook een step voor volwassenen kopen. Wheelz4Kids merkte dat er veel vraag naar was, waarschijnlijk doordat kinderen het nu eenmaal super leuk vinden om dingen samen met hun ouders te ondernemen. Als mensen dus een kinderstep bestellen, willen ze vaak meteen tegelijk een step voor volwassenen bestellen. Wheelz4Kids wilde om die reden steps voor zowel kinderen als volwassenen aanbieden in hun online shop.

Waaraan moet een step voor volwassenen voldoen?

Als je als volwassene ook wilt gaan steppen, of dat nu samen met je kind is of in je eentje, moet je er op letten dat de step van goede kwaliteit is. De ene step is namelijk de andere niet en omdat je je ermee op de openbare weg begeeft wil je natuurlijk zeker weten dat het een deugdelijk vervoermiddel is. Om die reden is een step voor volwassenen vaak een stuk zwaarder dan een step voor kinderen. Hij moet immers het gewicht van een volwassene kunnen dragen en niet uit elkaar vallen bij een flinke drempel of stoeprandje. Wheelz4Kids biedt een heel degelijk assortiment, dus als je daar je volwassenen-step bestelt weet je zeker dat je een heel degelijk en veilig exemplaar in huis haalt.

Het assortiment van Wheelz4Kids.

Naast die step voor volwassenen heeft Wheelz4Kids ook allerlei andere handige producten  aan hun assortiment toegevoegd, die allemaal raakvlakken hebben met hun producten voor kinderen. Denk maar eens aan tassen en rugzakken. Bij Wheelz4Kids shop je alleen de allerminste rugzakjes en schooltassen. Ze hebben tassen met toffe prints van bijvoorbeeld sprookjesfiguren, maar ook trendy hipster exemplaren in mooie kleuren. Jouw kind zal er super hip bijlopen met de hippe rugzak van Wheelz4Kids. En als je hem of haar daarnaast ook nog zo’n toffe step cadeau doet, al dan niet in combinatie met een step voor volwassenen die je zelf kunt gebruiken, maak je absoluut zijn of haar dag! Samen met je kind steppen is super leuk en meer ouders zouden het moeten doen. Kinderen komen zo tenminste een beetje in beweging, en in feite, jijzelf ook! 

Lees meer…