Op zoek naar een goed tuinontwerp in Breda?

Daar sta je dan: in de tuin die bij het huis hoort dat je net hebt gekocht of gehuurd, in Breda. Je wilt graag dat dit een fijne plek wordt, een plek die echt van jou is, en een plek die je met trots aan je buren en vrienden kunt laten zien. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zorg je ervoor dat je er alles uit haalt wat erin zit? Of een andere situatie: je zit op zondagochtend met je koffie en je krantje in je tuin, en opeens zie je die tuin niet meer zitten. Wat heb je het toch laten verslonzen! Het is duidelijk tijd voor wat vernieuwing in de tuin. Maar hoe ga je dat voor elkaar krijgen? Als je een mooie tuin ziet dan weet je het, maar hoe je zoiets zelf ontwerpt dat is je een raadsel. Gelukkig sta je er niet alleen voor, want als je op zoek bent naar tuinontwerp in Breda dan ben je bij https://vanoorschothoveniers.nl/ aan het juiste adres. Want als u experts zoekt voor uw tuinontwerp in Breda op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud: dat zijn onze specialiteiten!

Het beste tuinontwerp van Breda

Aan de inrichting van een huis valt af te lezen wat voor soort persoon er in dat huis woont. Datzelfde geldt eigenlijk voor de tuin. Is de tuin gevuld met groenten zoals sla, kool en wortels? Dan zal de eigenaar van deze moestuin vast van de natuur en van duurzame producten houden. Of is er in de tuin een plek gereserveerd voor een barbecue? Dan houden de bewoners van deze moestuin ongetwijfeld van gezelligheid en lekker eten. Ook is er een onderscheid te maken tussen mensen die van een makkelijke tuin houden en mensen die graag bezig zijn in de tuin en niet vies zijn van wat onderhoud. Kortom: de voorkeuren als het gaat om een tuin zijn erg persoonlijk. Wat je ook wilt als het gaat om tuinontwerp, in Breda is Van Oorschot Hoveniers hét bedrijf dat u kan helpen bij de personalisering van uw tuin. Dit hoveniersbedrijf kan u op alle vlakken uitkomst bieden in uw tuin. Van advies tot onderhoud blijven wij betrokken, als u dat wit. Voor tuinontwerp in Breda moet u dus bij ons zijn.  Op een rijtje wat Van Oorschot Hoveniers kan bieden in Breda:

  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinadvies
  • Sierbestrating
  • Tuinonderhoud
  • Boomverzorging

Aanbeveling van een tevreden klant (Sanne, 32)

“Enkele maanden geleden ben ik verhuisd van een klein appartementje naar een ruim woonhuis. Ik vind het heerlijk om nu lekker de ruimte te hebben, zowel binnen- als buitenshuis. Een belangrijke factor in mijn beslissing om naar deze plek te verhuizen, was de aanwezigheid van een tuin. Hoewel ik al snel een mooi huis had gevonden, was ik nog niet helemaal blij met de tuin. Zowel de voor- als achtertuin was slecht onderhouden, waardoor ik moest gaan denken over een nieuw tuinontwerp. In Breda, waar ik nu woon, hoorde ik over Van Oorschot Hoveniers. Van vrienden hoorde ik dat zij een goede reputatie hebben voor tuinontwerp in Breda. Het tuinontwerp dat ik in gedachten had, hebben zij op papier kunnen zetten. Vervolgens hebben de hoveniers ook de tuin aangelegd, maar het onderhoud kan ik prima zelf. Van Oorschot Hoveniers heeft mij veel advies gegeven over de indeling van mijn tuin, over de planten die er staan en over het onderhoud. Volgens mij kan ik nu een heel aantal jaren vooruit met dit prachtige tuinontwerp! Breda is een zonnige stad en daar kan ik met mijn tuin nu volop van genieten!”