Restauratie van klokken voor een geweldig eindresultaat

Klokken zijn een mooi accessoire in uw huis. Daarnaast hebben ze ook een praktisch nut. Ze sieren niet alleen uw woning, maar geven u ook een goed beeld van de tijd. Zo komt u nooit te laat. Echter kan een klok ook ophouden met lopen. Dan kunt u er over nadenken om restauratie voor uw klokken te laten uitvoeren. Restauratie van klokken gebeurt bij Niko van Keep, uw specialist op het gebied van restauratie van klokken en alles wat daar bij komt kijken. Na de restauratie van uw klokken kunt u erop rekenen dat uw klokken weer naar behoren functioneren. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van restauratie van uw klokken.

De beste kwaliteit bij restauratie van uw klokken

Restauratie van klokken gebeurt meestal als uw klokken niet meer naar behoren functioneren. Dit kan het niet of niet goed functioneren van het uurwerk zelf zijn, maar ook het uiterlijk van uw klokken. Restauratie van klokken dient gedaan te worden met veel deskundigheid. Deskundigheid die u als klant wellicht niet heeft, doordat er gedurende de jaren veel verandering is toegebracht aan een klok waar u zelf misschien niets vanaf weet. Bij het uitvoeren van een restauratie aan klokken ontstaat dan een verrassend effect als de klok weer in zijn originele staat wordt teruggebracht. Daar draait het uiteindelijk allemaal om. Daarnaast kunt u ervan op aan dat de restauratie van klokken ervoor zorgt dat uw klokken weer jarenlang gebruikt kunnen worden. Daarom moet u altijd een restauratie van klokken laten uitvoeren, zodat u weer jarenlang plezier heeft. Daarnaast garanderen wij u van:

  • Een lage prijs
  • De beste kwaliteit
  • Het beste eindresultaat
  • Deskundigheid op het gebied van alle modellen klokken

Wij kunnen bij de restauratie van klokken zowel antieke als modernere klokken onder handen nemen. Het uurwerk zal weer naar behoren functioneren, waardoor de klokken niet alleen een mooi accessoire in uw huis zijn, maar ook weer nut hebben. Daarnaast zien de klokken er weer puntgaaf uit. U zult gegarandeerd versteld staan van onze restauratie aan uw klok. U kunt ook altijd in onze winkel in Breda langskomen met uw klok. Wij reinigen dan zowel het uurwerk als het uiterlijk om te zien waar de slijtage zich bevindt. Zo kunnen wij uw klok repareren of restaureren, waarbij wij u meenemen in het proces en u precies uit kunnen leggen wat er aan de hand is.

Uw specialist op het gebied van klokken

Niko van Keep is uw specialist op het gebied van verschillende modellen klokken. Wij restaureren ieder uurwerk en ieder uiterlijk, waardoor uw klok er weer uitziet als vanouds. Zo heeft u altijd een mooie toevoeging aan uw huis, waarbij u versteld zult staan van het eindresultaat en het antieke uiterlijk van uw klok. Wij restaureren zowel antieke als moderne klokken tegen een scherpe prijs. Hierbij kunt u een grote deskundigheid verwachten waarbij wij alleen tevreden zijn met het beste eindresultaat. Door uw klokken bij ons te laten repareren en restaureren weet u zeker dat uw klok altijd naar behoren zult werken. Wij hebben daarnaast ook een klokkenwinkel waar u met uw klok terecht kan. Wij kijken uw klok dan volledig voor u na en reinigen alles. Zo wordt de slijtage zichtbaar. Bekijk hiervoor de mogelijkheden op http://www.antiek-uurwerk.nl/. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor vragen en advies. Onze contactgegevens staan vermeld op onze website. Liever het contactformulier invullen? Zodra uw gegevens bij ons bekend zijn, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Samen met u bekijken wij alle mogelijkheden en geven wij u advies over de restauratie of reparatie.